Pozdrav.. kakva je kod vas situacija sa spavanjem? Ja se budim po dva puta u toku noći, iako sam već u 4h budna, ne mogu više spavati... imali tko kakav savjet ? 🌛
Pozdrav.. kakva je kod vas situacija sa spavanjem? Ja se budim po dva puta u toku noći, iako sam već u 4h budna, ne mogu više spavati… imali tko kakav savjet ? 🌛
To i mene drži, ali ja mislim da sam sad preuzbuđena pa da je zato. Ja sam 4+6 tek.
Pozdrav.. kakva je kod vas situacija sa spavanjem? Ja se budim po dva puta u toku noći, iako sam već u 4h budna, ne mogu više spavati… imali tko kakav savjet ? 🌛
Inace imam dosta problema sa spavanjem, al otkako sam trudna to je bas ekstremno 🙄 svaku noc se probudim oko 3 i to je uglavnom to od mog spavanja 😭😭😭
Not that fensi, ekšli..
Ja također zadnjih 10 dana lošije spavam budim se ic na wc pa se mučim opet zaspati a vise puta imam isprekidan san onako bez razloga
Ja također zadnjih 10 dana lošije spavam budim se ic na wc pa se mučim opet zaspati a vise puta imam isprekidan san onako bez razloga
Daaa i mokrenje sam zaboravila spomenuti 🙄 bar 3 puta tokom noci ustajem 🙄🙄🙄🙄 a onda usput osjetim i zedj pa se napijem vode i eto ga za sat vremena opet moram u wc 😂
Not that fensi, ekšli..
Cure imam pitanje, jel normalno da me na lijevoj strani dolje zateze, kao zulja i tako ide do prepone i onda stane, kad odmaram ok je ,ako sam duze na nogama pocnem osjecat to "zuljanje" na lijevoj strani. Prvi uzv mi je tek 27.07.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Mene je pjeva strana isto bolila ali ne znam na kakvo zuljanje mislis i sada me kada sam duže stojim zna boliti
Iva super za pregled, bit će sve u redu <3
Spavanje - isto se dižem par puta noću, em wc, pa se najmeštam, pa budim, onda čitam vijesti i opet zaspim...
Rita ako je samo to (nemaš trčkalicu, temperaturu, povraćanje) ne brigaj...
ja sam u početku imala zatezanja i to sa lijeve strane, kao da me netko stisne pa otpusti, ne znam kako bi opisala, tu i tamo me sad u preponi zna zategnuti...
pitala sam ginekologa rekao mi je: sve je to normalno s obzirom na vaše stanje ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji