I zaboravila sam pozeljeti dobrodošlicu novim curama i prijaviti da su mi se mucnine dosta smanjile. Nadam se da ce se i drugim supatnicama cim prije smanjiti, pogotovo vama curama koje imate jake mucnine.
Bok curke, trebam pomoc. Zadnjih par dana sam primijetila da mi se aktivirao dvanaestik i mucnine su se pogorsale. Ovo mi je prva trudnoca i nemam pojma o nicem pa bi mi bilo drago kad bih dobila pokoji savjet kako da lakse prodem kroz to sve 🫠😍
Evo da se i ja malo javim. Pozdrav svim novim curama!
Ja sam nakon pregleda sa 6+3 kad je doktorica dala dijagnozu ab. Imminens otisla na privatni pregled sa 7+2 i tada je doktorica ublažila dijagnozu i dala zeleno svjetlo za odlazak na more. Tak da sam na moru i uživam, nije bilo nikakvih problema. Imam sljedeći pregled s 11+2, 20.8., to će biti mini anomaly i radit ću qualified, pa molim na listu. 🙂 mučnine imam povremeno, ništa strašno. Suosjećam s curama koje baš jako pate od mučnina, izdržite, bit će bolje! 🤞🏻
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Evo da se i ja malo javim. Pozdrav svim novim curama!
Ja sam nakon pregleda sa 6+3 kad je doktorica dala dijagnozu ab. Imminens otisla na privatni pregled sa 7+2 i tada je doktorica ublažila dijagnozu i dala zeleno svjetlo za odlazak na more. Tak da sam na moru i uživam, nije bilo nikakvih problema. Imam sljedeći pregled s 11+2, 20.8., to će biti mini anomaly i radit ću qualified, pa molim na listu. 🙂 mučnine imam povremeno, ništa strašno. Suosjećam s curama koje baš jako pate od mučnina, izdržite, bit će bolje! 🤞🏻
Bas sam jucer navecer razmisljala di si i jel sve ok, bas mi je drago da si se javila i da je sve ok, pisem te na listu ❤️ i super za mucnine, nadam se da ce i meni uskoro proci 🫣 uzivajte na moru 🤗
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Evo i nove liste:
11.8. - Toncica24
12.8. - Cherry
19.8. - Alexa
20.8. - Darcyyy
25.8. - Bozidarkica
27.8. - Josipa7
3.9. - Sreća2012
4.9. - a2025
9.9. - Vanilla Diva
10.9. - Bella_le
11.09. - Zebra
18.9. - Teysi30
Javite koga treba dopisati ☺️
Jalalala, ja zbilja nemam savjet za mucnine, a ovo mi je druga trudnoca u kojoj umirem od njih 🫣 jedino sto mogu reci je da definitivno produ cim rodis, hahah 😂😂😂🫣🫣🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Cure meni su kod mucnina pomogle tablete Antimetil, skroz su prirodne i zapravo samo mljeveni đumbir. Pomažu i mali i česti obroci, al najviše odmor. Nisam na poslu jer nisam sposobna ali kao da su mi malko manje... u prošloj trudnoći su mi se sa 7-8.tj drastično smanjile pa si razmisljam nekak da ce tako i ovaj put makar mi je ovaj put bas puno puno gore. Drzite se cure! I Zebra bome si natukla kila! Ja ne mogu uopće jesti. Jedem svako malo al doslovno 3 griza. I samo mi se jedu sendviči, peceni krumpirici, tjestenina.. nista zdravo ugl. Osim sto me uhvati da mi se jede kiselo pa si uzmem voće.
🩷19.08.23.
🤰17.07.25 ➕️
Due date 26.3.2026.
Cure meni su kod mucnina pomogle tablete Antimetil, skroz su prirodne i zapravo samo mljeveni đumbir. Pomažu i mali i česti obroci, al najviše odmor. Nisam na poslu jer nisam sposobna ali kao da su mi malko manje… u prošloj trudnoći su mi se sa 7-8.tj drastično smanjile pa si razmisljam nekak da ce tako i ovaj put makar mi je ovaj put bas puno puno gore. Drzite se cure! I Zebra bome si natukla kila! Ja ne mogu uopće jesti. Jedem svako malo al doslovno 3 griza. I samo mi se jedu sendviči, peceni krumpirici, tjestenina.. nista zdravo ugl. Osim sto me uhvati da mi se jede kiselo pa si uzmem voće.
Hahahaha jesam 🫣 u prosloj trudnoci cijeloj sam bila na +8, sad vec imam +6 🫣 ali ok, dosla sam s 53 na 59, tako da nisu sad to neke velike brojke 😅 + ne mucim se, poslije prvog poroda sam iz bolnice izasla s kilom manje nego kad sam ostala trudna ☺️ ja pijem 2 antimetila dnevno, mislim da je to jedino sto me drzi da ne povracam stalno kao u prvoj trudnoci, al mucnine su i dalje tu 🫣🫣🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Ovo što pišete za kile, jesu vas baš vagali na pregledima ili si same pratite? Mene još nitko nije na vagu stavio. 🙂 znam ja inače kolko imam i nisam dobila ništa još, al opet mi je čudno da me nitko pitao nije.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Ovo što pišete za kile, jesu vas baš vagali na pregledima ili si same pratite? Mene još nitko nije na vagu stavio. 🙂 znam ja inače kolko imam i nisam dobila ništa još, al opet mi je čudno da me nitko pitao nije.
Ja na svakom pregledu prvo dajem urin (sestra testira onu trakicu za proteine u urinu), onda me važe i mjeri tlak, tek onda idem k doktorici 🙂
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Mene sestra prije svakog pregleda vaze i mjeri mi tlak… ja imam apetit, ali ne mogu kolicinski puno pojesti pa sam trenutno na -3 kile, rekla je sestra da za sada to nije nista za zabrinuti se, ali ce svakako popratiti jer nije dobro da puno izgubim
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji