Banayna dobrodosla, meni su simptomi bili jako izrazeni do 12. tjedna, sad su dosta popustili
Newgirl ja od prehrane mogu samo “djecje” gluposti tipa zitarice i neku junk hranu pizza, hamburgeri i to ili pak drugi ekstrem di bi jela samo salate lagane
Jalalala cestitam na dobrom pregledu i uzivaj u petak, sigurno od adrenalina ti nece biti muka
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Danas sam obavila pregled, sve je kako treba biti, po zadnjoj M sam 7+3, a po uzv 7+1. Predvideni termin je 5.4. 🙂
Po tom datumu sam si promjenila ticker pa mi ispalo 7+2, sredina hehe
Danas sam obavila pregled, sve je kako treba biti, po zadnjoj M sam 7+3, a po uzv 7+1. Predvideni termin je 5.4. 🙂
Super za odlican pregled! Pisem te na listu za dalje ❤️
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Super za odlican pregled! Pisem te na listu za dalje ❤️
Hvala ti! Moze 🥰
Cestitam na super pregledu!! 🙏🏻🙏🏻🐣🐣
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Bok svima🌸Pridruzujem vam see. Dolazi nam 4.beba 😊
Po zadnjoj menstruaciji/aplikaciji dolazi 24.04 a prvi pregled mi je sada u ponedjeljak 25.8
Cestitam svima i da nam svima prode sve u najboljem redu♡
Imamo popis koliko nas ima i kad su termini? Kako se osjecate?♡
Hello svima
Pridruzujemo se i mi.
Trenutno sam 12+3 iako je prvi UZ pokazivao 5-6 dana manju trudnocu... sad smo sustigli.
Inace mucim muku s velikim mucninama i povracanjem, ne mrdam iz kreveta i jako tesko psihicki to podnosim. Vec sam oslabila 5-6kg i TSH mi je pao skoro na 0 radi tog extremnog stanja. Povremeno odem na infuziju.
S druge strane nipt odradjen, sve ok, djevojcicu cekam.
Sljedece sedmice je fetalni.
Zadnjih par dana osjetim ostar bol povremeno u jednom jajniku (bar mislim da je jajnik) pa me i to brine.
Inace u feb sam imala biohemisku trudnocu pa sam sad sva isprepadana.
Curke, meni su stigli rezultaty Qualified 360, sve je low risk, čekamo dječaka.
Iako osjećam baš veliko olakšanje da je nipt uredan, malo sam žalosna jer sam jako htjela curicu. I zbog tog se osjećam jako nezahvalno s obzirom na put koji je iza nas da bismo ostvarili ovu trudnoću.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Sassy,cestitam na djevojcici🌸Bas mi je zao da te toliko muci povracanje i mucnina. S obzirom na tjedne,nadam se da ce uskoro prestati🙏
Mariposa,nemoj se kriviti zbog tog "osjecaja",naravno da svi duboko u sebi prizeljkujemo neki spol no to ne znaci da ne zelimo da je dijete zivo i zdravo,hormoni su to sada💙i heej cestitam na djecaku i na koliko vidim u potpisu stvarno puno muke da ste dosli do trudnoce♡
Sortiraj odgovore
Najstariji