Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Srpanj 2020. 14:23

Nisam jos nikom rekla za trudnocu pa eto bar da s vama mogu pricat...imala sam kiretazu u 1 mj.2020 u 12 tj bebici prestalo kucat srce a 2018 sam rodila bebu u 35. Tj s 900 grama i 30 cm jer sam pokupila neki virus CMV i bebica je bila tesko bolesna i nazalost je preminula s godinu i pol..i sad kad sam saznala da sam opet trudna sam u panici i stalno mi je u mislima sta da se opet desi nesto pa eto ako imate par rijeci utjehee 😊

malamarelica
    16. Srpanj 2020. 14:37

Ajme Ruza... ne znam sto bih ti rekla. Grozna iskustva. Jesi li bila kod doktora sada u ovoj trudnoci?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Draga
    16. Srpanj 2020. 14:41

Ruza11 baš mi je žao radi svega, vi ste jedna jako hrabra žena. Vjerujem da će sad sve biti ok, mislim da ste zaslužili to nakon svega što ste prošli. 

16. Srpanj 2020. 14:45

malamarelica

Ajme Ruza… ne znam sto bih ti rekla. Grozna iskustva. Jesi li bila kod doktora sada u ovoj trudnoci?

Da da bila sam cim sam napravila test samo da mi potvrdi da je trudnoca oke da nije vanmaternicna i vidio se gest. Mjehur u petak 24. Idem opet..najgore mi je sto mi je mali umro par dana prije neg sam saznala da sam trudna..nadam se da nije i taj stres sad utjeco na ovu trudnocu 😣

16. Srpanj 2020. 14:46

Draga

Ruza11 baš mi je žao radi svega, vi ste jedna jako hrabra žena. Vjerujem da će sad sve biti ok, mislim da ste zaslužili to nakon svega što ste prošli.

Nadam se i ja da ce bit sve okej ovaj put 😊 hvalaaa ti puno mi znace te rijeci 

malamarelica
    16. Srpanj 2020. 15:10

Cekaj, dijete ti je umrlo prije 6 tjedana? 😟

Rita88
    16. Srpanj 2020. 16:05

Ruza ovo je pretesko za citati kamoli to dozivjeti, za to nemam nikakve rijeci utjehe i jednostavno ne znam sta pametno za rec. Zelim ti svu snagu ovog svijeta 🙏❤

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

16. Srpanj 2020. 16:57

Nee,beba je umrla 1.7 frisko je jako i ruzno za rec ali se spasio sta je sve proso,on nije jeo sam nije diso sam za sve je imao aparate i nikad nije bio doma nego u bolnici 😣 

16. Srpanj 2020. 16:59

I nije bio svjestan niceg...imo je tesku atrofiju mozga i 100 % invalid..mucili smo se godinu i pol ali smo znali samo da mozemo cekat kad ce umrijet nazalost 

malamarelica
    16. Srpanj 2020. 17:39

Joj, cure, ja se moram maknut s teme, skroz mi nije dobro od ovog sveg, previse mi je. Zelim vam puno srece!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.