Drage žene,
otvaram temu za sve buduće mame koje će svoje bebe dočekati idućeg proljeća između 01.03.2026. & 01.06.2026.🥰
Sretno svima! 🥳🫶🤗🥰
Pozdrav, evo da se ukljucim. Jutros sam vidjela plus na testu. U šoku sam. Sinoć mi je baš krenulo krvariti i bolio me trbuh kao mengu da trebam dobiti i bila sam bas tužna jer ovih dana sam imala sve moguće simptome. I jutros kao oke idem napraviti vj je negativno al ono da znam da je menga i kad ono plus. Sad me samo brine jel norlamno da mi ide jače krv jer imam i polip u maternici pa nezz. Danas sam ako se po M računa 4+2
Pozdrav cure, danas sam 4+2. Od simptoma imam samo osjetljive grudi i lagane mučnine. U prošloj trudnoći sam imala dijagnosticirano prekomjerno povraćanje, to je trajalo do poroda tako da me vjerojatno i u ovoj to čeka.
Pozdrav i od mene 🙂
Prema aplikaciji sam danas 6+4, tako da tehnički spadam u zimske bebe, ali su tamo sve cure puuuuno dalje, pa se ja ipak priključujem tu, ignoriram ovih ekstra 10 dana 😁 u petak imam prvi UZV i jako sam nervozna, baš kao i u prvoj trudnoći 🫣
Teysi, suosjećam, u prvoj sam povraćala od 7. do 39. tjedna, više puta dnevno 🫣🫣🫣🫣🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Pozdrav i od mene 🙂
Prema aplikaciji sam danas 6+4, tako da tehnički spadam u zimske bebe, ali su tamo sve cure puuuuno dalje, pa se ja ipak priključujem tu, ignoriram ovih ekstra 10 dana 😁 u petak imam prvi UZV i jako sam nervozna, baš kao i u prvoj trudnoći 🫣
Teysi, suosjećam, u prvoj sam povraćala od 7. do 39. tjedna, više puta dnevno 🫣🫣🫣🫣🫣
Zebra želim ti dobar pregled i da se čuje srečeko ❤️ moj je tek 28.7 🙄 sad ti još mučnine nisu počele?
Pozdrav i od mene 🙂
Zebra želim ti dobar pregled i da se čuje srečeko ❤️ moj je tek 28.7 🙄 sad ti još mučnine nisu počele?
Joj to čekanje do prvog pregleda je najgore, zadnji put nisam mogla ni spavati ni disati kako spada dok nismo čuli srce 🫣
Sad mi je krenulo skroz lagano ujutro, baš kao i u prvoj, očekujem idući tjedan eksploziju.... ali sam ih ovaj puta odlučila preduhitriti i naručila antimetil tablete, nekoliko cura s foruma je stavljalo ruku u vatru za njih, pa rekoh ne mogu škoditi 😂🫣
Iskreno me strah opet se toliko loše osjećati, pogotovo kad imam doma skoro dvogodišnju curku koja je 300 na sat i ne stignem kraj nje ležati i odmarati kao prvi puta 🫣
Nadam se za tvoje dobro da ti je prvo dijete malo starije, da lakše preživiš ovo 😁😁😁
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
Daa, baš je teško čekati pregled. Razmišljam da odem ranije privatno 😅
Ja sam pila te tablete i nažalost nisu mi pomogle, jedino što bi mi ponekad olakšalo su bile akupresurne narukvice. Na kraju sam završila na lijeku koji ide na recept 😔
Moj mali tek napunio godinu dana i nema mira 2 minute 🤣🤣
Hahahaahha onda će tebi biti još veselije 😂😂😂🫣🫣🫣
Ja ih u prvoj trudnoći nisam probala, jer sam se uvjeravala da "još samo par dana i gotovo", probala sam b6 i te narukvice i one lizalice iz ljekarne, NIŠTA 🫣
Ali ajde, tješi me da ovaj puta znam što me čeka na kraju i da je sooooo worth it 😁😁😁
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
Daa, baš je teško čekati pregled. Razmišljam da odem ranije privatno 😅
Ja sam pila te tablete i nažalost nisu mi pomogle, jedino što bi mi ponekad olakšalo su bile akupresurne narukvice. Na kraju sam završila na lijeku koji ide na recept 😔
Moj mali tek napunio godinu dana i nema mira 2 minute 🤣🤣
Pozz, u kojem si tt?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji