Ja sam nastavila jesti low carb i dalje u bas mi je čudno da me nije opralo nešto grešno 😄
Ne znam, 5+3 sam i dalje slabi simptomi, kao da čekam da to sve podivlja sad, a možda i neće
👰1993
🤵1992
Bozidarkica mozda te i ne uhvate jaci simptomi :)
Ja sam 7+0 i nemam nekih simptoma.
Mene jedino rinitis muci, ostalo kao da i nisam trudna :D
Uhvati me nagla glad i skuzila sam ako ne pojedem odmah bude mi slabo, strepavica me uhvati haha pa se trudim jest cesce.
I jede mi se voce kao nikad do sada 🙈
Kako ste se vi “izvlacile” da ne pijete alkohol pred drustvom u kojemu niste jos htjele reci za trudnocu :D ja sam vec ispucala neke fore i sad ne znam vise sto da kazem 🤣
Uhvati me nagla glad i skuzila sam ako ne pojedem odmah bude mi slabo, strepavica me uhvati haha pa se trudim jest cesce.
Kako ste se vi “izvlacile” da ne pijete alkohol pred drustvom u kojemu niste jos htjele reci za trudnocu :D ja sam vec ispucala neke fore i sad ne znam vise sto da kazem 🤣
Sad ni ne izlazim vise pa se ne moram izvlaciti, ali u prvoj trudnoci smo recimo na poslu svaki petak popili jednu kratku i ja kazem da ne pijem vise, a oni svi sta trudna si? Odmah su skuzili, a ja tesko skrivam stvari 😄
Ja sam bila na "antibioticima" mjesec dana, ahahahahah, ma kao neka upala grla pa nije proslo, al nis strasno 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Samo da javim da sam danas bila na pregledu i sve je super, nadam se da ce tako i ostati. Bebac mjeri 2,09 cm. Nekako mi je i dalje sve nestvarno. Mucnine su zadnjih dana malo jace. Inace se u petak udajem (bit ce svadba jer je vec godinu dana u planu pa nismo sad nista mijenjali) ja se nadam da mi nece bit lose. Zasad nema komplikacija pa mogu sve normalno. Samo sto cu poludjet do iduceg pregleda (12.9.)
Samo da javim da sam danas bila na pregledu i sve je super, nadam se da ce tako i ostati. Bebac mjeri 2,09 cm. Nekako mi je i dalje sve nestvarno. Mucnine su zadnjih dana malo jace. Inace se u petak udajem (bit ce svadba jer je vec godinu dana u planu pa nismo sad nista mijenjali) ja se nadam da mi nece bit lose. Zasad nema komplikacija pa mogu sve normalno. Samo sto cu poludjet do iduceg pregleda (12.9.)
Drago mi je da je pregled dobro prosao 😊
Bit ce sve super na svadbi, samo se opusti i uzivaj, cestitam! 🫶
Čestitke na super pregledu i svaka čast za svadbu!!
Zabavi se i opusti sa svojim voljenima 🥳
👰1993
🤵1992
Cestitke na super pregledu! Uzivaj u svom danu, od uzbudenja ces zaboraviti i mucnine i sve 🥰😁
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Cestitam na super pregledu, neka tako ostane i do kraja!!!! Sretno u petak, bit ce sve super🥰🥰🥰🥰
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji