Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Newgirl
    09. Kolovoz 2025. 21:05

Zebra

Cestitke Newgirl, prvi decko na temi 💙💙💙 jesi to ti dobila rezultate u 3-4 dana? Ako me sjecanje dobro sluzi si ovaj tjedan radila prenatalni! Bas mi je drago da ide tako brzo! 😁
    Pisem te na listu 🙂

Hvalaaa 🩵
    Brzo su rezultati stigli. Radila sam prenatalni u srijedu i vec danas dobila mail 🙂

parisislove
    09. Kolovoz 2025. 21:24

Čestitam Newgirl na urednom testu i dječaku 🩵 
    Stvarno su ti brzo stigli rezultati… koji test si radila?

36 god.
    8/2024 spontani 💔
    10/2024 ➕
    12/2024 NIPT low risk / dečko 🩵
    1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
    4/2025 biokemijska 💔
    TSH 4.41 – levotiroksin
    30.07. ➕
    1. beta 928, 2. beta 4683.04 ❤️
    Genetska trombofilija – Clexane

• Newgirl
    09. Kolovoz 2025. 21:46

parisislove

• Newgirl
    09. Kolovoz 2025. 21:47

parisislove  Hvalaaa 🩵Nifty standard test po preporuci ginekologa

Cherry
    09. Kolovoz 2025. 21:49

Newgirl cestitke!

Cherry
    09. Kolovoz 2025. 21:56

A2025 sto se tice pripreme za dojenje, oko toga jos nisam pocela brinut, ali me zato zadnjih dana ulovila panika oko neceg drugog. Prvo mi je dijete i ne znam ništa o brzi za dijete. 
    Jedino kako se mogu educirati je citanje, ali mislim da me citanje nece pripremiti za ono sto me ceka. Nikad u zivotu nisam dignula bebu, drzala bebu, promijenila pelenu... zapravo nikad nisam ni vidjela novorođenče 🙈. Poprilicno me je strah tog prvog perioda dok se ne uhodam s bebom. Ako imate kakav savjet kako se sto bolje pripremiti, pucajte. 😃

Alexa
    09. Kolovoz 2025. 22:16

Newgirl drago mi je da je test uredan i na djecaku! 🫶
    Cherry nemam poseban savjet, osim da sve dode samo od sebe, rekla bi majcinski instinkt. Nama je u rodilistu sestra prvi dan pokazivala kako se presvlaci beba, ja sam inace vec presvlacila svoje necakinje, ali drukcije je kad imas svoje dijete, nekako te vise strah i pazljivija si, ali doci ce samo od sebe vidjet ces. 🙂

Zebra
    10. Kolovoz 2025. 08:04

Cherry

A2025 sto se tice pripreme za dojenje, oko toga jos nisam pocela brinut, ali me zato zadnjih dana ulovila panika oko neceg drugog. Prvo mi je dijete i ne znam ništa o brzi za dijete.
    Jedino kako se mogu educirati je citanje, ali mislim da me citanje nece pripremiti za ono sto me ceka. Nikad u zivotu nisam dignula bebu, drzala bebu, promijenila pelenu… zapravo nikad nisam ni vidjela novorođenče 🙈. Poprilicno me je strah tog prvog perioda dok se ne uhodam s bebom. Ako imate kakav savjet kako se sto bolje pripremiti, pucajte. 😃

Imas na youtubeu hrpu videa na temu baby handlinga, pa svakako savjetujem ako nisi u kontaktu s bebama ☺️ ali kao sto Alexa kaze, majcinski instinkt proradi i sve to nekako dode na svoje 😉

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

• labella
    10. Kolovoz 2025. 08:08

Newgirl

Hvalaaa 🩵
    Brzo su rezultati stigli. Radila sam prenatalni u srijedu i vec danas dobila mail 🙂

Newgirl cestitam! Divno 😍😍

Cherry

Jedino kako se mogu educirati je citanje, ali mislim da me citanje nece pripremiti za ono sto me ceka. Nikad u zivotu nisam dignula bebu, drzala bebu, promijenila pelenu… zapravo nikad nisam ni vidjela novorođenče 🙈. Poprilicno me je strah tog prvog perioda dok se ne uhodam s bebom. Ako imate kakav savjet kako se sto bolje pripremiti, pucajte. 😃

• labella
    10. Kolovoz 2025. 08:12

Cherry

O ovome bas razmisljam u zadnje vrijeme, isto mi je prvo dijete 😁
    Vidjela sam da domovi zdravlja imaju uzivo radionice za baby handling, dojenje i jos neke stvari, pa se planiram prijaviti za to pred kraj da se osjecam bar malo spremnije 😅
    Ali vjerujem da je istina ovo sto cure kazu i da to dode prirodno samo od sebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.