Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cherry
    09. Kolovoz 2025. 09:48

I zaboravila sam pozeljeti dobrodošlicu novim curama i prijaviti da su mi se mucnine dosta smanjile. Nadam se da ce se i drugim supatnicama cim prije smanjiti, pogotovo vama curama koje imate jake mucnine.

• Jalalala
    09. Kolovoz 2025. 10:11

Bok curke, trebam pomoc. Zadnjih par dana sam primijetila da mi se aktivirao dvanaestik i mucnine su se pogorsale. Ovo mi je prva trudnoca i nemam pojma o nicem pa bi mi bilo drago kad bih dobila pokoji savjet kako da lakse prodem kroz to sve 🫠😍

Darcyyy
    09. Kolovoz 2025. 11:22

Evo da se i ja malo javim. Pozdrav svim novim curama!

Ja sam nakon pregleda sa 6+3 kad je doktorica dala dijagnozu ab. Imminens otisla na privatni pregled sa 7+2 i tada je doktorica ublažila dijagnozu i dala zeleno svjetlo za odlazak na more. Tak da sam na moru i uživam, nije bilo nikakvih problema. Imam sljedeći pregled s 11+2, 20.8., to će biti mini anomaly i radit ću qualified, pa molim na listu. 🙂 mučnine imam povremeno, ništa strašno. Suosjećam s curama koje baš jako pate od mučnina, izdržite, bit će bolje! 🤞🏻

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

Zebra
    09. Kolovoz 2025. 12:40

Darcyyy

Evo da se i ja malo javim. Pozdrav svim novim curama!

Ja sam nakon pregleda sa 6+3 kad je doktorica dala dijagnozu ab. Imminens otisla na privatni pregled sa 7+2 i tada je doktorica ublažila dijagnozu i dala zeleno svjetlo za odlazak na more. Tak da sam na moru i uživam, nije bilo nikakvih problema. Imam sljedeći pregled s 11+2, 20.8., to će biti mini anomaly i radit ću qualified, pa molim na listu. 🙂 mučnine imam povremeno, ništa strašno. Suosjećam s curama koje baš jako pate od mučnina, izdržite, bit će bolje! 🤞🏻

Bas sam jucer navecer razmisljala di si i jel sve ok, bas mi je drago da si se javila i da je sve ok, pisem te na listu ❤️ i super za mucnine, nadam se da ce i meni uskoro proci 🫣 uzivajte na moru 🤗

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

Zebra
    09. Kolovoz 2025. 12:42

Evo i nove liste:
    11.8. - Toncica24
    12.8. - Cherry
    19.8. - Alexa
    20.8. - Darcyyy
    25.8. - Bozidarkica
    27.8. - Josipa7
    3.9. - Sreća2012
    4.9. - a2025
    9.9. - Vanilla Diva
    10.9. - Bella_le
    11.09. - Zebra
    18.9. - Teysi30

Javite koga treba dopisati ☺️
    Jalalala, ja zbilja nemam savjet za mucnine, a ovo mi je druga trudnoca u kojoj umirem od njih 🫣 jedino sto mogu reci je da definitivno produ cim rodis, hahah 😂😂😂🫣🫣🫣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

Vanilla Diva
    09. Kolovoz 2025. 12:58

Cure meni su kod mucnina pomogle tablete Antimetil, skroz su prirodne i zapravo samo mljeveni đumbir. Pomažu i mali i česti obroci, al najviše odmor. Nisam na poslu jer nisam sposobna ali kao da su mi malko manje... u prošloj trudnoći su mi se sa 7-8.tj drastično smanjile pa si razmisljam nekak da ce tako i ovaj put makar mi je ovaj put bas puno puno gore. Drzite se cure! I Zebra bome si natukla kila! Ja ne mogu uopće jesti. Jedem svako malo al doslovno 3 griza. I samo mi se jedu sendviči, peceni krumpirici, tjestenina.. nista zdravo ugl. Osim sto me uhvati da mi se jede kiselo pa si uzmem voće.

🩷19.08.23.
    🤰17.07.25 ➕️
    Due date 26.3.2026.

Zebra
    09. Kolovoz 2025. 13:10

Vanilla Diva

Cure meni su kod mucnina pomogle tablete Antimetil, skroz su prirodne i zapravo samo mljeveni đumbir. Pomažu i mali i česti obroci, al najviše odmor. Nisam na poslu jer nisam sposobna ali kao da su mi malko manje… u prošloj trudnoći su mi se sa 7-8.tj drastično smanjile pa si razmisljam nekak da ce tako i ovaj put makar mi je ovaj put bas puno puno gore. Drzite se cure! I Zebra bome si natukla kila! Ja ne mogu uopće jesti. Jedem svako malo al doslovno 3 griza. I samo mi se jedu sendviči, peceni krumpirici, tjestenina.. nista zdravo ugl. Osim sto me uhvati da mi se jede kiselo pa si uzmem voće.

Hahahaha jesam 🫣 u prosloj trudnoci cijeloj sam bila na +8, sad vec imam +6 🫣 ali ok, dosla sam s 53 na 59, tako da nisu sad to neke velike brojke 😅 + ne mucim se, poslije prvog poroda sam iz bolnice izasla s kilom manje nego kad sam ostala trudna ☺️ ja pijem 2 antimetila dnevno, mislim da je to jedino sto me drzi da ne povracam stalno kao u prvoj trudnoci, al mucnine su i dalje tu 🫣🫣🫣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

Darcyyy
    09. Kolovoz 2025. 13:13

Ovo što pišete za kile, jesu vas baš vagali na pregledima ili si same pratite? Mene još nitko nije na vagu stavio. 🙂 znam ja inače kolko imam i nisam dobila ništa još, al opet mi je čudno da me nitko pitao nije.

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

Zebra
    09. Kolovoz 2025. 14:15

Darcyyy

Ovo što pišete za kile, jesu vas baš vagali na pregledima ili si same pratite? Mene još nitko nije na vagu stavio. 🙂 znam ja inače kolko imam i nisam dobila ništa još, al opet mi je čudno da me nitko pitao nije.

Ja na svakom pregledu prvo dajem urin (sestra testira onu trakicu za proteine u urinu), onda me važe i mjeri tlak, tek onda idem k doktorici 🙂

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

Bella_le
    09. Kolovoz 2025. 14:23

Darcyyy

Mene sestra prije svakog pregleda vaze i mjeri mi tlak… ja imam apetit, ali ne mogu kolicinski puno pojesti pa sam trenutno na -3 kile, rekla je sestra da za sada to nije nista za zabrinuti se, ali ce svakako popratiti jer nije dobro da puno izgubim

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.