Bozidarkica dobrodosla! 🥰
Zebra meni su isto kao a2025 mucnine popustilo, jave se povremeno, ali sam isto bas nervozna za sutra, valjda jer radim prenatalni, nisam inace bas toliko nervozna pred pregled
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Da vam se i ja pridruzim.
Ovo mi je prva trudnoca, trebutno smo 5+3. Za sada je sve dobro, nekih simptoma nemam osim sto me muci trudnicki rinitis.
Moja doktorica je na GO pa se jos nisam narucila na prvi pregled i muku mucim sama sa sobom i strahom jel sve dobro s bebicom. Taj manjak simptoma me bas nekad baci u depru da necu cuti srceko. Kako ste se vi nosile s tim do prvog pregelda?
Da vam se i ja pridruzim.
Ovo mi je prva trudnoca, trebutno smo 5+3. Za sada je sve dobro, nekih simptoma nemam osim sto me muci trudnicki rinitis.
Moja doktorica je na GO pa se jos nisam narucila na prvi pregled i muku mucim sama sa sobom i strahom jel sve dobro s bebicom. Taj manjak simptoma me bas nekad baci u depru da necu cuti srceko. Kako ste se vi nosile s tim do prvog pregelda?
Dobro nam došla! Strah je apsolutno normalan, ali topli savjet od nekog tko već drugi puta umire od mučnina, UŽIVAJ dok nema simptoma, obično ne potraje dugo 😂😂😂😅😅😅😅 pozitivne misli i vibre i biti će sve ok 🙂 a ovo je normalno, i ja sutra imam pregled i umirem od straha hoće li se i dalje čuti srce, welcome to parenthood, s tim strahom počinju svi drugi 😀😀😀
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Čupkica cestitam! Samo hrabro dalje, sigurno je sve ok s bebicom, bilo bi zabrinjavajuce da imas jake bolove. Ni ja nisam imala bas simptoma u prvoj T, osim par dana glavobolje.
I eto danas bas napisem da nemam mucnina kad ono rucak nisam mogla pojest iza posla, tek kasnije kad sam isla po malicku kod bake nesto malo pojela 🙈
Pozdrav cure, na nalazu mi pise:
Crl 6,7. NT 1,2mm, NB pristutna.
Koliko sam goglala trebalo bi biti ok,ginekolog nije jista spominjao… imate li vi iskustva?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Koliko sam goglala trebalo bi biti ok,ginekolog nije jista spominjao… imate li vi iskustva?
CRL je duzina bebe. 6.7cm, sto ti odgovara tjednima ;)
NT je nuhalni nabor, vrijednost ti je odlicna (iznad 3 se povecava sansa za neki genetski sindrom tipa Down), NB ti je nosna kost, s obzirom da je prisutna, drasticno opada rizik za Downov sindrom! 🙂
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Pozdrav ekipa,
trudna sam tek 7 tjedana i vec se osjecam uzasno. Zanima me je li se jos neko nasa u takvoj ili slicnoj situaciji.
Muz i ja smo tili bebu i nakon 8 mjeseci pokusavanja test je ispao pozitivan. Jedva smo cekali taj momenat.
Neman mucnine ni nista takvo ali zato imam depresivne epizode, manjak volje za ista radit, za zivit zapravo..nisam uopce sretna, ravnodusna sam prema cijeloj ovoj situaciji. Sreca me drzala prva 3 dana kad sam saznala i to je to. I onda odjenom sve krenilo nizbrdo. Inace me kava na balkonu dok mi sunce tuce u glavu usrecuje, sad nemam volje za to. (Dajem banalan primjer) Najbolje se osjecam kad lezim i kad sam sama na miru. Osjecaj je gadan. Ima li jos trudnica koje se suocavaju sa ovim?
Skuzajte na duzem tekstu i hvala🩷
a2025 Zebra ti je sve napisala, super je nalaz kako treba biti. 😊
btkr normalno je to, hormoni rade sto na sat, da te malo utjesim, meni je tako bilo nakon prvog poroda, imala sam svakakve misli, kako bi mi bilo bolje da nema bebe, pa u drugom trenutku nalet srece i tako u krug. Nakon par mjeseci se sve ustabililo, to su hormoni cudo jedno, sve je to normalno, proci ce, probaj mislit pozitivno
Ja obavila pregled i test, sve je super, bebica je veca za dan i jako aktivna, izvadila sam krv za test i sad cekamo rezultate. Slijedeci pregled 10.09.
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
CRL je duzina bebe. 6.7cm, sto ti odgovara tjednima ;)
NT je nuhalni nabor, vrijednost ti je odlicna (iznad 3 se povecava sansa za neki genetski sindrom tipa Down), NB ti je nosna kost, s obzirom da je prisutna, drasticno opada rizik za Downov sindrom! 🙂
Hvala ti, iako sam tako i gledala po netu te ginek.kratice, osjecas se sifurnije kad ti ovako netko napise🥰
Sretno danas na pregledu i javi nam odmah kako je proslo i iskustvo🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji