Joooj pomozite
Sad mi se pojavilo nesto
Neki smedji iscjedak, ko srkvica nikako mi nije jasno sta je
Sta bi moglo bitii??
Ne brini, dok je smeđe nema panike, koji si tjedan?
Pa vec dva negativna testa 😩
Ne znam sta da mislim
S tim da mi se ovako nikad nije desavalo kad trebam dobiti, smedje nesto kao sukrvica, cak nmg ni objasniti, prvi test sam uradila na dan ocekivane, a drugi nakon 5tog dana izostanka oba negativna.. ne znam sta vi mislite
Meni ti je tako znalo biti od niskog progesterona, kasnilo bi mi i onda 2 dana smede pa menstruacija pa jos 2 dana smede
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Joooj pomozite
Sad mi se pojavilo nesto
Sta bi moglo bitii??
Ne znam sta da mislim
S tim da mi se ovako nikad nije desavalo kad trebam dobiti, smedje nesto kao sukrvica, cak nmg ni objasniti, prvi test sam uradila na dan ocekivane, a drugi nakon 5tog dana izostanka oba negativna.. ne znam sta vi mislite
Meni ti je tako znalo biti od niskog progesterona, kasnilo bi mi i onda 2 dana smede pa menstruacija pa jos 2 dana smede
Imam i jake grceve, opet ne znam
Izgleda nista od ovog puta
Joooj pomozite
Sad mi se pojavilo nesto
Sta bi moglo bitii??
Ne znam sta da mislim
Imam i jake grceve, opet ne znam
Izgleda nista od ovog puta
minaaaa, 5 dana nakon ocekivane menstruacije bi ti svaki test pokazao jaku crtu, ne onu u koju trebas gledati i razmisljati jel je, nego intenzivnu koja se pojavi nakon nekoliko sekundi vec. Simptomi koje opisujes su pocetak menstruacije, zao mi je sto vam nije uspjelo ovaj put, drzim fige da je iduci ciklus dobitan 🤞✨
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Joooj pomozite
Sad mi se pojavilo nesto
Sta bi moglo bitii??
Ne znam sta da mislim
Joj oprosti, ja sam mislila da si trudna i da te panika zbog tzv. smeđarenja. Po ovome što vidim rekla bi da nije trudnoca u pitanju već da ti se ciklus poremetio što je sasvim normalno.
Cure, evo i novog popisa za preglede! Sretno svima koje idete iduci tjedan ❤️✨
Ps, da napravim i listu s terminima i spolom, s obzirom da smo pocele dobivati rezultate nipta? (Javite tko fali na listi, sigurno mi je barem jedna promaknula 🫣)
18.8. - Jalala
19.8. - Alexa
20.8. - Darcyyy
25.8. - Bozidarkica
27.8. - Josipa7
3.9. - Sreća2012, Newgirl
4.9. - a2025
9.9. - Vanilla Diva
10.9. - Bella_le
11.09. - Zebra
18.9. - Teysi30
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
18.8. - Jalala
19.8. - Alexa
20.8. - Darcyyy
25.8. - Bozidarkica, Cherry
26.8. - Toncica24
27.8. - Josipa7
3.9. - Sreća2012, Newgirl
4.9. - a2025
9.9. - Vanilla Diva
10.9. - Bella_le
11.09. - Zebra
18.9. - Teysi30
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Zebra, molim te info oko Cybex balios, jel postoji torba za pelene koja ide uz ta kolica? Po slikama i njihovoj stranici ništa ne pronalazim.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Curke drage, zanima me koje nalaze vi vadite prije pregleda? Meni uvijek kaze samo da izvadim kks i tsh. Nisam jos dosad secer vadila niti ista vise.. jesam li trebala mozda?
Mi smo krenuli kupovat malo prije Bozica, oko 5. mj trudnoce. Kolica smo kupili odmah ona kisobran MAST, od sestre sam dobila Graco bas kad je bila beba, jesu stara ali ocuvana, koristit cu i za drugo dijete, preskupa su mi 3 u 1, a vozit ce se par mjeseci. Autosjedalicu imamo od curke maxi cosi. Sad cemo jedino kupit nesto malo od robice, jer cemo i dobiti, higijenu i ljekarnu naravno i za curku veci krevetic.
Uh za dva dana pregled, bas me strah i uzbudenje u isto vrijeme 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji