Bok, cure,
javljala sam se ovdje u početku kad sam saznala da sam trudna i onda sam prestala jer konstantno imam nenormalan strah od pobačaja (iako zasad nemam nikakvog razloga biti). Jučer sam bila na pregledu, sve je ok, plod veličinom odgovara za 11+1. Danas planiram otići dati krv za Qualified 360. Zanima me je li koja od vas radila taj nipt i koliko ste čekale od davanja krvi do rezultata.
Ja sam u petak dala krv za qualified i sad cekam :)
U prosloj trudnoci sam dala u srijedu i vec u ponedjeljak su me zvali s rezultatima, tako da stvarno kroz par dana dodu!
I ovaj strah je skroz normalan, mislim da smo sve mi na forumu imale taj strah, pogotovo kad znamo statistiku.. drago mi je da je sve ok, drzim fige da ti cim prije dodu rezultati ❤️
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Cure,
hvala vam na podijeljenim iskustvima.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Cure, meni upravo stigli rezultati qualifieda, sve je ok, mužu se ispunila zelja i stize nam jos jedna CURA 🩷🥹
Jako su brzi rezultati, odusevljena sam!
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Bravo zebra cestitam na curici🎀🎀🎀🎀
Ima li tu staraca poput mene sa 34 i sijedama dokad da cekan ovaj izrast sijede nemogu vise gledat a ni prikrivat 😩😩znan da kazu bar 3 miseca al evo nemrem.
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Zebra cestitke! Dvije seke ce uzivati jedna s drugom 😊
Hvala curama koje su podijelile iskustvo s time kako je kad prva beba dođe i dale ideje za trudnicke tecajeve! Umirile ste me 🙂
Ja sam jucer bila na pregledu, beba je manja za tjedan dana tako da mi je korigirala termin, po novome sam 9+2, a termin je 16.3 🙂
A osim toga lijepo napreduje, na uzv se vidjelo kako se mrda 😃
Nisam vadila krv za veritas jer je ipak jos prerano.
Ali sam zato kuci ponijela pola ljekarne. Dobila sam terapiju za stitnjacu, tsh mi je 2,9. Antibiotik za streptokok, probiotik, željezo za anemiju i uz to dijeta 1800 kcal zbog secera.
Iduci pregled je 25.8. tad cu raditi Veritas.
Cure, meni upravo stigli rezultati qualifieda, sve je ok, mužu se ispunila zelja i stize nam jos jedna CURA 🩷🥹
Jako su brzi rezultati, odusevljena sam!
Prije svege cestiram na dobrom nalazu u hvala bogu da je sve ok, to je ipak najbitnije🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Superrr sto vam se ispunila zelja i sto se ce vam se seka uskoro pridruziti🎀🎀🧸🧸💖💖
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Bravo zebra cestitam na curici🎀🎀🎀🎀
Ima li tu staraca poput mene sa 34 i sijedama dokad da cekan ovaj izrast sijede nemogu vise gledat a ni prikrivat 😩😩znan da kazu bar 3 miseca al evo nemrem.
Iako nemam problema sa sjedima, imam plave pramenove koje nisam radila od lani, vec su zuti, taman je bilo vrijeme za ponovno ali sam saznala za teudnocu… prvo sam procitala da se ne preporuca prva 3 mj, kada sam to prebrodila; procitam da su misljenja podjeljenja bez obzira na mj trudnoce, tako da sam odlucila da se necu farbat, jer ide direktno na kozu i potencijalno koze biti lose za bebicu. Nece mi nista biti ionako mi je i sada a vjerujem i kad se bebica rodi ako bog da, kosa u pundzi. A opet; drugi pisu da su to babske price, i ako je zena trudna ne znaci da mora biti sebi ne lijepa, tako da ono; mislim da je najbolje da svatko za sebe odluci🤞🤞🤞🤞
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 30.10.
Zebra cestitke! Dvije seke ce uzivati jedna s drugom 😊
Hvala curama koje su podijelile iskustvo s time kako je kad prva beba dođe i dale ideje za trudnicke tecajeve! Umirile ste me 🙂
Ja sam jucer bila na pregledu, beba je manja za tjedan dana tako da mi je korigirala termin, po novome sam 9+2, a termin je 16.3 🙂
A osim toga lijepo napreduje, na uzv se vidjelo kako se mrda 😃
Nisam vadila krv za veritas jer je ipak jos prerano.
Ali sam zato kuci ponijela pola ljekarne. Dobila sam terapiju za stitnjacu, tsh mi je 2,9. Antibiotik za streptokok, probiotik, željezo za anemiju i uz to dijeta 1800 kcal zbog secera.
Iduci pregled je 25.8. tad cu raditi Veritas.
Cestitam sto bebica lijepo napreduje🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 dosta tih lijekova su ti dali😪 sretno!! Koliki ti je secer obzirom da su ri rekli za dijetu? Meni je nalaz pokazao 5.4, ginek nije nista komentirao, ali se bojim obzirom na kile koje ci dobit da ce se drasticno povecat🥹🥹
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 30.10.
Mislim da secer nema veze sa kg ja trenutno imam cak 20 kg vise negokad san bila u prvoj trudnoci i secer mi je isti kao u 1 trudnoci bas san usporedivala nalaze.
Obojat cu sigurno sijede samo je pitanje ocu cekat jos misec dana ili cu puknit prije.
A cherry odma ti je dala terapiju meni je tah dosa 3.9 pa mi je ginic reka da prvo izvadin dodatno pretrage i onda da ce mi bice dat terapiju.
Kako to oni odlucuju ?
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji