Ja obavila pregled i test, sve je super, bebica je veca za dan i jako aktivna, izvadila sam krv za test i sad cekamo rezultate. Slijedeci pregled 10.09.
Cestitaam, sada se malo lakse dise🤞🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Pozdrav ekipa,
trudna sam tek 7 tjedana i vec se osjecam uzasno. Zanima me je li se jos neko nasa u takvoj ili slicnoj situaciji.
Muz i ja smo tili bebu i nakon 8 mjeseci pokusavanja test je ispao pozitivan. Jedva smo cekali taj momenat.
Neman mucnine ni nista takvo ali zato imam depresivne epizode, manjak volje za ista radit, za zivit zapravo..nisam uopce sretna, ravnodusna sam prema cijeloj ovoj situaciji. Sreca me drzala prva 3 dana kad sam saznala i to je to. I onda odjenom sve krenilo nizbrdo. Inace me kava na balkonu dok mi sunce tuce u glavu usrecuje, sad nemam volje za to. (Dajem banalan primjer) Najbolje se osjecam kad lezim i kad sam sama na miru. Osjecaj je gadan. Ima li jos trudnica koje se suocavaju sa ovim?
Skuzajte na duzem tekstu i hvala🩷
Dobro nam dosla!!!🐣🐣🐣
Ja te razumijem, i meni najvise i dalje u 13om tt trudnoce najvise pase biti sama sa svojim mislima.. na pocetku do 10/11rj samo sam lezala i spavala, bila nervozna,umorna, nikakava.. pa eto ako sam te malo smirila🤐🤐🤐
Jesi se narucila na prvi pregled vec?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Evo i mene s pregleda 😅
Sve super, beba mjeri za 12+5, iako je danas 12+0, ima nosnu kost, nuhalni je 1.27, jedino sam se ja udebljala 6 kila od zadnjeg pregleda, pa je doktorica rekla da malo pripazim 🫣🤐 ali objasnila sam joj da mi mučnine stanu jedino kad jedem 🤣🤣🤣
Ali osim toga sve super, pokazala mi je srce, ruke, noge, bubrege, kralježnicu, beba je bila jako aktivna ☺️ napravili smo i vadenje krvi za qualified pa cekam rezultate 🤞
Sad mi je malo lakse, iduci pregled 11.09. 🙂
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Zebra super,koliko si platila taj test?
Druge cure isto cestitam ,sta se tice depresivnost oko trudnoce svasta bi mogla pisat ali rec cu da mi je zao sta nisan u prvoj trudnoci potrazila pomoc na vrime nego san bila nesritna depresivna i cijeli period u trudnoci i iza trudnoce zapravo dosla san sebi tek kad san prestala dojit A to je sa 16 mjeseci od diteta.
Ovaj put ko da me neko culo trglo i krenila san na psihoterapiju neznajuci da san trudna ima misec dana nekih i sad cu ic stalno na te razgovore
Tako da cure ako ste prvi put trudne i mislite da vam ti tuzni osjecaji depresivnosti traju predugo obratite se doktorima za pomoc.Ovaj put san rekla da necu sebe silit dojit ako vidin da san totalno neispavana nesritna nefunkcioniran zao mi je ali to vise necu radit.i ne nema to veze s podrskom partnera to je u nama meni se aktivirala depresivnost anksioznost u trudnoci i to je to da san barem znala sve bi bilo drugacije.
1.8.2021 Curetak stigao 💗
14.7 pregled 7+0
Iduci pregled 11.8
650€, ali vrijedi svakog centa za moj mir 😅
Sto se tice depresivnosti, tu nemam iskustva, ali imam iskustva s panicnim strahom u vezi svega, prije svakog pregleda u trudnoci. Pa kad se rodila ekstremno crne misli kod svake njene temperature i bolesti, uvijek panika da ce zavrsiti na najgori moguci nacin... meni u tom trenu jako pomogne razgovor s best frendicom (koja je slucajno i psihoterapeut pa me besplatno savjetuje i lijeci 😂😂😂😂). Svi ovi hormoni su normalni i mogu jako utjecati na nase razmisljanje i osjecaje, tako da samo hrabro cure, niste cudne zbog toga! Drago mi je da se vise prica o tome a ne stavlja pod tepih, hormoni su CUDO kakav kaos mogu napraviti u mozgu... a u mom slucaju i u zelucu 🤢🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Evo i mene s pregleda 😅
Sve super, beba mjeri za 12+5, iako je danas 12+0, ima nosnu kost, nuhalni je 1.27, jedino sam se ja udebljala 6 kila od zadnjeg pregleda, pa je doktorica rekla da malo pripazim 🫣🤐 ali objasnila sam joj da mi mučnine stanu jedino kad jedem 🤣🤣🤣
Ali osim toga sve super, pokazala mi je srce, ruke, noge, bubrege, kralježnicu, beba je bila jako aktivna ☺️ napravili smo i vadenje krvi za qualified pa cekam rezultate 🤞
Drago mi je da je sve proslo super, cestitam🥰🥰🥰
Je li ti se pomjerio datum poroda obzirom na 5 dana razlike? Da li onda od sada fledas 12+5 ili 12+0?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Evo i mene s pregleda 😅
Je li ti se pomjerio datum poroda obzirom na 5 dana razlike? Da li onda od sada fledas 12+5 ili 12+0?
Moja doktorica ne mijenja datum poroda, kako ga izracuna na prvom terminu, tako ostaje. Tako da ostaje 20.2. 🙂 Sva ova mjerenja su nepouzdana i mogu varirati, ovisno o uredaju, tako da se ja i dalje vodim kao 12+0, a beba nek samo bude malo veca 😁😅 u prosloj trudnoci je uvijek bila par dana veca 🙂
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Evo i mene s pregleda 😅
Drago mi je da je pregled prosao super! 🫶
Cure kako postavim ovu dolje traku za pracenje trudnoce? Ne da mi da kliknem na nju, nista mi ne otvara, a kad utipkam u google i postavim ju, kopiram onaj bb code, ali mi pise ticker invalid, tako nesto.. 🤷🏼♀️
Evo i mene s pregleda 😅
Moja doktorica ne mijenja datum poroda, kako ga izracuna na prvom terminu, tako ostaje. Tako da ostaje 20.2. 🙂 Sva ova mjerenja su nepouzdana i mogu varirati, ovisno o uredaju, tako da se ja i dalje vodim kao 12+0, a beba nek samo bude malo veca 😁😅 u prosloj trudnoci je uvijek bila par dana veca 🙂
Ahaa, jer sam na pregledu bila 12+3 a na nalazu i slika sa ultrazvuka je 12+5, i ocekivani dan poroda dva dana ranije nego kada je bila potvrdena trudnoca, pa sam sad zbunjena🤌🏻🤌🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Sortiraj odgovore
Najstariji