Super za dobre preglede i bebice koje napreduju
a2025zao mi je sto nisi zadovoljna dr, mozda da odes koji put privatno?
I ja sam to planirala.. vec na pocetku samom sam to htjela, pa odustala ker nisam vidjela da iko ide, nakon toga se opet hrjela narucit medutim poceli GO i termjn je imala tek sad anegdje u 8mj… i sad nisam pametna, bas mi trebaju vasi savjeti.. i bas me zanima kako vasi pregledi izgledaju..
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Super za dobre preglede i bebice koje napreduju
a2025zao mi je sto nisi zadovoljna dr, mozda da odes koji put privatno?
I ja sam to planirala.. vec na pocetku samom sam to htjela, pa odustala ker nisam vidjela da iko ide, nakon toga se opet hrjela narucit medutim poceli GO i termjn je imala tek sad anegdje u 8mj… i sad nisam pametna, bas mi trebaju vasi savjeti.. i bas me zanima kako vasi pregledi izgledaju..
Ja bi na tvom mjestu otisla, sebi za dusu, meni dr obavezno okrene ekran skoro cijelo vrijeme i jos mi prstom pokazuje di je sta, prosli put mi je pokazivala di srce kuca i jos je cijelo vrijeme tepala bebi
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Cestitke newgirl, sad samo lagano 🤗 javi kad ti je iduci pregled da upisem na listu!
A2025 i Josipa, sretno danas, javite se! 🙂
Evo javljam sve super na ultrazvuku, ruke, noge, pupčana, sve se vidi!
Sljedeći pregled 27.8.
Cure koje se muče s ginekolozima, evo ne znam nikog iz svog okruženja tko nije išao privatno na preglede nego kod drzavnog
Cure čestitke na super pregledima!
Što se tiče pregleda, a2025 postoji li šansa da promijeniš državnog ginekologa?
Meni je moja državna uvijek sve pokazivala, cijelo vrijeme je ekran okrenut prema meni, a ona objašnjava što je što.
Ako ne možeš promijeniti ginekologa, otiđi povremeno privatniku, povedi i tatu bebe. Mom dečku je to baš bio doživljaj
Privatnik bi ti se trebao maksimalno posvetiti.
Cure čestitke na super pregledima!
Što se tiče pregleda, a2025 postoji li šansa da promijeniš državnog ginekologa?
Meni je moja državna uvijek sve pokazivala, cijelo vrijeme je ekran okrenut prema meni, a ona objašnjava što je što.
Ako ne možeš promijeniti ginekologa, otiđi povremeno privatniku, povedi i tatu bebe. Mom dečku je to baš bio doživljaj
Privatnik bi ti se trebao maksimalno posvetiti.
Nazalost promjena drzavjog ne, jer je jedina druga ginek puna i vec neko vrijeme ne uzima nove…
Jesi ti isla privatno povremeno, cisto na kontrlu? Ili kako?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Išla sam jer mi je državna ginekologica rekla da ako imam mogučnost da odem kod privatnika. U tom terminu kada sam trebala raditi pregled, državna gin je bila na godišnjem.
Planirala sam evenutualno neke preglede obavljati kod privatnika - tipa anomay scan, ali mislim da neće biti potrebe jer mi je državna stvarno okej i ima dobar uzv.
a2025 zao mi je zbog takvog pristupa, imam slicnu dr. Vec je i stara pred penziju pa joj se valjda neda. Isto se slazem da tu i tamo odes privatno, jest da kosta, ali se privatnici posvete trudnici i sve lijepo pokazu.
Evo mog primjera iz prve T, prva dva pregleda kod drzavne nije cula otkucaje i preplasila me da je vjerojatno u pitanju blighted ovum, isla sam privatno nakon toga i sve u redu, cuju se otkucaji, jos mi je i isprintala sliku otkucaja, a rekla da to inace ne radi, ali da meni oce.
a2025 zao mi je zbog takvog pristupa, imam slicnu dr. Vec je i stara pred penziju pa joj se valjda neda. Isto se slazem da tu i tamo odes privatno, jest da kosta, ali se privatnici posvete trudnici i sve lijepo pokazu.
Evo mog primjera iz prve T, prva dva pregleda kod drzavne nije cula otkucaje i preplasila me da je vjerojatno u pitanju blighted ovum, isla sam privatno nakon toga i sve u redu, cuju se otkucaji, jos mi je i isprintala sliku otkucaja, a rekla da to inace ne radi, ali da meni oce.
Ma joj😪😪🙏🏻🙏🏻
Meni je danas bio 3.pregled, 6+5,8+5 i danas 12+3, na nijednom mi nije dao da cujem srceko… bas se osjecam zakinuto😪😪
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Ma joj😪😪🙏🏻🙏🏻
Meni je danas bio 3.pregled, 6+5,8+5 i danas 12+3, na nijednom mi nije dao da cujem srceko… bas se osjecam zakinuto😪😪
Ajooj, to zbilja nije u redu.. 😒 Pa reci mu drugi put. Ja bi pitala zasto ne pusti da cujem
Pozdrav! Upravo sam dobila plusic. Danas 28 dan ciklusa. 3 mj pokusavanja. Strah me :D
👰1993
🤵1992
Sortiraj odgovore
Najstariji