Pozdrav i od mene, prva trudnoca. Po aplikaciji trenutno sam 6 tjedan (5+4). Prvi pregled mi je 28.7 i od simptoma trenutno me gaze glavobolje, grcevi u donjem dijelu trbuha, bolne i osjetljive grudi i mucnine. Znate li da li ti simptomi se smanje poslije odredenog perioda? Barem osjetljive grudi jer zbog njih nikako preko noci ne spavam i sve poze su mi neudobne 🫠🫠
Pozdrav i od mene, prva trudnoca. Po aplikaciji trenutno sam 6 tjedan (5+4). Prvi pregled mi je 28.7 i od simptoma trenutno me gaze glavobolje, grcevi u donjem dijelu trbuha, bolne i osjetljive grudi i mucnine. Znate li da li ti simptomi se smanje poslije odredenog perioda? Barem osjetljive grudi jer zbog njih nikako preko noci ne spavam i sve poze su mi neudobne 🫠🫠
Čestitam!
Grčevi koji djeluju kao da ces dobiti menstruaciju jako brzo prestanu, grudi ostanu osjetljive, ali bude ipak manje bolno nego u pocetku...ovo je iz mog iskustva od prije par tjedana kad sam bila tu di si ti sad😊
Cestitam i dobro nam dosla!!! Joj sto se rice simptoma, mene su bolne grudi popustile oko 11/12tt i tada sam se zabrinula sal sam jos trudna😢😢 i simptom se vratio i traje i danas u 15om tt, toliko da ni topic ne mogu nosit, sva sreca kuci sam, pa samo po potrebi oblacim grudnjake na kopcanje…
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Zene drage kakve ste s prehranom? Mene sada bas lovi jest peciva, kruh, slatko.. prije trudnoce kruh sam stvarno rijetko koristila u prehrani, a sada ne mogu zivit bez njega. Slatko me isto svaki dan vuce, a znam da bas nije zdravo svaki dan. Do termina bit cu kao hodajuca lopta 🙈
Dječak 💙
Zene drage kakve ste s prehranom? Mene sada bas lovi jest peciva, kruh, slatko.. prije trudnoce kruh sam stvarno rijetko koristila u prehrani, a sada ne mogu zivit bez njega. Slatko me isto svaki dan vuce, a znam da bas nije zdravo svaki dan. Do termina bit cu kao hodajuca lopta 🙈
I meni se trazi samo suho, peciva, kruh, pašte, tijesta.. od pomisli na hranu na zlicu mi se 🤐🤐… mislim da sam do sada do 15tt dobila neke 4kg.. obzirom da ne radim, krecem se manje, pazim dosta sta radim preko dana jer se bas bojim krvarenja, i tako, lezim vecinom, jaako mi pase da su mi noge na dignutom, tako da, hrana+bez obveza=🐷🐷
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Newgirl, uzivaj i jedi sto ti odgovara 😁😁😁 ja sam u ovih 13 tjedana pojela vise peciva i gluposti iz pekare (cokoladni donuti 🤤🤤🤤) nego u zadnjih 13 godina 🤣🤣🤣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Uhh veselo ce nam bit ako ne probusim zlicu sa glupostima 🙈
Dječak 💙
Ja sam nastavila jesti low carb i dalje u bas mi je čudno da me nije opralo nešto grešno 😄
Ne znam, 5+3 sam i dalje slabi simptomi, kao da čekam da to sve podivlja sad, a možda i neće
👰1993
🤵1992
Bozidarkica mozda te i ne uhvate jaci simptomi :)
Ja sam 7+0 i nemam nekih simptoma.
Mene jedino rinitis muci, ostalo kao da i nisam trudna :D
Uhvati me nagla glad i skuzila sam ako ne pojedem odmah bude mi slabo, strepavica me uhvati haha pa se trudim jest cesce.
I jede mi se voce kao nikad do sada 🙈
Kako ste se vi “izvlacile” da ne pijete alkohol pred drustvom u kojemu niste jos htjele reci za trudnocu :D ja sam vec ispucala neke fore i sad ne znam vise sto da kazem 🤣
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Bozidarkica mozda te i ne uhvate jaci simptomi :)
Ja sam 7+0 i nemam nekih simptoma.
Mene jedino rinitis muci, ostalo kao da i nisam trudna :D
Uhvati me nagla glad i skuzila sam ako ne pojedem odmah bude mi slabo, strepavica me uhvati haha pa se trudim jest cesce.
I jede mi se voce kao nikad do sada 🙈
Kako ste se vi “izvlacile” da ne pijete alkohol pred drustvom u kojemu niste jos htjele reci za trudnocu :D ja sam vec ispucala neke fore i sad ne znam vise sto da kazem 🤣
Ja sam bila na "antibioticima" mjesec dana, ahahahahah, ma kao neka upala grla pa nije proslo, al nis strasno 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji