Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    parisislove
    09. Kolovoz 2025. 14:29

a2025 ma odmaram ali to je odmor koji umara 😄 ne radim trenutno, kod kuće sam i ležim što više mogu, muž je preuzeo na sebe sve poslove oko kuće tako da sam u miru s te strane. Imam ultrazvuk sljedeći tjedan pa ćemo vidjeti šta kažu… 
    Cherry tješi me upravo to da je sa strane, a i vidim da vas je puno imalo hematome koji su izašli sami od sebe i nisu naštetili trudnoći pa se uzdam u to. 

Inače, meni su počele mučnine… danas sam povratila sve što sam u usta stavila 🫢 uhvatilo me nespremnu jer prošlu trudnoću gotovo da ni nisam imala mučnine, u naletima ali nikada da bih povraćala…

36 god.
    8/2024 spontani 💔
    10/2024 ➕
    12/2024 NIPT low risk / dečko 🩵
    1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
    4/2025 biokemijska 💔
    TSH 4.41 – levotiroksin
    MTHFR C677T – folat
    30.07. ➕
    Genetska trombofilija – Clexane

Zebra
    09. Kolovoz 2025. 14:56

parisislove

a2025 ma odmaram ali to je odmor koji umara 😄 ne radim trenutno, kod kuće sam i ležim što više mogu, muž je preuzeo na sebe sve poslove oko kuće tako da sam u miru s te strane. Imam ultrazvuk sljedeći tjedan pa ćemo vidjeti šta kažu…
    Cherrytješi me upravo to da je sa strane, a i vidim da vas je puno imalo hematome koji su izašli sami od sebe i nisu naštetili trudnoći pa se uzdam u to.

Inače, meni su počele mučnine… danas sam povratila sve što sam u usta stavila 🫢 uhvatilo me nespremnu jer prošlu trudnoću gotovo da ni nisam imala mučnine, u naletima ali nikada da bih povraćala…

Mucnine su katastrofa, ali da te utjesim, to je obicno dobar znak da trudnoca uredno napreduje 🤗 a ovaj odmor koji umara mi je jako poznat, probaj se zabaviti netflixom ili necime, brze prode vrijeme 😁

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

• a2025
    09. Kolovoz 2025. 15:12

Darcyyy

Ovo što pišete za kile, jesu vas baš vagali na pregledima ili si same pratite? Mene još nitko nije na vagu stavio. 🙂 znam ja inače kolko imam i nisam dobila ništa još, al opet mi je čudno da me nitko pitao nije.

Ja se vazem sama svakih par dana… do sada sam se udebljala nekih 1-1,5-2kg kako koji dan. Prije pregleda se kod sestre izvazem i izmjeri mi tlak. Sro se kilaze tice nije nista komentirala, obzim na moj visak kg, rekla je ako ne jedem slatko da bi sve trebalo biti ok, pa cemo vidjeti…. Ali apetit mi se jaaako otvorio od 10/11tj tako nekako, sve redom tamanim, slano pogootovo🤐🤐🤐🤐🤐

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 04.09.
    Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻

Vanilla Diva
    09. Kolovoz 2025. 15:56

E to sam vas htjela pitati isto.. ja sam u prosloj trudnoci uvijek prije pregleda kod doktorice dala urin na taj test za proteine u mokraci i sad na ovom prvom pregledu kod novog privatnog gin mi sestra nije nista spomenula i ja sam pitala kao jel to rade pa mi je rekla da ne. Sad ne znam jel to vazno toliko ili nije? Znam da se na taj nacin prati razvija li se preklamsija ali moze li se to na neke druge nacine isto vidjeti jer pretpostavljam da je jako vazno da bi radili ali bilo mi je cudno sto mi nisu. Inace mene isto vazu prije svakog pregleda i mjere tlak. Ja sam na -1kg jer ne jedem bas. U prvoj sam trudnoci isto dobila malo, 9 kg sve skupa pa valjda ne budem sad nezz koliko vise. Isto sam izasla iz bolnice na -1kg u odnosu na pocetak trudnoce. 

🩷19.08.23.
    🤰17.07.25 ➕️
    Due date 26.3.2026.

Zebra
    09. Kolovoz 2025. 16:45

Vanilla Diva

E to sam vas htjela pitati isto.. ja sam u prosloj trudnoci uvijek prije pregleda kod doktorice dala urin na taj test za proteine u mokraci i sad na ovom prvom pregledu kod novog privatnog gin mi sestra nije nista spomenula i ja sam pitala kao jel to rade pa mi je rekla da ne. Sad ne znam jel to vazno toliko ili nije? Znam da se na taj nacin prati razvija li se preklamsija ali moze li se to na neke druge nacine isto vidjeti jer pretpostavljam da je jako vazno da bi radili ali bilo mi je cudno sto mi nisu. Inace mene isto vazu prije svakog pregleda i mjere tlak. Ja sam na -1kg jer ne jedem bas. U prvoj sam trudnoci isto dobila malo, 9 kg sve skupa pa valjda ne budem sad nezz koliko vise. Isto sam izasla iz bolnice na -1kg u odnosu na pocetak trudnoce.

Meni isto nisu radili urin na prvom pregledu, pitala sam pa mi je rekla da tek od drugog tromjesecja to rade, a bila sam uvjerena da su mi u prvoj trudnoci od prvog pregleda to radili 😅 mozda u drugoj trudnoci krenu kasnije ako nije bilo preeklampsije, tko bi ga znao
    a2025, za apetit ne brini, sve kile odu dole kod poroda, a i ako ne, dojenje te isuši 😅😅😅

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

• a2025
    09. Kolovoz 2025. 18:16

Zebra

Vanilla Diva

Meni isto nisu radili urin na prvom pregledu, pitala sam pa mi je rekla da tek od drugog tromjesecja to rade, a bila sam uvjerena da su mi u prvoj trudnoci od prvog pregleda to radili 😅 mozda u drugoj trudnoci krenu kasnije ako nije bilo preeklampsije, tko bi ga znao
    a2025, za apetit ne brini, sve kile odu dole kod poroda, a i ako ne, dojenje te isuši 😅😅😅

Kad smo kod dojenja, kako ste se pripremala vi koje vec imate djecicu a kako vi nove mame, di, sta, kako, pisite. Vidim da neki gradovi imaju tecajeve..

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 04.09.

• Newgirl
    09. Kolovoz 2025. 18:49

Evo da javim da su stigli rezultati prenatalnog testa, low risk-sve uredno. Stiže dječak. 💙

Sljedeća kontrola 03.09. A termin poroda 10.02.2026.

Bella_le
    09. Kolovoz 2025. 18:53

Newgirl

Evo da javim da su stigli rezultati prenatalnog testa, low risk-sve uredno. Stiže dječak. 💙

Cestitam na urednom testu i djecaku 💙

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕

Zebra
    09. Kolovoz 2025. 19:12

Cestitke Newgirl, prvi decko na temi 💙💙💙 jesi to ti dobila rezultate u 3-4 dana? Ako me sjecanje dobro sluzi si ovaj tjedan radila prenatalni! Bas mi je drago da ide tako brzo! 😁
    Pisem te na listu 🙂

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

• a2025
    09. Kolovoz 2025. 19:26

Newgirl

Cestitam mama🩵🩵

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 04.09.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.