evo ja sam zaboravila šta znači riječ sex....prva 3 mjeseca sam morala mirovati jer sam prokrvarila prvi mjesec pa mi je ginekologica rekla ništa od sexa...nakon toga sam išla na amino pa opet miruj još 3
tjedna i sad više nemam ni volje ni želje za sexom..... meni je želja na nuli samo mi zao mog muškarca ali šta je tu je...... :)
Ja sam se počela otvarati nakon 20 tjedna. I od tada nema sex-a. Sad sam u 30 tjednu. Doktorica je rekla bolje bez sexa. Malo nam je trebalo da se naviknemo, ali sve to okrećemo na zezanciju! Muž samo kaže: Beba je najvažnija! :) Nije kraj svijeta.
Seksajte se u trudnoći što više možete!!! Moj muž je prisustvovao svakom pregledu, a ja sam nisko nosila i zadnjih 7-8 tjedana su doktori stalno govorili kako je glavica bebe jako nisko u zdjelici i mm se isprepadao tako da sam na seks mogla zaboravit, a falilo nam je oboma, no njegov odgovor je bio ako doktor može prstom do glavice onda nema šanse da on bilo šta stavi unutra jer ne želi udarat dijete u glavu...tako da smo mi fino apstinirali 2 mjeseca, a sad ćemo još toliko jer jbg, babinje traju pa se ne smije iako umiremo od želje...zato trudnice, seksajte se što više možete
Moja dr. na pregledima uopće ne spominje ništa o seksu makar sam debelo u sedmom mjesecu trudnoće. Ništa mi nije zabranila i to me čudi. Strah me da ne dođe do krvarenja ili prijevremenog poroda. Kad ste vi prestali s odnosima?
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
Meni je dr.zabranio do daljnjega. Ali iskreno, nije da imam neku volju :( uz ove mucnine, umor i povracanje totalno sam bezvoljna. Nadam se da će brzo proći! :)
He he cure moje meni nisu zabranili seks ali ja od kad sam zatrudnijela nemam ni zelje ni volje,moj muz pati ja mu vjerujem ali se ne buni sve ce napravit za mene i malu bebolinu
,ma on ce to nadoknadit kad rodim i kad se oporavim he he
.,ustvari ja cu navalit na njega na kraju da se porodim sto prije
.
Sortiraj odgovore
Najstariji