Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella_le
    20. Kolovoz 2025. 14:11

Sreca4 dobrodosla 🥰
    Sassy dobrodosla, mi se pratimo, ja sam isto 12+3 i cekam djevojcicu
    Mariposa1510 cestitam na urednom nalazu, a za razocarenje, meni je tako bilo u prosloj trudnoci, jako sam htjela djevojcicu i bio je djecak pa sam sam bila jako razocarana, ali kad rodis sve se to voli jednako 

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Low risk, 🩷

sassy
    20. Kolovoz 2025. 14:22

Hvala cure.

Ja vec imam jednu curu kuci i ovo ce biti druga - muz je tako prizeljkivao djecaka ali nama je draza seka.

Sve u svemu, najbitnije je da sve prodje u najboljem redu i da su bebice dobro 🙏

• a2025
    20. Kolovoz 2025. 15:10

Sreca4

Bok svima🌸Pridruzujem vam see. Dolazi nam 4.beba 😊
    Po zadnjoj menstruaciji/aplikaciji dolazi 24.04 a prvi pregled mi je sada u ponedjeljak 25.8
    Cestitam svima i da nam svima prode sve u najboljem redu♡
    Imamo popis koliko nas ima i kad su termini? Kako se osjecate?♡

Pozdrav i dobro nam dosla!!! 4ta trudnoca, wow!!!!! Cestitam🙏🏻🙏🏻🙏🏻 predivno🥰🥰

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
    Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

Bozidarkica
    20. Kolovoz 2025. 15:20

Cestitam na pozitivnim i sretnim pregledima svima. Moj prvi je za 5 dana. Pitanje za svih: 
    trenutno sam 5+6 i osjećam se – odlično. 😅 Spavam od 21h do 7-8h ujutro, cice me bole jako malo i to samo bradavice, grčevi su sve blaži i sve rjeđi, iscjedak je bijel i konstantan (već sam se navikla), a mučnina – skoro ništa, samo povremeno blaga.
    Znam da bi to trebao biti dobar znak, ali naravno odmah si umislim – je li to normalno? Jel još netko imao ovako "mirnu" ranu trudnoću?

👰1993
    🤵1992

• Sreca4
    20. Kolovoz 2025. 15:38

Hvala vam cure 🥰
    Bozidarkica pa mislim da je,svako je tijelo individua za sebe. Meni su sve prethodne 3.trudnoce bile drugacije i iskreno se plasim povracanja stvarno sam mrzila to 😅

Darcyyy
    20. Kolovoz 2025. 18:48

Pozdrav svima a pogotovo novim curama! 
    Ja se javljam nakon pregleda, sve je super, beba je jako aktivna.🥳 Uzeli su mi krv za qualified i sad čekamo. Idući pregled za 4 tjedna, 17.9.

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

Alexa
    20. Kolovoz 2025. 21:05

Nove cure zelim vam dobrodoslicu i sretno, da se druzimo do kraja! 🫶
    mariposa1510 i Darcyyy drago mi je da je sve proslo super na pregledima! Mariposa nemoj se nista gristi, moj muz je za prvo dijete htio decka, a sad obozava curicu, ma da se on nada da ce sada biti decko, a ja bi opet curku 🤭

Zebra
    20. Kolovoz 2025. 22:25

Sassy,  dobro nam dosla! Suosjecam s mucninama, ja sam na 13+5 i umirem. Bapska prica je da su s djevojcicama jace mucnine, ja to potpisujem 1000%, i u prvoj trudnoci sam umirala, a sve frendice koje su cekale decke su bile "blazene" 🫣
    Mariposa, prije svega CESTITKE na urednom nalazu ❤️ drugo, ne moras se osjecati nezahvalno, osjecaj je potpuno razumljiv i normalan, sve mi (iako govorimo da je samo bitno da je zdravo) zapravo potajno imamo zelju za spol i vec planiramo buducnost... na kraju kad se rodi ces odmah shvatiti da je to tocno ta beba koja ti je trebala ❤️ i ne bi ga mijenjala ni za 10 curica 🙂 ja sam u prvoj trudnoci jako htjela decka, ispala je cura i isto mi je prva reakcija bila takva. Sad ne mogu zamisliti zivot da je decko, toliko smo se zaljubili u curku, da sam sad jako jako jako htjela drugu curu. I muz i ja, bas smo pricali da se uopce ne mozemo zamisliti ko roditelje decka 🤣 
    Bozidarkica, nemoj si dozivati dodatne simptome! Doci ce i sami od sebe neki 🤣🫣 uzivaj u blagostanju! 🤞
    Darcyyy, jako mi je drago za super pregled! ❤️ pisem te na listu :)
    Alexa, moj se toliko zaljubio u curku da sad nije htio ni cuti za decka, hahahah 🤣🤣🤣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 11.9.

• Čupkica
    20. Kolovoz 2025. 22:57

Bozidarkica ja nemam jos uvijek nekih simptoma, a danas sam 7+2 (samo rinitis i bolne grudi). Bila sam dosta u strahu, ali evo zadnjih nekoliko dana sam malo mirnija. Prvi pregled me tek ceka za 10ak dana :D

Koje ti simptome imas? 

Bozidarkica
    21. Kolovoz 2025. 09:39

Čupkica

Bozidarkica ja nemam jos uvijek nekih simptoma, a danas sam 7+2 (samo rinitis i bolne grudi). Bila sam dosta u strahu, ali evo zadnjih nekoliko dana sam malo mirnija. Prvi pregled me tek ceka za 10ak dana :D

Koje ti simptome imas?

Kako to da tek za 10 dana? Meni ce pregled prvi bit 6+3 u pon i ne mogu docekat, luda sam. Pa ja bih rekla da imam sve simptome ali ful LAGANO. Spavam 10+h, piskim 109 puta dnevno, bradavice malo bole na dodir, imam zatvor, mucnine FUL LAGANE na par minuta dnevno... Ono, nekako sam ocekivala puno jace s obzirom da mi je test bio jako pozitivan vec na 26. dan ciklusa (12DPO), imala sam vrlo crvene crte na oba testa koje su se pojavile prije kontrolne linije, pa sam mislila da to znaci visok hcg sto znaci puno simptoma. Ahhh... :D 

👰1993
    🤵1992

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.