Upravo došla od ginekologa, vidi se plod i srce kuca. Danas sam 6+2, plod je velik 0,63cm. Sretna sam, ali se ne zanosim previše jer je i prošla 2 puta kucalo srce pa je stalo,eto idemo korak po korak… Nadam se da ste sve dobro i da cete se javiti sa sretnim vijestima 😍
😰 u kojoj sedmici si hubila trudnoce i je li ustanovljen razlog? Koristis li utrogestan ili nesto sada?
Prvi spontani u 6tt, a drugi u 8tt. Kod prvog mi je počeo smeđi iscjedak, ali da vas ne plašim jer vidim da vas puno tu ima taj iscjedak to je bilo nešto gusto, odvratno i ljepljivo, a kod drugog spontanog sam došla u 11 tt na pregled, a plod se stao razvijati u 8. Znači spontani bez ikakvih simptoma, ni krvarenje ni bolovi 🙄 Otkrili su mi trombofiliju i adenom na hipofizi, je li nešto od toga uzrok nitko ne može sa sigurnošću reći. Sad uzimam duphaston i aspirin, ali me poslala da se javim u bolnicu da vidimo hoce li mi uvesti injekcije za trombofiliju.
Fancy vidim u tvom potpisu da si i ti prošla sve i svašta, znaš li zašto si imala biokemijske? Meni jedino što pada na pamet je manjak progesterona 🤔 Stvarno moramo proći sve i svašta, ali nadam se da ce se na kraju sva bol i suze isplatiti. Ja svaki dan plačem od kad mi je test pozitivan. Bilo je vec svega i krvarenja i smeđarenja i nedostatka simptoma... Svaki dan nađem novi razlog za suze.
Mislim da je to najstrasnije, samo dodjes i vise nema otkucaja. Zelim ti svu srecu da ovaj put sve bude u redu! 🙏
Ja se isto tako uplaseno osjecam. Vise nemam nikakav iscjedak, evo od prekjucer. Ali jos je 7 dana do pregleda, a onda cu znati na cemu sam.
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Hvala malamarelice, iskreno da sam taj drugi put krvarila ili osjećala bolove pripremila bi se na loše vijesti i sam sebi kažeš možda nece biti dobro. Ali ovako... ultrazvuk je bio okrenut prema meni i čim sam vidjela kako je plod mali i da nema onih titraja srca znala sam, doktorica je odmah skužila da mi je sve jasno.
Pozdrav cure , cestitam Iva to su lijepe vjesti evo ja da javim da danas prvi put imam mučninu i to je krenula poslje doručka bas je ona prava mučnina sto stoji u glu non stop 😀
Fancy vidim u tvom potpisu da si i ti prošla sve i svašta, znaš li zašto si imala biokemijske? Meni jedino što pada na pamet je manjak progesterona 🤔 Stvarno moramo proći sve i svašta, ali nadam se da ce se na kraju sva bol i suze isplatiti. Ja svaki dan plačem od kad mi je test pozitivan. Bilo je vec svega i krvarenja i smeđarenja i nedostatka simptoma… Svaki dan nađem novi razlog za suze.
Za sada je pretpostavka da je u pitanju manjak progesterona ali moram naredne sedmice zapoceti sa pretragama na trobofiliju takodjer. Za sada i ja koristim utroestan 3×2 (na 8 sati) a vec nakon 5-6 sati osjecam kontrakcije tako da i ja pretpostavljam da je problem u proesteronu, pa vidjet cemo. Nadati se da je samo to, jer u ovom ciklusu cim je na vrijeme ukljucen progesteron, trudnoca se odrzala, pa sad brojim dan za danom i nadam se da nece biti problema kako vrijeme prolazi. Imam jos 13 dana do naredne kontrole i brojim sate bukvalno.
A i ja sam imala problem sa adenomom hipofize koji je nakon visegodisnje terapije posljednji put prije god dana bio u povlacenju (na magnetu je bila samo sjena) a prolaktin je na posljednjim nalazima od prije god dana malo iznad gornje granice bez terapije sto je super.
Not that fensi, ekšli..
Toplo se nadam da ce svaka od nas uspjeti. Citam vase price i samo mogu zamisliti kako ste se osjecale i kako sada strepite i znam da za to nema pametnih rijeci ohrabrenja, ali drzite se i vjerujte. Svima zelim srecu 🧡
Meni se poceo zeludac dizati na dezodorans, a ljeto je ne mogu da ga ne stavim. Ima li koja od vas prijedlog za neki kvalitetan ali manje mirisan dezodorans, ako to uopce postoji?! Mozda imaju neki na bio bazi i sl.?
Toplo se nadam da ce svaka od nas uspjeti. Citam vase price i samo mogu zamisliti kako ste se osjecale i kako sada strepite i znam da za to nema pametnih rijeci ohrabrenja, ali drzite se i vjerujte. Svima zelim srecu 🧡
Meni se poceo zeludac dizati na dezodorans, a ljeto je ne mogu da ga ne stavim. Ima li koja od vas prijedlog za neki kvalitetan ali manje mirisan dezodorans, ako to uopce postoji?! Mozda imaju neki na bio bazi i sl.?
Imaju u dm neki na bazi sode bikarbone, bar kod nas ovdje u BIH imaju. Dolaze u kutijici kao krema.
Not that fensi, ekšli..
Imaju u dm neki na bazi sode bikarbone, bar kod nas ovdje u BIH imaju. Dolaze u kutijici kao krema.
Hvala na odgovoru Fancy. Pogledat cu u dm-u sta se nudi. 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji