Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kami.lica
    25. Lipanj 2025. 17:46

Drage žene, 
    otvaram temu za sve buduće mame koje će svoje bebe dočekati idućeg proljeća između 01.03.2026. & 01.06.2026.🥰
    Sretno svima! 🥳🫶🤗🥰

• Ema96
    26. Lipanj 2025. 06:45

Pozdrav,  evo da se ukljucim. Jutros sam vidjela plus na testu. U šoku sam. Sinoć mi je baš krenulo krvariti i bolio me trbuh kao mengu da trebam dobiti i bila sam bas tužna jer ovih dana sam imala sve moguće simptome. I jutros kao oke idem napraviti vj je negativno al ono da znam da je menga i kad ono plus. Sad me samo brine jel norlamno da mi ide jače krv jer imam i polip u maternici pa nezz. Danas sam ako se po M računa 4+2

• Kami.lica
    27. Lipanj 2025. 22:35

Najbolje da odeš kod doktora. Sretno! 💕

Teysi30
    01. Srpanj 2025. 19:53

Pozdrav cure, danas sam 4+2. Od simptoma imam samo osjetljive grudi i lagane mučnine. U prošloj trudnoći sam imala dijagnosticirano prekomjerno povraćanje, to je trajalo do poroda tako da me vjerojatno i u ovoj to čeka. 

Zebra
    01. Srpanj 2025. 21:03

Pozdrav i od mene 🙂
    Prema aplikaciji sam danas 6+4, tako da tehnički spadam u zimske bebe, ali su tamo sve cure puuuuno dalje, pa se ja ipak priključujem tu, ignoriram ovih ekstra 10 dana 😁 u petak imam prvi UZV i jako sam nervozna, baš kao i u prvoj trudnoći 🫣
    Teysi, suosjećam, u prvoj sam povraćala od 7. do 39. tjedna, više puta dnevno 🫣🫣🫣🫣🫣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    8.8. UZV + Qualified 360 ⏳

Teysi30
    01. Srpanj 2025. 21:57

Zebra

Pozdrav i od mene 🙂
    Prema aplikaciji sam danas 6+4, tako da tehnički spadam u zimske bebe, ali su tamo sve cure puuuuno dalje, pa se ja ipak priključujem tu, ignoriram ovih ekstra 10 dana 😁 u petak imam prvi UZV i jako sam nervozna, baš kao i u prvoj trudnoći 🫣
    Teysi, suosjećam, u prvoj sam povraćala od 7. do 39. tjedna, više puta dnevno 🫣🫣🫣🫣🫣

Zebra želim ti dobar pregled i da se čuje srečeko ❤️ moj je tek 28.7 🙄 sad ti još mučnine nisu počele? 

Zebra
    01. Srpanj 2025. 22:11

Teysi30

Zebra

Pozdrav i od mene 🙂

Zebra želim ti dobar pregled i da se čuje srečeko ❤️ moj je tek 28.7 🙄 sad ti još mučnine nisu počele?

Joj to čekanje do prvog pregleda je najgore, zadnji put nisam mogla ni spavati ni disati kako spada dok nismo čuli srce 🫣
    Sad mi je krenulo skroz lagano ujutro, baš kao i u prvoj, očekujem idući tjedan eksploziju.... ali sam ih ovaj puta odlučila preduhitriti i naručila antimetil tablete, nekoliko cura s foruma je stavljalo ruku u vatru za njih, pa rekoh ne mogu škoditi 😂🫣
    Iskreno me strah opet se toliko loše osjećati, pogotovo kad imam doma skoro dvogodišnju curku koja je 300 na sat i ne stignem kraj nje ležati i odmarati kao prvi puta 🫣
    Nadam se za tvoje dobro da ti je prvo dijete malo starije, da lakše preživiš ovo 😁😁😁

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0

Teysi30
    01. Srpanj 2025. 22:22

Daa, baš je teško čekati pregled. Razmišljam da odem ranije privatno 😅
    Ja sam pila te tablete i nažalost nisu mi pomogle, jedino što bi mi ponekad olakšalo su bile akupresurne narukvice. Na kraju sam završila na lijeku koji ide na recept 😔
    Moj mali tek napunio godinu dana i nema mira 2 minute 🤣🤣 

Zebra
    01. Srpanj 2025. 22:29

Hahahaahha onda će tebi biti još veselije 😂😂😂🫣🫣🫣
    Ja ih u prvoj trudnoći nisam probala, jer sam se uvjeravala da "još samo par dana i gotovo", probala sam b6 i te narukvice i one lizalice iz ljekarne, NIŠTA 🫣
    Ali ajde, tješi me da ovaj puta znam što me čeka na kraju i da je sooooo worth it 😁😁😁

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0

• a2025
    02. Srpanj 2025. 12:01

Teysi30

Daa, baš je teško čekati pregled. Razmišljam da odem ranije privatno 😅
    Ja sam pila te tablete i nažalost nisu mi pomogle, jedino što bi mi ponekad olakšalo su bile akupresurne narukvice. Na kraju sam završila na lijeku koji ide na recept 😔
    Moj mali tek napunio godinu dana i nema mira 2 minute 🤣🤣

Pozz, u kojem si tt?

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
    Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.