Zebra, molim te info oko Cybex balios, jel postoji torba za pelene koja ide uz ta kolica? Po slikama i njihovoj stranici ništa ne pronalazim.
S nasima nije dosla. Ja sam narucila preko aliexpressa jednu koju su preporucile cure na ljetnim bebama 2023, puno je bila jeftinija nego sve sto se kod nas nudi, a stvarno mi je sve stalo unutra. Sad ju mala ima za ormaric u vrticu di joj stoji rezervna odjeca, pa planiram za bebu narucit novu
Newgirl, na KKS se vidi i secer :)
Cupkica, ja sam isla s tocno 12+0, ali moze se od 10+0, ovisi kako dobijes termin kod dr za pregled :)
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Curke drage, zanima me koje nalaze vi vadite prije pregleda? Meni uvijek kaze samo da izvadim kks i tsh. Nisam jos dosad secer vadila niti ista vise.. jesam li trebala mozda?
Isto krv svaka 4tj ali samo zbog loseg nalaza stitnjace… u 12 tt su mi uzeli briseve i krv..
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Mi smo krenuli kupovat malo prije Bozica, oko 5. mj trudnoce. Kolica smo kupili odmah ona kisobran MAST, od sestre sam dobila Graco bas kad je bila beba, jesu stara ali ocuvana, koristit cu i za drugo dijete, preskupa su mi 3 u 1, a vozit ce se par mjeseci. Autosjedalicu imamo od curke maxi cosi. Sad cemo jedino kupit nesto malo od robice, jer cemo i dobiti, higijenu i ljekarnu naravno i za curku veci krevetic.
Uh za dva dana pregled, bas me strah i uzbudenje u isto vrijeme 🙈
Sretno na pregledu, drzim palceve!!!
Kako to ide s kolicima, vidim da si napisala za 3u1, vozit ce se par mjeseci, u jajetu se vozi do 6mj u kolicima i u autu? Za sta sluzi kosara na kolicima ona ravna? Hvala unaprijed🙏🏻🙏🏻🙏🏻 jer smo mi mislili 3u1, pa ono.. a vidim da nakon nekog vrmeena svi odmah kupuju kisobran kolica radi prakticnosti, pa mi se bas i ne daje tolike novce ako ce se par mjeseci voziti u tome🤐🤐
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Mi smo krenuli kupovat malo prije Bozica, oko 5. mj trudnoce. Kolica smo kupili odmah ona kisobran MAST, od sestre sam dobila Graco bas kad je bila beba, jesu stara ali ocuvana, koristit cu i za drugo dijete, preskupa su mi 3 u 1, a vozit ce se par mjeseci. Autosjedalicu imamo od curke maxi cosi. Sad cemo jedino kupit nesto malo od robice, jer cemo i dobiti, higijenu i ljekarnu naravno i za curku veci krevetic.
Uh za dva dana pregled, bas me strah i uzbudenje u isto vrijeme 🙈
Sretno na pregledu, drzim palceve!!!
Kako to ide s kolicima, vidim da si napisala za 3u1, vozit ce se par mjeseci, u jajetu se vozi do 6mj u kolicima i u autu? Za sta sluzi kosara na kolicima ona ravna? Hvala unaprijed🙏🏻🙏🏻🙏🏻 jer smo mi mislili 3u1, pa ono.. a vidim da nakon nekog vrmeena svi odmah kupuju kisobran kolica radi prakticnosti, pa mi se bas i ne daje tolike novce ako ce se par mjeseci voziti u tome🤐🤐
Malo sam zbunjena… citam da beba smije u jaje u kolicima od 4mj nadalje, a do tada obavezno ravan polozaj u kosari…je to istina? U glavi mi se trenutno vrte slike frendica di s novorodencetom setaju u jajetu i samo tetra prebacena preko!? Hm… savjet mame!
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Dijete smije u jajetu biti 45 min max, nakon toga ga treba izvaditi da se može protegnuti. To vrijedi i za duže vožnje. Jaje nije za vozikanje uokolo kao što o mnogi rade, tome služi košara.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Zebra, molim te info oko Cybex balios, jel postoji torba za pelene koja ide uz ta kolica? Po slikama i njihovoj stranici ništa ne pronalazim.
S nasima nije dosla. Ja sam narucila preko aliexpressa jednu koju su preporucile cure na ljetnim bebama 2023, puno je bila jeftinija nego sve sto se kod nas nudi, a stvarno mi je sve stalo unutra. Sad ju mala ima za ormaric u vrticu di joj stoji rezervna odjeca, pa planiram za bebu narucit novu
Newgirl, na KKS se vidi i secer :)
Cupkica, ja sam isla s tocno 12+0, ali moze se od 10+0, ovisi kako dobijes termin kod dr za pregled :)
Imaš možda link na tu torbu?
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Ja nikad u zivotu nisam vozila jaje na kolicima, bilo mi je iskljucivo za auto. Za kolica smo prvo imali kosaru, pa kad se krenula sama posjedati sportski dio. To jaje na kolicima mi izgleda glupo, i sigurno nije udobno. Mi smo isli u setnje od po 2 sata i mala je spavala ko tenk, ne mogu si zamisliti da je morala biti stisnuta u tom jaju, ali svakome svoje 😁 mi smo s njenih 11 mjeseci presli na kisobran kolica jer smo taman isli na more pa nam klasicna nisu stala u gepek jer su ogromna, a i ova se sklope u sekundi i jako su prakticna 😁
Darcyyy, ovu sam uzela 😁
I just found this on AliExpress: €17.26 | Mommy Diaper Bags Baby Stroller Hanging Bag Mother Large Capacity Nappy Backpacks with Changing Mat Convenient Baby Nursing Bags
https://a.aliexpress.com/_Ev8Ljw6
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Kao sto Darcyyy kaze, u jajetu se ne smije dugo biti, jedino za voznju, a ova kosara u kolicima je mislim do 6 mj starosti bebe
Hvala cureee sta ste podijelile misljenja i stavove… jeste li onda uzimali posebno autosjedalicu a kolica tipa 2u1 ili sl, a ne 3u1 kao sta sam ja planirala?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Hvala cureee sta ste podijelile misljenja i stavove… jeste li onda uzimali posebno autosjedalicu a kolica tipa 2u1 ili sl, a ne 3u1 kao sta sam ja planirala?
Ja sam imala bebetto holland 3 u 1, njihovo jaje ne preporučujem, jako mi se neudobno činilo i nikak nije ležalo u autu. Ovaj put mislim uzeti odvojeno jaje ali koje s adapterima ide na kolica i da ima isofix bazu za lakse smjestanje u auto. Jaje na kolicima je jako zgodna stvar za posjete liječniku npr. Ali nije da se ne može bez toga. Razmišljam i o odlasku na more, to bude unutar prvih 6 mjeseci starosti djeteta i tada će puno trebat bit u autosjedalici, ako zaspi jaje mi je zgodno da ga ne moram buditi na relaciji do dućana i slično.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Sortiraj odgovore
Najstariji