Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sreća2012
    14. Kolovoz 2025. 21:01

Zebra cestitke na urednom nalazu i jos jednoj curki, bas mi je drago da vam se ispunila zelja. Ja nemam neku pretjeranu zelju prema spolu. Bila sam uvjerena da kako mi je prva curica da cu htjet drugog decka al od kad imam nju promjenilo mi se misljenje i bila bi presretna i s jos jednom curom. Al kako Bog da

Parislove jako mi je drago da srce kuca, nadam se da ce i drugo i da cemo na proljece svi drzat svoje bebice

Sto se tice jastuka ja sam kupila svoj u babycentru i meni je sluzio i za spavanje i za dojenje. Ja nisam bas mogla lezeci. Meni je pasalo samo dok mi je ona na tom jastuku bila

Bella_le
    14. Kolovoz 2025. 21:17

Meni stigao nalaz, sve je low risk i stize nam curica 🩷

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Low risk, 🩷

Vanilla Diva
    14. Kolovoz 2025. 21:29

Cestitam bella_le! Sad mozes uzivati u miru u trudnoci. 
    Sreca 2012 jesi zadovoljna tim iz babycentra? Hoces ga opet koristiti? Meni je isto pasalo dojiti sjedecki, nekak se onda nisam osjecala toliko fuj nego bi gledala tv, pricala s muzem, scrollala po mobu. Cak sam u rodilistu isto tak dojila makar su svi lezali. Zato mi je jastuk bitan a kazem da nisam sa svokim bas zadovoljna i gledala sam po internetu, bas su uzas skupi .

🩷19.08.23.
    🤰17.07.25 ➕️
    Due date 26.3.2026.

• Sreća2012
    14. Kolovoz 2025. 21:32

Bella cestitam🩷 prednjace nam cure

Vanilla koristit cu ga sigurno i bas mi je dosta sluzio al da sam bas preprezadovoljna nisam. Mislim super mi je bio al kako je taj pjesak neki unutra onda bi ga znala malo duze namjestat. Jedino to mozda

Zebra
    14. Kolovoz 2025. 21:35

Bella cestitke na urednom testu i curki 💖
    Sreca2012, mi zadnjih 12 godina sanjamo dvije curke, tako da nam je ovo bas divno ispalo 😁😁😁
    Vanilla, ja sam dobila u prvoj trudnoci jastuk iz ethereala, dusu dao za bocno spavanje i podlaganje trbuha, za dojenje ga nisam bas koristila, sve mi je bilo nekako neprirodno, al frendica koja mi ga je kupila je troje djece dojila na njemu stalno 😁

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 11.9.

Bella_le
    14. Kolovoz 2025. 22:05

Parisislove cestitike na jednom srceku, drzimo fige i za drugo ❤️🤞🏻
    Vanilla diva ja sam imala u prvoj trudnoci taj jastuk sto ide u u i bio mi je okej ali nista posebno, kad sam rodila bilo mi je puno nezgodnije dojiti s njim, kasnije sam ga i poklonila

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Low risk, 🩷

• Sreća2012
    14. Kolovoz 2025. 23:33

Zebra bas sam isla pogledat jastuke tamo, cini mi se kao i ovaj moj. Jel ti isto onaj kao pijesak unutra? 

• minaaaa
    15. Kolovoz 2025. 13:38

Cao žene nova sam, ne znam gdje da postavim pitanje pa evo ovdje
    Uglavnom kasni mi 5 dana, prvi dan izostanka radila sam test, koji je pokazao negativno, stalno idem na wc skoro svako pola sata, osjecam pritisak u donjem dijelu stomaka, grudi pred menstruaciju su me znale boliti i na prije 5 dana, a sad nista samo su kao "nadosle" 
    sta vi kazete

Vanilla Diva
    15. Kolovoz 2025. 14:41

Minaaa nista drugo nego napraviti opet test. Ako ti kasni 5 dana, pokazat ce trudnocu sigurno ako je do nje doslo. Ako nije, negativan test ce znaciti samo da ti kasni iz nekog drugog razloga. Simptomi koje opisujes mogu znaciti i da ces dobiti i da si trudna.. 

🩷19.08.23.
    🤰17.07.25 ➕️
    Due date 26.3.2026.

• a2025
    15. Kolovoz 2025. 21:36

minaaaa

Cao žene nova sam, ne znam gdje da postavim pitanje pa evo ovdje
    Uglavnom kasni mi 5 dana, prvi dan izostanka radila sam test, koji je pokazao negativno, stalno idem na wc skoro svako pola sata, osjecam pritisak u donjem dijelu stomaka, grudi pred menstruaciju su me znale boliti i na prije 5 dana, a sad nista samo su kao "nadosle"
    sta vi kazete

Pozdrav, ponovi test definitivno.. ja sam svaki mjesec kada sam prizeljkivala trudnocu bila sigurna da sam trudna imala sam sve moguce simptome, a nakraju nista… a kada je zapravo doslo do trudnoce osim umora nisam imala gotovo nikakvih simptoma… javi rezultat🤞🤞

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
    Sljedeci UZV ⏳ 04.09.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.