Mame, kada ste pocele kupovati polako stvari za bebicu? Nove mame; kada ste mislile poceti kupovati?
Ja sam mislila nakon sto saznam spol, nekoliko stvari kupiti za pocetak, da mi se ne nagomilaju troskovi i obevwze sve u 7/8mj. Influencerice dosta hvale baby centar za opremu i h&m za robicu i tetra, sta vi kazete?
Mi smo sad vec kupili kolica jer sam znala koja zelim pa sam cekala akciju i kad je naletila sam kupila, a robicu planiram sad polako kupovati, svaki mjesec par komada, ostalo vece mozda za black friday
Kakva kolica i gdje ste nasli? Sta vam je bilo bitno pri odabiru, neki savjet? Mi bi svakako 3u1 i gledlaa sam icandy ali cijena im je bas paprena
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Mame, kada ste pocele kupovati polako stvari za bebicu? Nove mame; kada ste mislile poceti kupovati?
Ja sam mislila nakon sto saznam spol, nekoliko stvari kupiti za pocetak, da mi se ne nagomilaju troskovi i obevwze sve u 7/8mj. Influencerice dosta hvale baby centar za opremu i h&m za robicu i tetra, sta vi kazete?
Mi smo sad vec kupili kolica jer sam znala koja zelim pa sam cekala akciju i kad je naletila sam kupila, a robicu planiram sad polako kupovati, svaki mjesec par komada, ostalo vece mozda za black friday
Kakva kolica i gdje ste nasli? Sta vam je bilo bitno pri odabiru, neki savjet? Mi bi svakako 3u1 i gledlaa sam icandy ali cijena im je bas paprena
Sa prvih dvoje sam imala 3u1 i bila su dobra za voznju, ali prevelika i teska za auto tako da mi je sad prioritet bio naci neka koja su mi lagana jer cu imati njih troje i necu imati vremena patiti se sa stavljanjem kolica u auto tako da sam uzela joolz aer 2 i kosaru za njih, isprobali smo ih kod kuce i jako su lagana, sklapaju se i sa kosarom
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Minaa zao mi je zbog negativnog testa, mislim da bi ti vec pokazalo plus da si trudna, meni pokaze 4 dana prije izostanka i to sa manje osjetljivim testom. Sad jedino ne znam kakvi su ti ciklusi pa da ti je ovulacija jako kasno bila
Vanilla ja nemam nesanicu, meni se stalno spava al evo mala je sinoc bila budna od 3-5 ujutro pa mi dode na skoro isto, izludila me
Sto se tice kupovine za bebu ja mislim da sam ja krenila kad sam bila negdje 6 mj trudna al malo po malo. Kolica imam stokke signature edition 3u1 i meni su odlicna. Malena mi ih je obozavala i spavala je u njima odlicno al glomazna jesu i teska takoder. Ja sam sad na ljeto presla na kisobran kolica da mi bude lakse. Ovo ostalo sam uzimala na svijet beba, baby centar, magic baby a robica h&m, zara, tetrice u baby natur vecinom i posteljinu takoder, krevetic cutie cloud
Ja sam krenula kupovati negdje kad sam bila 6 mjeseci. Kupili smo next2me air, koji mi je bio fantastican prvih 7 mjeseci 😁 odjecu smo vecinom naslijedili od sogorice, kupila sam nekoliko stvari u h&m, c&a i pepcu, al stvarno prerastu u sekundi, pa nemojte previse kupovati te pocetne velicine 😁 tetrice sam dobila iz ethereala i super su mi bile. A od ostalih stvari kolica cybex balios lux na preporuku tu s foruma, koristit cemo ih i sad, a nakon toga imamo kisobran cybex beezy. Prematalicu smo uzeli iz ikee i kadicu, a ostale stvari kupite po potrebi kad vidite da vam nesto treba. Ja sam se opremila stvarima iz ljekarne i setom za higijenu pupka i za kupanje, mislim da je to bilo to.
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Joooj pomozite
Sad mi se pojavilo nesto
Neki smedji iscjedak, ko srkvica nikako mi nije jasno sta je
Sta bi moglo bitii??
Joooj pomozite
Sad mi se pojavilo nesto
Sta bi moglo bitii??
Vjrj si dobila menstruaciju ili će krenuti uskoro ili sutra potpuno.
Ako ne krene napravi test opet za 2 dana.
👰1993
🤵1992
Potpisujem sve sto su ranije rekle cure koje vec imaju djecu.. i ja sam počela kupovati cca u 6.mj trudnoće. Nekako nisam htjela prije da ne gomilam stvari koje neću odmah koristiti, a i za ne daj Bože da nešto pođe po zlu. I to je bilo dovoljno rano ako ne i prerano. Ovaj put imam većinu velikih stvari ali uzet ću nešto nove robice i kozmetiku naravno itd. Ali za robu ću čekati sniženja zimska. Kolica imam Peg Perego Veloce i jako smo zadovoljni, mala ih voli i još ih koristimo. Nije da je ono luda za njima, najradije hoda, ali dobro nam dođu za dulje relacije, odlazak u trgovinu itd. Kombiniramo s triciklom guralicom. Inače, kolica su ful teška i velika i ne mogu se sklopiti jednom rukom, ali nama to nije važno jer imamo lift i veliki gepek i nekako nisam nikad požalila, jako ih volim. Planiram ih koristiti i ovaj put. Uzela bi onaj nastavak za stariju da stane dolje kad se beba bude vozila. Ako me bas jako budu zivcirala jer su velika i teska, uzet cemo neka manja ali nije za sad u planu.
Odjeću sam većinom kupovala H&M, Zara, Next (najbolji), Pepco, Primark... dobra je kvaliteta svih i cijene su oke. Od stcari se u Babycentru baš sve moze naci.. a Svijet beba ima nekako kvalitetnije i skuplje stvari.. pa sad ovisi sto vam treba. Slobodno pitajte za iskustvo i drugih stvari. I i imamo prematalicu iz Ikee, super je i krevetic Cutie Cloud. Drugi nam nijednan nije bio opcija zbog kutnog ormara i ogromnog bracnog kreveta u sobi. Zadovoljna sam s Cutie ali je bas ogroman kad predes ih kolijevke u krevetic. Mozda bi uzela neki obicniji da mi je stao. Mozda da se stranica moze spustiti pa je kao next to me ali klasicni krevetic. Kadicu nismo uopce koristili jer imamo kadu veliku i bilo nam je lakse staviti je u nastavak za novorođence u kupati u velikoj kadi...
🩷19.08.23.
🤰17.07.25 ➕️
Due date 26.3.2026.
Joooj pomozite
Sad mi se pojavilo nesto
Sta bi moglo bitii??
Ne brini, dok je smeđe nema panike, koji si tjedan?
Joooj pomozite
Sad mi se pojavilo nesto
Sta bi moglo bitii??
Pa vec dva negativna testa 😩
Ne znam sta da mislim
Joooj pomozite
Sad mi se pojavilo nesto
Sta bi moglo bitii??
Pa vec dva negativna testa 😩
Ne znam sta da mislim
S tim da mi se ovako nikad nije desavalo kad trebam dobiti, smedje nesto kao sukrvica, cak nmg ni objasniti, prvi test sam uradila na dan ocekivane, a drugi nakon 5tog dana izostanka oba negativna.. ne znam sta vi mislite
Sortiraj odgovore
Najstariji