Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • a2025
    21. Kolovoz 2025. 09:39

Sretno mame na sljedecim pregledima🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    Htjela sam se nadovezati za babske price o spolu… iako nam je najvaznije naravno da trudnoca proce uredno, porod takoder i da bebica bude ziva i zdrava, mi bismo curicu, nekako, od kad smo upoznali i od kad smo poceli pricati o svemu, uvijek je bila samo curica🥰🥰 e sada u 15tt ja imam osjecaj da je decko, po babskim pricala sta sam fledala po netu sve je na strani deckica, tako da jeeeeeeva cekamo nadam se sljedeci pregled ako se bude vidjelo🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
    Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

• Čupkica
    21. Kolovoz 2025. 10:21

Bozidarkica, narucila me tek u 9 tjednu uz objasnjenje da je tako bolje jer se tada mora sve vec vidjeti. Ja pretpostavljam da je dodatni razlog tako kasno taj sto moj tim trenutno nema doktora. S druge strane odustala sam ici privatno bas zbog straha da se nesto ne vidi pa cu se samo istresirat jos vise, tako da cekam taj 9 tjedan :)
    Imas onda ti svega po malo od simptoma :D ja sam skuzila da mi nije isto svaki dan, nekad osjetim nekad ne pa se time nosim i vjerujem da je sve dobro. Iakoooo, htjela bih vise simptoma (neka me ne spopadnu ove koje se muce sa simptomima :D nikako ugoditi nam svima haha)

Sto se spola tice ja sam uvijek nekako htjela curku i od kako sam ostala trudna stalno govorim u muskom rodu i osjecaj mi je da ce nam  deckic doci

Da vas pitam, ima li neka od vas koja je imala mljecno bijeli s blagooo zutom nijansom iscjedak? Jel to normalno? 
    Nista me ne boli, ne svrbi, ne pece…

Bozidarkica
    21. Kolovoz 2025. 10:39

Imam i to :D hahaha iscjedak konstantni. Mislim da je to normalno. Ja pak imam neki osjecaj da su blizanci, ne znam, mozda imam sizifreniju hahhaaha

👰1993
    🤵1992

• Sreca4
    21. Kolovoz 2025. 10:56

Book svima,kako se osjecate danas? 
    Ja vec 3 dana jedem samo ribu,samu sebe cudim🫣(inace je bas ne jedem) 
    Imate li vi kakvih zelja za hranu?

U ranijim trudnocama sam bila narucena iznad 9+ tjedana ali sam otisla ranije privatnto jer nisam mogla docekati🙈
    Sad me 1x narucila puno prije...

• mariposa1510
    21. Kolovoz 2025. 13:14

Hvala vam na podijeljenim iskustvima vezano za spol bebe, malčice se bolje osjećam jer vas ima još koje preferirate određeni spol  Inače me ljudi gledaju kao najgoru nemajku kad to javno izgovorim 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET ❌
    06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

Zebra
    21. Kolovoz 2025. 14:17

mariposa1510

Hvala vam na podijeljenim iskustvima vezano za spol bebe, malčice se bolje osjećam jer vas ima još koje preferirate određeni spolInače me ljudi gledaju kao najgoru nemajku kad to javno izgovorim

Cekaj tek kad rodis, tad postajes najveca nemajka na svijetu kad god napravis nesto suprotno njihovim uvjerenjima 🤣🤣🤣🤣 ja stvarno ne znam kak je moja curka jos ziva s obzirom na to kakva sam nemajka bila, nisam joj obula carape u 7.mjesecu na +30, nije imala potkosulju ispod 3 sloja odjece u zimi, isuse kriste nisam joj osusila kosu (3 vlasi) fenom nakon kupanja! 🤣🤣🤣🤣 kroz jedno nutra, kroz drugo van!

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 11.9.

• Sreca4
    21. Kolovoz 2025. 14:42

mariposa1510

Hvala vam na podijeljenim iskustvima vezano za spol bebe, malčice se bolje osjećam jer vas ima još koje preferirate određeni spolInače me ljudi gledaju kao najgoru nemajku kad to javno izgovorim

Ma heej,nemoj da te to zamara♡
    I ja zelim djevojcicu ali imam neki osjecaj da bude decko.

Zebra hahhahah totalno,suosjecam😅😅

parisislove
    21. Kolovoz 2025. 15:31

Dobrodošle nove cure i želim svima bezbrižnu i laku trudnoću! Čestitke i svim curama na dobrim pregledima i veselim vijestima 😊 
    Mariposa ja te u potpunosti razumijem, u prijašnjoj trudnoći nisam imala želju za određenim spolom ali dobili smo (prerano rođenog) dječaka koji nažalost nije ostao s nama… i otada sve što ja želim je dječak… u isto vrijeme volim ovu bebu više od ičega i želim ju zdravu kojeg god da je spola… ali skroz osjećam nervozu oko spola i brinem kako ću se osjećati ako nije dječak i hoću li moći biti jednako dobra mama curici… možda jer je skroz fokusiram na dječaka kojeg sam izgubila… ali znam da koji god bio razlog preferencije određenog spola to nije znak da manje volimo svoje bebe.

Mi smo obavili pregled u Ponedjeljak, beba je super, raste kako treba i mjeri točno u dan, srčani otkucaji su lijepo porasli, i hematom se smanjio. Tužna vijest je da drugi embrio nema srčanu aktivnost i nije viable tako da smo trenutno fokusirani samo na bebu koja napreduje kako treba i na kojoj smo neizmjerno zahvalni 🙏 meni i dalje smeđari ali vratili su me na Clexane plus injekcije progesterona… obe injekcije idu u trbuh, koji mi je sada već cijeli izboden i u plavicama, ne znam više gdje bockati..

36 god.
    8/2024 spontani 💔
    10/2024 ➕
    12/2024 NIPT low risk / dečko 💙
    1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
    4/2025 biokemijska 💔
    Genetska trombofilija – Clexane
    30.07. ➕
    1. beta 928, 2. beta 4683.04
    13.08. - imamo ♥️

• Daisy584
    21. Kolovoz 2025. 15:50

Pozdrav svima, nova sam ovdje 😊 
    Znam da je ova grupa za žene koje su već trudne ali samo želim čuti Vaše mišljenje. :)
    Ovaj mjesec nam je prvi put da pokušavamo na bebici. Plodni dani su bili u periodu od 06. do 12.08. i ovulacija 11.08. Imali smo odnose 06.08., 07.08. i dva puta 10.08. (Dan prije ovulacije). Cijelo vrijeme nakon ovulacije me bole grudi i jajnici i 16.08. sam osjećala čudan pritisak u sredini, u maternici. Cijelo vrijeme prisutan pojačan bijeli gusti iscjedak i imam osjećaj da sam više gladna nego inače i da pišam više. Već mjesec dana pijem folnu kiselinu i omega 3. Danas je 3 dana prije očekivane menstruacije. I dalje je prisutan pojačani bijeli iscjedak te me bole grudi i leđa. Što mislite? :)

Bozidarkica
    21. Kolovoz 2025. 16:10

Daisy584

Pozdrav svima, nova sam ovdje 😊
    Znam da je ova grupa za žene koje su već trudne ali samo želim čuti Vaše mišljenje. :)
    Ovaj mjesec nam je prvi put da pokušavamo na bebici. Plodni dani su bili u periodu od 06. do 12.08. i ovulacija 11.08. Imali smo odnose 06.08., 07.08. i dva puta 10.08. (Dan prije ovulacije). Cijelo vrijeme nakon ovulacije me bole grudi i jajnici i 16.08. sam osjećala čudan pritisak u sredini, u maternici. Cijelo vrijeme prisutan pojačan bijeli gusti iscjedak i imam osjećaj da sam više gladna nego inače i da pišam više. Već mjesec dana pijem folnu kiselinu i omega 3. Danas je 3 dana prije očekivane menstruacije. I dalje je prisutan pojačani bijeli iscjedak te me bole grudi i leđa. Što mislite? :)

Napravi test, već može pokazati. 
    Ne može ti nitko ništa reci jer su simptomi pmsa i trudnoće isti. 
    Javi nam, držimo fige!!! 

👰1993
    🤵1992

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.