Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mariposa1510
    20. Kolovoz 2025. 13:31

Curke, meni su stigli rezultaty Qualified 360, sve je low risk, čekamo dječaka. 
    Iako osjećam baš veliko olakšanje da je nipt uredan, malo sam žalosna jer sam jako htjela curicu. I zbog tog se osjećam jako nezahvalno s obzirom na put koji je iza nas da bismo ostvarili ovu trudnoću.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET ❌
    06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

Sreca4
    20. Kolovoz 2025. 13:42

Sassy,cestitam na djevojcici🌸Bas mi je zao da te toliko muci povracanje i mucnina. S obzirom na tjedne,nadam se da ce uskoro prestati🙏
    Mariposa,nemoj se kriviti zbog tog "osjecaja",naravno da svi duboko u sebi prizeljkujemo neki spol no to ne znaci da ne zelimo da je dijete zivo i zdravo,hormoni su to sada💙i heej cestitam na djecaku i na koliko vidim u potpisu stvarno puno muke da ste dosli do trudnoce♡

Bella_le
    20. Kolovoz 2025. 14:11

Sreca4 dobrodosla 🥰
    Sassy dobrodosla, mi se pratimo, ja sam isto 12+3 i cekam djevojcicu
    Mariposa1510 cestitam na urednom nalazu, a za razocarenje, meni je tako bilo u prosloj trudnoci, jako sam htjela djevojcicu i bio je djecak pa sam sam bila jako razocarana, ali kad rodis sve se to voli jednako 

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Low risk, 🩷

sassy
    20. Kolovoz 2025. 14:22

Hvala cure.

Ja vec imam jednu curu kuci i ovo ce biti druga - muz je tako prizeljkivao djecaka ali nama je draza seka.

Sve u svemu, najbitnije je da sve prodje u najboljem redu i da su bebice dobro 🙏

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

• a2025
    20. Kolovoz 2025. 15:10

Sreca4

Bok svima🌸Pridruzujem vam see. Dolazi nam 4.beba 😊
    Po zadnjoj menstruaciji/aplikaciji dolazi 24.04 a prvi pregled mi je sada u ponedjeljak 25.8
    Cestitam svima i da nam svima prode sve u najboljem redu♡
    Imamo popis koliko nas ima i kad su termini? Kako se osjecate?♡

Pozdrav i dobro nam dosla!!! 4ta trudnoca, wow!!!!! Cestitam🙏🏻🙏🏻🙏🏻 predivno🥰🥰

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

Bozidarkica
    20. Kolovoz 2025. 15:20

Cestitam na pozitivnim i sretnim pregledima svima. Moj prvi je za 5 dana. Pitanje za svih: 
    trenutno sam 5+6 i osjećam se – odlično. 😅 Spavam od 21h do 7-8h ujutro, cice me bole jako malo i to samo bradavice, grčevi su sve blaži i sve rjeđi, iscjedak je bijel i konstantan (već sam se navikla), a mučnina – skoro ništa, samo povremeno blaga.
    Znam da bi to trebao biti dobar znak, ali naravno odmah si umislim – je li to normalno? Jel još netko imao ovako "mirnu" ranu trudnoću?

👰1993
    🤵1992

Sreca4
    20. Kolovoz 2025. 15:38

Hvala vam cure 🥰
    Bozidarkica pa mislim da je,svako je tijelo individua za sebe. Meni su sve prethodne 3.trudnoce bile drugacije i iskreno se plasim povracanja stvarno sam mrzila to 😅

Darcyyy
    20. Kolovoz 2025. 18:48

Pozdrav svima a pogotovo novim curama! 
    Ja se javljam nakon pregleda, sve je super, beba je jako aktivna.🥳 Uzeli su mi krv za qualified i sad čekamo. Idući pregled za 4 tjedna, 17.9.

👧36g 🧔39g
    👶🏻6g
    03/2026 💙

Zebra
    20. Kolovoz 2025. 22:25

Sassy,  dobro nam dosla! Suosjecam s mucninama, ja sam na 13+5 i umirem. Bapska prica je da su s djevojcicama jace mucnine, ja to potpisujem 1000%, i u prvoj trudnoci sam umirala, a sve frendice koje su cekale decke su bile "blazene" 🫣
    Mariposa, prije svega CESTITKE na urednom nalazu ❤️ drugo, ne moras se osjecati nezahvalno, osjecaj je potpuno razumljiv i normalan, sve mi (iako govorimo da je samo bitno da je zdravo) zapravo potajno imamo zelju za spol i vec planiramo buducnost... na kraju kad se rodi ces odmah shvatiti da je to tocno ta beba koja ti je trebala ❤️ i ne bi ga mijenjala ni za 10 curica 🙂 ja sam u prvoj trudnoci jako htjela decka, ispala je cura i isto mi je prva reakcija bila takva. Sad ne mogu zamisliti zivot da je decko, toliko smo se zaljubili u curku, da sam sad jako jako jako htjela drugu curu. I muz i ja, bas smo pricali da se uopce ne mozemo zamisliti ko roditelje decka 🤣 
    Bozidarkica, nemoj si dozivati dodatne simptome! Doci ce i sami od sebe neki 🤣🫣 uzivaj u blagostanju! 🤞
    Darcyyy, jako mi je drago za super pregled! ❤️ pisem te na listu :)
    Alexa, moj se toliko zaljubio u curku da sad nije htio ni cuti za decka, hahahah 🤣🤣🤣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 06.10.

• Čupkica
    20. Kolovoz 2025. 22:57

Bozidarkica ja nemam jos uvijek nekih simptoma, a danas sam 7+2 (samo rinitis i bolne grudi). Bila sam dosta u strahu, ali evo zadnjih nekoliko dana sam malo mirnija. Prvi pregled me tek ceka za 10ak dana :D

Koje ti simptome imas? 

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani