Cao žene nova sam, ne znam gdje da postavim pitanje pa evo ovdje
Uglavnom kasni mi 5 dana, prvi dan izostanka radila sam test, koji je pokazao negativno, stalno idem na wc skoro svako pola sata, osjecam pritisak u donjem dijelu stomaka, grudi pred menstruaciju su me znale boliti i na prije 5 dana, a sad nista samo su kao "nadosle"
sta vi kazete
Pozdrav, ponovi test definitivno.. ja sam svaki mjesec kada sam prizeljkivala trudnocu bila sigurna da sam trudna imala sam sve moguce simptome, a nakraju nista… a kada je zapravo doslo do trudnoce osim umora nisam imala gotovo nikakvih
i
I ja isto prizeljkujem, ali ovaj put nit me stomak boli niti grudi i mucnine sam imala prije menstruacije, a sad nista. 🤷🏻♀️ ne znam
Stalno sam na wc, sad mi se pojavio i smedji iscjedak
Sutra cu ponoviti test
Uglavnom kasni mi 5 dana, prvi dan izostanka radila sam test, koji je pokazao negativno, stalno idem na wc skoro svako pola sata, osjecam pritisak u donjem dijelu stomaka, grudi pred menstruaciju su me znale boliti i na prije 5 dana, a sad nista samo su kao "nadosle"
sta vi kazete
Pozdrav, ponovi test definitivno.. ja sam svaki mjesec kada sam prizeljkivala trudnocu bila sigurna da sam trudna imala sam sve moguce simptome, a nakraju nista… a kada je zapravo doslo do trudnoce osim umora nisam imala gotovo nikakvih simptoma… javi rezultat🤞🤞
Opet negativno, evo vec sat vremena gledam u test ne bi li vidjela tu drugu liniju bar malo 🙃
Ali mislim da ne treba da se nadam da je to razlog kasnjena ..
Minaa zao mi je sto je test negativan! Hrabro dalje i sretno!!
.
Cure mene nocas uhvatila nesanica. Znaci nisam mogla zaspat nikak i kad sam konacno zaspala, probudila sam se oko 3 ujutro i nisam zaspala do 6! I onda me mala probudila u 7. Znaci strasno.. navodno je normalno imati nesanicu u ovom periodu trudnoce ali doslovno ne mogu funkcionirat. Jel koja od vas prozivjela nesto slicno i jel imate kakav savjet kako prevenirati? Bas sam preocajno sad. Mucnije su mi odmah bar 30% gore samo od umora
🩷19.08.23.
🤰17.07.25 ➕️
Due date 26.3.2026.
Minaa zao mi je sto je test negativan! Hrabro dalje i sretno!!
.
Cure mene nocas uhvatila nesanica. Znaci nisam mogla zaspat nikak i kad sam konacno zaspala, probudila sam se oko 3 ujutro i nisam zaspala do 6! I onda me mala probudila u 7. Znaci strasno.. navodno je normalno imati nesanicu u ovom periodu trudnoce ali doslovno ne mogu funkcionirat. Jel koja od vas prozivjela nesto slicno i jel imate kakav savjet kako prevenirati? Bas sam preocajno sad. Mucnije su mi odmah bar 30% gore samo od umora
Joj znam…. Ja nisam nekih 7-10 dana zaredom mogla spavati.. negdje oko 11 tt je to bilo… zaspem oko 11, probudim se u 2 i do 6 zurim u plafon, okrecem se, ustajem, nemirna, i onda od 6h nadalje bi mogla do podne spavati… nemam savjet, jedva sam izdrzala, a pogotovo muz…. Tih 10ak dana nisam mogla funkcionirsti preko dana, sve mi se poremetilo, nervoza ne pitaj, kao da nisam ja…🤯🤯🤯
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
sta vi kazete
Pozdrav, ponovi test definitivno.. ja sam svaki mjesec kada sam prizeljkivala trudnocu bila sigurna da sam trudna imala sam sve moguce simptome, a nakraju nista… a kada je zapravo doslo do trudnoce osim umora nisam imala gotovo nikakvih simptoma… javi rezultat🤞🤞
Opet negativno, evo vec sat vremena gledam u test ne bi li vidjela tu drugu liniju bar malo 🙃
Zao mi je sto vam ovaj put nije uspjelo!!!! I ja sam tako duugo nakon testiranja gledala u test ne bi li se rezultat promijenio, al ne bi nikad.. osim kada je bilo to to, za par sekundi je dosla druga linija… mi se nismo pazili nekoliko mjeseci ali nije bilo pracenja ciklusa, mjerenja temp ni nista, nego kpusteno… kada sam bas zeljela jedan mjesec kupila sam trakice za ovulaciju, testirala se svaki drugi dan, i sljedeci mjesec samo imali plusic 🥹🥹
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
sta vi kazete
Zao mi je sto vam ovaj put nije uspjelo!!!! I ja sam tako duugo nakon testiranja gledala u test ne bi li se rezultat promijenio, al ne bi nikad.. osim kada je bilo to to, za par sekundi je dosla druga linija… mi se nismo pazili nekoliko mjeseci ali nije bilo pracenja ciklusa, mjerenja temp ni nista, nego kpusteno… kada sam bas zeljela jedan mjesec kupila sam trakice za ovulaciju, testirala se svaki drugi dan, i sljedeci mjesec samo imali plusic 🥹🥹
Da li je moguce da je i dalje rano da mi pokaze ili ipak ne ? 😩
Jer ja ne osjecam da cu dobiti
Mina, nažalost nije rano. Testovi pokazuju još od prije izostanka. Meni je crtica bila snažna u 26. danu ciklusa.
A i osjećaj kao da nećeš dobiti menstruaciju nije pokazatelj, ja sam 5+3 danas i dalje imam osjećaj kao da ću je dobiti.
👰1993
🤵1992
Zebrabas sam isla pogledat jastuke tamo, cini mi se kao i ovaj moj. Jel ti isto onaj kao pijesak unutra?
Meni nije pijesak, mekan je. Kao da je unutra neki pamuk ili spuzva, ne znam tocno. Velim, meni dusu dao za podstaviti trbuh za spavanje na boku 😁😁😁
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Mame, kada ste pocele kupovati polako stvari za bebicu? Nove mame; kada ste mislile poceti kupovati?
Ja sam mislila nakon sto saznam spol, nekoliko stvari kupiti za pocetak, da mi se ne nagomilaju troskovi i obevwze sve u 7/8mj. Influencerice dosta hvale baby centar za opremu i h&m za robicu i tetra, sta vi kazete?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Mame, kada ste pocele kupovati polako stvari za bebicu? Nove mame; kada ste mislile poceti kupovati?
Ja sam mislila nakon sto saznam spol, nekoliko stvari kupiti za pocetak, da mi se ne nagomilaju troskovi i obevwze sve u 7/8mj. Influencerice dosta hvale baby centar za opremu i h&m za robicu i tetra, sta vi kazete?
Mi smo sad vec kupili kolica jer sam znala koja zelim pa sam cekala akciju i kad je naletila sam kupila, a robicu planiram sad polako kupovati, svaki mjesec par komada, ostalo vece mozda za black friday
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji