Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    16. Srpanj 2020. 11:23

A skoro pa tako nešto barem meni bilo prijašnju trudnoću, svaki tjedan donosi neki novi strah. 
    Ja bi možda na tvom mjestu čekala redovni pregled jer mislim da nije baš dobro ni da često ideš na pregled pošto sam ja u prošloj trudnoći znala imat taj smeđi iscjedak poslje pregleda što mislim da u tvom slučaju nikako nije dobro da ti se vrati.  

16. Srpanj 2020. 11:26

Malamarelice znam da ti nije lako, ja isto samo ležim, sutra ce biti 2 tjedna od kako moram mirovati. Danas mi je jutro brže prošlo jer sam morala u bolnicu vaditi krv i predati papire da odluče hoce li mi uvesti injekcije za trombofiliju. Sutra ujutro moram ici vidjeti što su odlučili. Ja sam nakon oba spontana rekla da necu nikad više pokušavati imati dijete, ali želja je veca od straha. I mislim da moram ovo još 5 puta proći necu odustati sve dok mogu ostati trudna. Barem cu jednog dana znati da nisam odustala i sad znam da me moja 2 anđela gledaju s neba i to mi daje snagu da se borim 😘

malamarelica
    16. Srpanj 2020. 11:29

Svaka vam cast cure na hrabrosti, ja sam molila muza da ako ovo ne uspije da vise ne probavamo jer ja ne mogu psihicki, nek idemo posvojiti dijete i cak mi je rekao ok jer vidi da sam izvan sebe i ne zeli da se patim toliko.
    Da, cekat cu 22.koliko mi god bilo tesko jer mislim da tako trebam, ne znam, mislim da mi je to najpametnije, koliko god mi to cekanje uzasnoooo, al osjecam da moram cekati

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Draga
    16. Srpanj 2020. 12:05

Pozdrav svima, 
    Nisam se dugo javljala jer sam zaboravila lozinku, glava u oblacima. Uglavnom, situacija je ovakva. Bila sam prošli tjedan na pregledu gdje se nije vidjelo ništa i ponovno odem jučer i otkucaji su tu, ali jako, jako slabi. Kontrola ponovno za 2 tjedna, ali ne nadam se čudu. Čak ni doktor nije htio otvoriti trudničku knjižicu jer se pretpostavlja ishod kakav će biti. Je li se koja mama dosad susrela sa slabim otkucajima? Da se nadovežem na prethodnu temu i muž i ja smo odlučili odustati od pokušavanja. Ne možemo više prolaziti kroz ovaj psihički teror. 

MareiKate
    16. Srpanj 2020. 12:22

Draga

Pozdrav svima,
    Nisam se dugo javljala jer sam zaboravila lozinku, glava u oblacima. Uglavnom, situacija je ovakva. Bila sam prošli tjedan na pregledu gdje se nije vidjelo ništa i ponovno odem jučer i otkucaji su tu, ali jako, jako slabi. Kontrola ponovno za 2 tjedna, ali ne nadam se čudu. Čak ni doktor nije htio otvoriti trudničku knjižicu jer se pretpostavlja ishod kakav će biti. Je li se koja mama dosad susrela sa slabim otkucajima? Da se nadovežem na prethodnu temu i muž i ja smo odlučili odustati od pokušavanja. Ne možemo više prolaziti kroz ovaj psihički teror.

Ne znam što bi ti rekla, i sama sam u razmišljanjima oko toga... Meni je na pregledu prvo rekao: vidi ovo što se miče - to su otkucaji srca, a onda pola minute poslije ne nema ih, još je rano...prvo mi kaže vidi se embrij a u nalazu napiše da se tek malo nazire embrij... Rekla bih nešto da nisam išla privatno na pregled gdje imaju najbolji mogući uzv 😣 ići ću opet idući tjedan kod nekog drugog. Što više razmišljam da odmakom od tog pregleda, mislim da doktoru nije bio dan 🙄

Saramala
    16. Srpanj 2020. 12:29

Ja iskreno prvi put cujem za slabe otkucaje , Draga koliko si trudna zasto ne odeš privatno na pregled ? 

• Draga
    16. Srpanj 2020. 12:35

MareiKate

Draga

Pozdrav svima,

Ne znam što bi ti rekla, i sama sam u razmišljanjima oko toga… Meni je na pregledu prvo rekao: vidi ovo što se miče - to su otkucaji srca, a onda pola minute poslije ne nema ih, još je rano…prvo mi kaže vidi se embrij a u nalazu napiše da se tek malo nazire embrij… Rekla bih nešto da nisam išla privatno na pregled gdje imaju najbolji mogući uzv 😣 ići ću opet idući tjedan kod nekog drugog. Što više razmišljam da odmakom od tog pregleda, mislim da doktoru nije bio dan 🙄

Tako nekako je i kod mene bilo, pokazao mi je otkucaje, ali odmah je rekao da je ovo nešto jako slabo. Sumnjao je da mi možda nisu uredni ciklusi pa da nije manja trudnoća, ali rekla sam da nije. Znam točno kad je ovulacija bila i ciklusi su mi uvijek uredni bili. Ja sam bila kod socijalnog pa sam mislila i ja otići privatno jer mislim si da je kod privatnika bolji uzv, ali muž me odgovara od toga. Nekako se i on pomirio s tim, a ionako mi je kontrola za 2 tjedna. Više mi je muka i od ovih pregleda, nenormalan stres mi izazivaju, počela sam gubiti i kg. Eh da, i nemam nikakve simptome trudnoće, baš se nijedan nije pojavio. 

MareiKate
    16. Srpanj 2020. 12:45

Draga

MareiKate

Draga

Pozdrav svima,

Ne znam što bi ti rekla, i sama sam u razmišljanjima oko toga… Meni je na pregledu prvo rekao: vidi ovo što se miče - to su otkucaji srca, a onda pola minute poslije ne nema ih, još je rano…prvo mi kaže vidi se embrij a u nalazu napiše da se tek malo nazire embrij… Rekla bih nešto da nisam išla privatno na pregled gdje imaju najbolji mogući uzv 😣 ići ću opet idući tjedan kod nekog drugog. Što više razmišljam da odmakom od tog pregleda, mislim da doktoru nije bio dan 🙄

Tako nekako je i kod mene bilo, pokazao mi je otkucaje, ali odmah je rekao da je ovo nešto jako slabo. Sumnjao je da mi možda nisu uredni ciklusi pa da nije manja trudnoća, ali rekla sam da nije. Znam točno kad je ovulacija bila i ciklusi su mi uvijek uredni bili. Ja sam bila kod socijalnog pa sam mislila i ja otići privatno jer mislim si da je kod privatnika bolji uzv, ali muž me odgovara od toga. Nekako se i on pomirio s tim, a ionako mi je kontrola za 2 tjedna. Više mi je muka i od ovih pregleda, nenormalan stres mi izazivaju, počela sam gubiti i kg. Eh da, i nemam nikakve simptome trudnoće, baš se nijedan nije pojavio.

Ista priča kod mene, isto me pitao za cikluse... 
    Meni je jedina nada što imam neke mučnine, ali sam toliko jadna da ne znam jel ih umišljam ili su stvarno tu...

• Draga
    16. Srpanj 2020. 12:58

Danas točno 7 tjedana. Iskreno, nisam ni ja prije čula za slabe otkucaje, ali očito ćemo svašta saznati. Surfajući netom sam saznala da to zaista i postoji, zove se nekako fetalna bradikardija i svaki tjedan ima određeno koliko je normalno otkucaja srca, kod mene je izgleda nisko za moje tjedne trudnoće. Nekad je bolje nešto i ne znati, blaženo neznanje, manje stresa. Mislila sam se sljedeći tjedan naručiti kod privatniku, pa ćemo vidjeti na čemu smo. 

16. Srpanj 2020. 14:08

Pozdrav,da vam se i ja pridruzim ja bi trebala biti sad 6 sedmica trudnoce 😁 kako se vi osjecate,imate li kakve bolove ? Ja imam malo strah jer nemam bas lijepih iskustava sa trudnocom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.