Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kami.lica
    25. Lipanj 2025. 17:46

Drage žene, 
    otvaram temu za sve buduće mame koje će svoje bebe dočekati idućeg proljeća između 01.03.2026. & 01.06.2026.🥰
    Sretno svima! 🥳🫶🤗🥰

• Ema96
    26. Lipanj 2025. 06:45

Pozdrav,  evo da se ukljucim. Jutros sam vidjela plus na testu. U šoku sam. Sinoć mi je baš krenulo krvariti i bolio me trbuh kao mengu da trebam dobiti i bila sam bas tužna jer ovih dana sam imala sve moguće simptome. I jutros kao oke idem napraviti vj je negativno al ono da znam da je menga i kad ono plus. Sad me samo brine jel norlamno da mi ide jače krv jer imam i polip u maternici pa nezz. Danas sam ako se po M računa 4+2

• Kami.lica
    27. Lipanj 2025. 22:35

Najbolje da odeš kod doktora. Sretno! 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.