Hvala cureee sta ste podijelile misljenja i stavove… jeste li onda uzimali posebno autosjedalicu a kolica tipa 2u1 ili sl, a ne 3u1 kao sta sam ja planirala?
Ja sam imala bebetto holland 3 u 1, njihovo jaje ne preporučujem, jako mi se neudobno činilo i nikak nije ležalo u autu. Ovaj put mislim uzeti odvojeno jaje ali koje s adapterima ide na kolica i da ima isofix bazu za lakse smjestanje u auto. Jaje na kolicima je jako zgodna stvar za posjete liječniku npr. Ali nije da se ne može bez toga. Razmišljam i o odlasku na more, to bude unutar prvih 6 mjeseci starosti djeteta i tada će puno trebat bit u autosjedalici, ako zaspi jaje mi je zgodno da ga ne moram buditi na relaciji do dućana i slično.
Ahaaa..ok, ok.. a u cemu se bebe iznose iz rodilista? Vidim da su neke OB zabranile iznosenje u jajetu a da je u nekim obavezno..
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Hvala cureee sta ste podijelile misljenja i stavove… jeste li onda uzimali posebno autosjedalicu a kolica tipa 2u1 ili sl, a ne 3u1 kao sta sam ja planirala?
Ja sam imala bebetto holland 3 u 1, njihovo jaje ne preporučujem, jako mi se neudobno činilo i nikak nije ležalo u autu. Ovaj put mislim uzeti odvojeno jaje ali koje s adapterima ide na kolica i da ima isofix bazu za lakse smjestanje u auto. Jaje na kolicima je jako zgodna stvar za posjete liječniku npr. Ali nije da se ne može bez toga. Razmišljam i o odlasku na more, to bude unutar prvih 6 mjeseci starosti djeteta i tada će puno trebat bit u autosjedalici, ako zaspi jaje mi je zgodno da ga ne moram buditi na relaciji do dućana i slično.
Ahaaa..ok, ok.. a u cemu se bebe iznose iz rodilista? Vidim da su neke OB zabranile iznosenje u jajetu a da je u nekim obavezno..
U Osijeku navodno moze jaje i kolica
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Pozdrav i od mene, prva trudnoca. Po aplikaciji trenutno sam 6 tjedan (5+4). Prvi pregled mi je 28.7 i od simptoma trenutno me gaze glavobolje, grcevi u donjem dijelu trbuha, bolne i osjetljive grudi i mucnine. Znate li da li ti simptomi se smanje poslije odredenog perioda? Barem osjetljive grudi jer zbog njih nikako preko noci ne spavam i sve poze su mi neudobne 🫠🫠
Pozdrav i od mene, prva trudnoca. Po aplikaciji trenutno sam 6 tjedan (5+4). Prvi pregled mi je 28.7 i od simptoma trenutno me gaze glavobolje, grcevi u donjem dijelu trbuha, bolne i osjetljive grudi i mucnine. Znate li da li ti simptomi se smanje poslije odredenog perioda? Barem osjetljive grudi jer zbog njih nikako preko noci ne spavam i sve poze su mi neudobne 🫠🫠
Čestitam!
Grčevi koji djeluju kao da ces dobiti menstruaciju jako brzo prestanu, grudi ostanu osjetljive, ali bude ipak manje bolno nego u pocetku...ovo je iz mog iskustva od prije par tjedana kad sam bila tu di si ti sad😊
Cestitam i dobro nam dosla!!! Joj sto se rice simptoma, mene su bolne grudi popustile oko 11/12tt i tada sam se zabrinula sal sam jos trudna😢😢 i simptom se vratio i traje i danas u 15om tt, toliko da ni topic ne mogu nosit, sva sreca kuci sam, pa samo po potrebi oblacim grudnjake na kopcanje…
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Dobrodosla i neka bude skolska trudnoca! 🤗
Smanje se simptomi, ja sam 7. tjedan, pa mi vise nisu toliko bolne grudi, malo su jos osjetljive na dodir
Zene drage kakve ste s prehranom? Mene sada bas lovi jest peciva, kruh, slatko.. prije trudnoce kruh sam stvarno rijetko koristila u prehrani, a sada ne mogu zivit bez njega. Slatko me isto svaki dan vuce, a znam da bas nije zdravo svaki dan. Do termina bit cu kao hodajuca lopta 🙈
Zene drage kakve ste s prehranom? Mene sada bas lovi jest peciva, kruh, slatko.. prije trudnoce kruh sam stvarno rijetko koristila u prehrani, a sada ne mogu zivit bez njega. Slatko me isto svaki dan vuce, a znam da bas nije zdravo svaki dan. Do termina bit cu kao hodajuca lopta 🙈
I meni se trazi samo suho, peciva, kruh, pašte, tijesta.. od pomisli na hranu na zlicu mi se 🤐🤐… mislim da sam do sada do 15tt dobila neke 4kg.. obzirom da ne radim, krecem se manje, pazim dosta sta radim preko dana jer se bas bojim krvarenja, i tako, lezim vecinom, jaako mi pase da su mi noge na dignutom, tako da, hrana+bez obveza=🐷🐷
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Newgirl, uzivaj i jedi sto ti odgovara 😁😁😁 ja sam u ovih 13 tjedana pojela vise peciva i gluposti iz pekare (cokoladni donuti 🤤🤤🤤) nego u zadnjih 13 godina 🤣🤣🤣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Sortiraj odgovore
Najstariji