Curke, meni su stigli rezultaty Qualified 360, sve je low risk, čekamo dječaka.
Iako osjećam baš veliko olakšanje da je nipt uredan, malo sam žalosna jer sam jako htjela curicu. I zbog tog se osjećam jako nezahvalno s obzirom na put koji je iza nas da bismo ostvarili ovu trudnoću.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Sassy,cestitam na djevojcici🌸Bas mi je zao da te toliko muci povracanje i mucnina. S obzirom na tjedne,nadam se da ce uskoro prestati🙏
Mariposa,nemoj se kriviti zbog tog "osjecaja",naravno da svi duboko u sebi prizeljkujemo neki spol no to ne znaci da ne zelimo da je dijete zivo i zdravo,hormoni su to sada💙i heej cestitam na djecaku i na koliko vidim u potpisu stvarno puno muke da ste dosli do trudnoce♡
Sreca4 dobrodosla 🥰
Sassy dobrodosla, mi se pratimo, ja sam isto 12+3 i cekam djevojcicu
Mariposa1510 cestitam na urednom nalazu, a za razocarenje, meni je tako bilo u prosloj trudnoci, jako sam htjela djevojcicu i bio je djecak pa sam sam bila jako razocarana, ali kad rodis sve se to voli jednako
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Hvala cure.
Ja vec imam jednu curu kuci i ovo ce biti druga - muz je tako prizeljkivao djecaka ali nama je draza seka.
Sve u svemu, najbitnije je da sve prodje u najboljem redu i da su bebice dobro 🙏
2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Bok svima🌸Pridruzujem vam see. Dolazi nam 4.beba 😊
Po zadnjoj menstruaciji/aplikaciji dolazi 24.04 a prvi pregled mi je sada u ponedjeljak 25.8
Cestitam svima i da nam svima prode sve u najboljem redu♡
Imamo popis koliko nas ima i kad su termini? Kako se osjecate?♡
Pozdrav i dobro nam dosla!!! 4ta trudnoca, wow!!!!! Cestitam🙏🏻🙏🏻🙏🏻 predivno🥰🥰
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Cestitam na pozitivnim i sretnim pregledima svima. Moj prvi je za 5 dana. Pitanje za svih:
trenutno sam 5+6 i osjećam se – odlično. 😅 Spavam od 21h do 7-8h ujutro, cice me bole jako malo i to samo bradavice, grčevi su sve blaži i sve rjeđi, iscjedak je bijel i konstantan (već sam se navikla), a mučnina – skoro ništa, samo povremeno blaga.
Znam da bi to trebao biti dobar znak, ali naravno odmah si umislim – je li to normalno? Jel još netko imao ovako "mirnu" ranu trudnoću?
👰1993
🤵1992
Hvala vam cure 🥰
Bozidarkica pa mislim da je,svako je tijelo individua za sebe. Meni su sve prethodne 3.trudnoce bile drugacije i iskreno se plasim povracanja stvarno sam mrzila to 😅
Pozdrav svima a pogotovo novim curama!
Ja se javljam nakon pregleda, sve je super, beba je jako aktivna.🥳 Uzeli su mi krv za qualified i sad čekamo. Idući pregled za 4 tjedna, 17.9.
👧36g 🧔39g
👶🏻6g
03/2026 💙
Sassy, dobro nam dosla! Suosjecam s mucninama, ja sam na 13+5 i umirem. Bapska prica je da su s djevojcicama jace mucnine, ja to potpisujem 1000%, i u prvoj trudnoci sam umirala, a sve frendice koje su cekale decke su bile "blazene" 🫣
Mariposa, prije svega CESTITKE na urednom nalazu ❤️ drugo, ne moras se osjecati nezahvalno, osjecaj je potpuno razumljiv i normalan, sve mi (iako govorimo da je samo bitno da je zdravo) zapravo potajno imamo zelju za spol i vec planiramo buducnost... na kraju kad se rodi ces odmah shvatiti da je to tocno ta beba koja ti je trebala ❤️ i ne bi ga mijenjala ni za 10 curica 🙂 ja sam u prvoj trudnoci jako htjela decka, ispala je cura i isto mi je prva reakcija bila takva. Sad ne mogu zamisliti zivot da je decko, toliko smo se zaljubili u curku, da sam sad jako jako jako htjela drugu curu. I muz i ja, bas smo pricali da se uopce ne mozemo zamisliti ko roditelje decka 🤣
Bozidarkica, nemoj si dozivati dodatne simptome! Doci ce i sami od sebe neki 🤣🫣 uzivaj u blagostanju! 🤞
Darcyyy, jako mi je drago za super pregled! ❤️ pisem te na listu :)
Alexa, moj se toliko zaljubio u curku da sad nije htio ni cuti za decka, hahahah 🤣🤣🤣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Bozidarkica ja nemam jos uvijek nekih simptoma, a danas sam 7+2 (samo rinitis i bolne grudi). Bila sam dosta u strahu, ali evo zadnjih nekoliko dana sam malo mirnija. Prvi pregled me tek ceka za 10ak dana :D
Koje ti simptome imas?
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji