Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    16. Srpanj 2020. 04:29

Evo iz priloženog se vidi da i ja imam problema s nesanicom.... Već sam i nsvikla nekako. Uglavnom, cure koje čekate na otkucaje, svim srcem vam ih želim što prije. Nisam bila neko vrijeme na forumu pa sad čitam i jako mi je žao što se neke od nas tako muče i sve je u neizvjesnosti. Ja si danas kroz dan moram 4 puta vadit krv iz prsta i nosit to sutra na analizu i nadati se što boljim rezultatima. Nije dobar taj šećer u trudnoći ni za mamu ni bebu. Ah, nadam se da će nekako bit ok. Sreća svima koje čekate preglede i držim nam palčeve za najboli ishod! 

malamarelica
    16. Srpanj 2020. 10:13

Joj, ne znam vise koliko ludim. Imala sam nekakva okretanja zeludca zadnjih tjedana, al bez povracanja, pojavilo bi se 2, 3 puta u danu i trajalo par minuta. Jucer i danas nista. Nikakve mucnine. Sinoc zgaravica. Danas mi hrana stoji u grlu, osjetim ju, da se napnem povratila bih ju, al ne osjecam mucninu. Grudi standardno, nekad vise, nekad manje bolne. Cujem da to moze bit i od utrogestana. Nikakva hrana mi se ne gadi, nista mi ne smrdi, mogu sve pojesti, al jedem reda radi ni ne osjecam glad. Ja od 23.6.lezim u krevetu, zadnja 2 tjedna doslovno 24 sata na dan, samo na wc idem, vecinu dana sama doma jer muz radi, a nikome nismo ni pricalo jer ne znam sta ce biti, a i nemam ni volje da mi tko dolazi. Ne mogu vise, svaki dan placem, vrijeme nikako da prodje i osjecam se ko da sam u paklu! Znam da mi nitko ne moze pomoci, ali evo pisem samo da pisem. Radije bi umrla nego ovo vise prozivljavala

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• EmEn9
    16. Srpanj 2020. 10:34

Malamarelica tako mi je žao da se tako osjećaš, užasno je kad moraš tako mirovat, ja se nadam da će bit sve ok. Ako se dobro sjećam isti dan imamo pregled 23.7, nadam se da će biti sve ok i da ćeš nakon tog pregleda odahnuti i da će sve ići normalno svojim tokom. 
    Meni je kao prisutna neka mučnina cijelo vrijeme ali ništa strašno. Sve radim kao i prije nemam nekih problema za sad, tj standarno stalno nešto oko djece, kuhaj , peri, peglaj i jos uvijek idem na posao. Ali kad vidim koliko vas se muči s trudnoćama a meni još ni prvi pregled nije bio baš i mene nekako sad strah sve razmišljam šta će mi reć.
     Uglavnom još sam uvijek u nedoumici dal da čekam ako bude sad na pregledu sve ok 12 tjedan da kažem djeci i svima ostalima ili ne. Strah me da im kažem i da onda nešto pođe po zlu a one bi se sigurno veselile i onda ništa. 🤗

malamarelica
    16. Srpanj 2020. 10:41

Ja ne znam jel bi meni bilo tako da se krecem i radim. Isla sam jedan dan samo odnijeti doznake na posao i dok sam tamo sjela bilo mi mucno. A ocito nisam smjela nikud ici jer sam tu vecer onda zavrsila na hitnoj zbog onog izljeva. Da, meni je 22.pregled, koliko me strah, toliko jedva cekam. Meni ni normabel ne pomaze da se smirim. Ne sjecam se kad sam zadnji pit sjela na balkon, popila kavu, cak mi peglanje nedostaje. Razumijete, lezala bih ja 9 mj ako treba, samo da znam da je sve u redu  ali ovo... ovo je nesto najgore sto sam dozivjela, a dozivjela sam i jedan spontani i smrt u obitelji i bolesti svasta tako da nisam nekakva mimoza

MareiKate
    16. Srpanj 2020. 10:53

Malamarelice žao mi je da ti je tako...  Teško je to vrijeme neizvjesnosti i tu nema pomoći nego dan po dan čekati ... Možda bi ti godilo da malo sjedneš na terasu, vrijeme je idealno, nije prevruće,mili da izađeš bilogdje kratko na zrak... Je ja sam prošlu trudnoću preležala 4 mjeseca, i svaki put kad bi se okuražila ustati i otići prošetati prokrvarila bi. To je bilo nešto prestrašno za moju psihu ali eto prošlo je...
    Ja više ne znam jel ja umišljam mučnine ili ih stvarno imam, ali neke stvari više ne mogu ni vidit a kamoli pojesti a taj osjećaj stalne mučnine me toliko umara da mi nije do ničeg, još uz razmišljanje jel sve ok ...
    Odlučila sam ne poslušat doktora i nastavljam dojit pa kako bude...
    Držite se cure, sve će ovo proći

Rita88
    16. Srpanj 2020. 10:57

Malamarelica zao mi je sto se tako osjecas i sto prolazis kroz sve to, na psihu to najvise utjece ,razmisljanje ubija , znam jer sam dva spontana imala, probaj pozitivno razmisljat ❤
    Jel imas jos krvarenje? Nisam mozda u toku , mozda si vec pisala, skupa s tobom cekamo 22.07. I nadajmo se najboljem ❤

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• EmEn9
    16. Srpanj 2020. 10:57

Znam da potpuno te razumijem. U biti neizvjesnost je užas. Neznaš uopće šta se unutra događa i to je užas. Ali kad su ti rekli da miruješ onda bolje da miruješ do sljedećeg pregleda a onda ćeš vidit šta i kako dalje.
    Meni je bila situacija sa drugom trudnoćom u 18 tjednu takva da sam mislila da ću spalit na živce. Ukratko radila sam test u 14 tjednu neki koji mi je gin preporučila za down sindrom koji platiš 300kn i čekaš nalaze (premda nikom nije bilo jasno zašto me slala na to kad sam bila mlada) i uglavnom došao 18 tjedan i nitko me ne zove za nalaze i zovem ja i kaže meni gospođa tj napala mene da šta me gin nije zvala da su mi nalazi užasni i da mi je šansa da mi je dijete ima down ogromna. I letim ja gin i kaže ona zvala sam vas na kućni tel prije dva tjedna i niste se javili a na mob nemogu zvat. Zamisli to. Nisam mogla vjerovat šta čujem i odmah hitno u bolnicu na amnio i čekam rezultate 3 tjedna i trbuh u 21 tjednu već do zuba i luda sam bila dok nisu stigli ti nalazi i kad su stigli sve bilo na kraju u redu nikakav down niti ništa. Nalazi tj statistika skroz pogriješila. Uglavnom ta tri tjedna sam bila luda.

Saramala
    16. Srpanj 2020. 11:00

Nemoj razmišljati tako Malamarelice to jako lose utječe na kompletnu situaciju gledaj to ovako ja do sada imam troje djece i tri spontana znaci ovo mi je sedma trudnoća a svaka trudnoća je bila za sebe znaci uopce mi nije svaka ista bila u ove tri koje sam iznijela u jednoj sam imala obilna krvarenja druge dvije nikada nista znaci ne smiješ se tako predavati nakon jednog spontanog zena moga prijatelja je imala 9 spontanih vjerovala ili ne dok nisu dobili curu koju sada imaju tako da nadu ne gubiš poslje jednog spontanog ako želiš a vidim da žarko želiš bebicu , moras skupiti snage i vjere i biti ce sve ok i ja se brinem za svoju trudnoću iako imam troje djece vjeruj mi da mi je svako kao prvo🤍

malamarelica
    16. Srpanj 2020. 11:08

Joj, cure, ponavljam si to stalno i stalno, ali dani kao da ne prolaze. Jos mi je od plusa na testu ovako, mislim da nisam jedan dan uzivala u cinjenici da sam trudna. Ma bojim se na balkon, igdje, jedva se istusiram i to ne svaki dan, eto mozete misliti onda kako mi je. I zao mi je mog muza jer ga ubijam kad dodje s posla, ali ovo lezanje mi je neizdrzivo kad ne znas sta je. Nema tog filma, knjige, serije da mi odvuce paznju. 
    Nemam nista smedje vec 3 dana. Barem to, eto. A sve sam mislila otici privatno, ali nesto mi ne da i govori da bolje da cekam taj 22. i idem kod svoje doktorice koja je stvarno super zena. Samo da jos tih 6 dana prodje! Da bar imam nekakve simptome bila bi malo mirnija. Iako citam cure imale sve simptome pa spontani ili nisu imale nikakve simptome pa sve super ili su simptomi dolazili i odlazili... ma ne znam, oprostite, bas sam totalno luda

malamarelica
    16. Srpanj 2020. 11:11

Ajme cure, sta smo sve prosle. Kako uopce postoje zene da im je trudnoca divota od pocetka do kraja, a one blazene u svom stanju. Ja imam osjecaj da tih 9 mj samo strahujes

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.