Pozdrav! Upravo sam dobila plusic. Danas 28 dan ciklusa. 3 mj pokusavanja. Strah me :D
Cestitaaaam🐣🐣🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Drzim fige da sve bude uredu, ako nisi nazovi ginek da te naruci na prvi pregled.. ja sam isla sa 6+5 na prvi pregled🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Pozdrav! Upravo sam dobila plusic. Danas 28 dan ciklusa. 3 mj pokusavanja. Strah me :D
Čestitam! Idemo hrabro dalje kao i sve cure koje su ovdje
Narucila sam se 25.8. tad cu bit- 6 tjedana + 3 dana ja mislim. Ma ok, ne zelim ici ranije. Imala sam biokemijsku prije 2 godine pa sad znam da je najbolje pustiti svojim tokom da se odvija.
👰1993
🤵1992
Bozidarkica, cestitke, welcome! Stavljam te na popis! I zelim ti skolsku i dosadnu trudnocu! :)
Parisislove, sretno danas! 😀
Ostale cure, kako ste? Mene ove mucnine ubijaju, jedva cekam sutra pregled, nervoza i strah mi ih sad jos i pogorsavaju malo 🫣🫣🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Uzasno me strah jer sam prvi put imala tu biokemijsku. I sad ne znam ono kako se smiriti iako znam da nije do mene, ili ce se odrzati ili nece.
👰1993
🤵1992
Bozidarkica cestitam! Samo smireno, barem probaj. Bit ce sve dobro 🙏🏼
Zebra sretno sutra! Pozitivne misli 😊 ja nemam mucnina, ali umor je prisutan uzasno
Uzasno me strah jer sam prvi put imala tu biokemijsku. I sad ne znam ono kako se smiriti iako znam da nije do mene, ili ce se odrzati ili nece.
nazalost znam kako ti je.. ja sam bila prije 4god 7tj kada se nazalost nije odrzalo… tek sam sada skupila hrabrost ponovno pokusat… a strah mi jede trudnocu i sve sretne trenutke, ali protiv toga ne mogu.. pokusam, ali unutra u sebi je samo strah i briga… sretno🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Nazalost znam kako ti je, prije 4 god bila sam 7tj i jednostavno se nije odrzalo…. Sada sam nakon 4 god tek ponovno bila spremna pokusat i eto, ostvarilo se, i nadam se najboljem… a strah strah strah je non stop prisutan bez obzira sta pokusavam o tome ne mislit, ali unutar sebe ne mogu protiv njega..
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Bozidarkica, cestitke, welcome! Stavljam te na popis! I zelim ti skolsku i dosadnu trudnocu! :)
Ostale cure, kako ste? Mene ove mucnine ubijaju, jedva cekam sutra pregled, nervoza i strah mi ih sad jos i pogorsavaju malo 🫣🫣🫣
Joj tebe su se mucnine bas ulovile🤞🤞🤞🤞🤞
Meni su postepeno prosle negdje u 10-11tj, i dalje ih imam svakodnevno al po nekoliko puta u danu a ne konstantno.. cak sada mogu i oprat zube koliko toliko normalno, a do nedavno ufffff……
Kada imas kontrolu? Joj, ja sam 4 dana prije pregleda provela neprospavane noci, zaspem oko 23 probudim se oko 1h i do 7h ujutro zurim i razmisljam, i probudim se kao zombi, i onda bi po cijele dane vukla se po kaucu… bas su mi ti dani pred pregled bili uzasni… a psihicki necu ni pisat, kada sam jucer cula da je sve ok, kao da mi je neko ogroman kamen maknuo sa prsa..zelim ti svu srecu🐣🐣🐣🐣🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥹🥹🥹🥹🥹
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Zebra, suosjecam za mucnine 😩 jos uvijek povracam svaki dan, izgubila sam nekih 5 6 kila, pala na 60 kg. Samo se nadam da je to uskoro gotovo 😔
I sretno na pregledu 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji