https://www.tickerfactory.com/design/Pregnancy/
Alexa, odaberes si pozadinu i figuricu i upises datum, zatim spremis trakicu, kopiras BBCode u potpis i trebalo bi raditi 😅
a2025, a neki ginekolozi pomaknu u ranoj fazi za par dana, neki ne, ovisi kako tko ima praksu, moja se bas strogo drzi tog prvog datuma koji izracuna po prvom danu zadnjeg ciklusa, nije to nista neobicno, svatko radi kako mu dode 😀
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Pozdrav trudnice i ja sam vam se pridružila sa terminom poroda 02.04. 🥰
Prava proljetna beba!!! Dobro nam dosla i cestitam🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Saljem novu listu 🙂
Nove cure i ako sam nekoga zaboravila (nije namjerno!), javite da vas dopišem ☺️
11.8. - Toncica24
12.8. - Cherry
19.8. - Alexa
25.8. - Bozidarkica
3.9. - Sreća2012
4.9. - a2025
9.9. - Vanilla Diva
10.9. - Bella_le
11.09. - Zebra
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Cestitam i dobrodosla nam! 🤗
Dobrodošle nove djevojke i čestitke svima na dobrim pregledima 😊
Mi smo nažalost imali ponovno neugodna iznenađenja, zadnja dva dana sam imala svježa krvarenja koja prijeđu u smeđi iscjedak i prođu do kraja dana, sve se naizgled očisti, da bi 24 sata kasnije ponovno krenulo svježe na sat vremena pa prešlo u smeđe i nestalo… sinoć na ultrazvuku smo vidjeli gestacijsku, žumanjčanu, i embrionalni odjek, ali i dosta veliki hematom sa strane… dajem si Protulex injekcije jednom dnevno, i uzimam Plakenil, Retaform i Adelcort, kaže dr uz mirovanje i lijekove trebalo bi biti sve ok… a ja ne spavam od stresa…
36 god.
8/2024 spontani 💔
10/2024 ➕
12/2024 NIPT low risk / dečko 🩵
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
TSH 4.41 – levotiroksin
MTHFR C677T – folat
30.07. ➕
Genetska trombofilija – Clexane
Retaform 750 mg
Hvala na listi!
Parisislove- zao mi je šta imaš toliko lijekova i tako kompliciranu dijagnozu. Ja sam u Aprilu imala TSH preko 4 isto ali me nisu stavili na nikakav lijek.narucila sam se u utorak sad vaditi krv da to provjere jer sam cula da to može uzrokovati svakakve probleme plodu.
Inače od simptoma imam osjećaj kao da ću dobit svaki tren i iscjedak. Letim na wc svakih 10min.
Probadanje, grcici, sve je tu ali krvi nema.
Nadam se da je normalno to.
👰1993
🤵1992
Bozidarkica ja sam i dalje na Levotiroksinu ali na prvom mjerenju sada u trudnoci mi je TSH bio u razini normale za trudnoću - 1.28 ulU/ml. Dr mi je samo rekla da nastavim sa istom terapijom. Ako ti bude opet povišen mislim da je važno da te stave na terapiju.
Što se tiče simptoma koje osjećaš, to su nekako najčešći simptomi koje trudnice u 4. tjednu prijavljuju, grčevi i osjećaj kao da će dobiti... Pojačan iscjedak je isto normalan u trudnoći. Dok je bez boje i mirisa nemaš brige.
36 god.
8/2024 spontani 💔
10/2024 ➕
12/2024 NIPT low risk / dečko 🩵
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
TSH 4.41 – levotiroksin
MTHFR C677T – folat
30.07. ➕
Genetska trombofilija – Clexane
Retaform 750 mg
Dobrodošle nove djevojke i čestitke svima na dobrim pregledima 😊
Mi smo nažalost imali ponovno neugodna iznenađenja, zadnja dva dana sam imala svježa krvarenja koja prijeđu u smeđi iscjedak i prođu do kraja dana, sve se naizgled očisti, da bi 24 sata kasnije ponovno krenulo svježe na sat vremena pa prešlo u smeđe i nestalo… sinoć na ultrazvuku smo vidjeli gestacijsku, žumanjčanu, i embrionalni odjek, ali i dosta veliki hematom sa strane… dajem si Protulex injekcije jednom dnevno, i uzimam Plakenil, Retaform i Adelcort, kaže dr uz mirovanje i lijekove trebalo bi biti sve ok… a ja ne spavam od stresa…
Drzite se! Jesi kuci ili jos radis? Odmaraj sto vise, iako to nije odmor ni mirovanje, znam po sebi, ali leži i to je to.. bit ce sve ok, drzim fige🙏🏻🙏🏻🙏🏻 imas nekad uskoro ponovno kontrolu dal se hematom povukao?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Parislove, veliki plus je sto hematom nije iznad ploda, nego sa strane. Samo miruj i vjerujem da ce sve biti ok. Hematom ce se povlaciti, a beba razvijati ❤️
A ukoliko ti je sve to preveliki pritisak, razmisli (ili popricaj s doktorom o tome) da popijes nesto za smirenje, npr. normabel.
Bozidarkica ti grcevi kao da ces dobiti su normalni.
Meni su poceli i prije dana ocekivane menstruacije, a sada sam 10 sam tjedan i jos uvijek ih imam. Nekad budu jaci, kao menstrualni bolovi.
Doktorica kaze da je to sve normalno.
Sortiraj odgovore
Najstariji