Cestitke Newgirl, prvi decko na temi 💙💙💙 jesi to ti dobila rezultate u 3-4 dana? Ako me sjecanje dobro sluzi si ovaj tjedan radila prenatalni! Bas mi je drago da ide tako brzo! 😁
Pisem te na listu 🙂
Hvalaaa 🩵
Brzo su rezultati stigli. Radila sam prenatalni u srijedu i vec danas dobila mail 🙂
Čestitam Newgirl na urednom testu i dječaku 🩵
Stvarno su ti brzo stigli rezultati… koji test si radila?
36 god.
8/2024 spontani 💔
10/2024 ➕
12/2024 NIPT low risk / dečko 🩵
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
TSH 4.41 – levotiroksin
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04 ❤️
Genetska trombofilija – Clexane
A2025 sto se tice pripreme za dojenje, oko toga jos nisam pocela brinut, ali me zato zadnjih dana ulovila panika oko neceg drugog. Prvo mi je dijete i ne znam ništa o brzi za dijete.
Jedino kako se mogu educirati je citanje, ali mislim da me citanje nece pripremiti za ono sto me ceka. Nikad u zivotu nisam dignula bebu, drzala bebu, promijenila pelenu... zapravo nikad nisam ni vidjela novorođenče 🙈. Poprilicno me je strah tog prvog perioda dok se ne uhodam s bebom. Ako imate kakav savjet kako se sto bolje pripremiti, pucajte. 😃
Newgirl drago mi je da je test uredan i na djecaku! 🫶
Cherry nemam poseban savjet, osim da sve dode samo od sebe, rekla bi majcinski instinkt. Nama je u rodilistu sestra prvi dan pokazivala kako se presvlaci beba, ja sam inace vec presvlacila svoje necakinje, ali drukcije je kad imas svoje dijete, nekako te vise strah i pazljivija si, ali doci ce samo od sebe vidjet ces. 🙂
A2025 sto se tice pripreme za dojenje, oko toga jos nisam pocela brinut, ali me zato zadnjih dana ulovila panika oko neceg drugog. Prvo mi je dijete i ne znam ništa o brzi za dijete.
Jedino kako se mogu educirati je citanje, ali mislim da me citanje nece pripremiti za ono sto me ceka. Nikad u zivotu nisam dignula bebu, drzala bebu, promijenila pelenu… zapravo nikad nisam ni vidjela novorođenče 🙈. Poprilicno me je strah tog prvog perioda dok se ne uhodam s bebom. Ako imate kakav savjet kako se sto bolje pripremiti, pucajte. 😃
Imas na youtubeu hrpu videa na temu baby handlinga, pa svakako savjetujem ako nisi u kontaktu s bebama ☺️ ali kao sto Alexa kaze, majcinski instinkt proradi i sve to nekako dode na svoje 😉
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Hvalaaa 🩵
Brzo su rezultati stigli. Radila sam prenatalni u srijedu i vec danas dobila mail 🙂
Newgirl cestitam! Divno 😍😍
Jedino kako se mogu educirati je citanje, ali mislim da me citanje nece pripremiti za ono sto me ceka. Nikad u zivotu nisam dignula bebu, drzala bebu, promijenila pelenu… zapravo nikad nisam ni vidjela novorođenče 🙈. Poprilicno me je strah tog prvog perioda dok se ne uhodam s bebom. Ako imate kakav savjet kako se sto bolje pripremiti, pucajte. 😃
O ovome bas razmisljam u zadnje vrijeme, isto mi je prvo dijete 😁
Vidjela sam da domovi zdravlja imaju uzivo radionice za baby handling, dojenje i jos neke stvari, pa se planiram prijaviti za to pred kraj da se osjecam bar malo spremnije 😅
Ali vjerujem da je istina ovo sto cure kazu i da to dode prirodno samo od sebe
Sortiraj odgovore
Najstariji