Saramela pa to da, ako sam duze na nogama , danas sam imala malo tvrdu stolicu (pardon) pa me nakon toga pocelo bolit, a ja to opisujem kao zuljanje, ne znam kak bi se izrazila 🤣
Blossom nemam nista od navedenog 😅 samo eto ta lijeva strana zeza, citala sam da je kod trudnica kao vise desna strana, al ne kod mene mora bit sve obrnuto 🤣
Hvala cure na odgovoru , nadam se da se to samo dolje sve siri, rasteze i priprema na bebana 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Andromeda jesi li bila danas ponovno na pregledu? Javi kako je proslo
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Bila sam jutros na pregledu (6+4), nalaz isti kao i prekjucer, nema otkucaja.
Dao mi je uputnice za obavit pretrage prije kiretaze. Ostavit cu to sve za iduci tjedan jer se nekako jos nadam....
Prije 8 mjeseci sam imala kiretazu jer nije bilo ploda, i dok smo cekali anesteziologa dr mi u bolnici napravi jos jedan uzv za svaki slucaj, i vidio se i plod i otkucaji i poslali me doma. A samo dva dana razlike je bilo u pregledima(6+6 nema ploda, 7+1 plod i otkucaji)
Medutim opet nije dobro zavrsilo.
I sad opet ovo.😔
Jako mi je zao. Ali postoji jos nada. Divim ti se jer si stvarno jaka zena! Mislim na tebe svaki dan. Ako ti bude lakse, javi se iako ako znam da nema toga sto bi olaksalo. A zasto moras na kiretazu u slucaju da ne bude otkucaja? Zar se ne bi moglo samo ocistiti pa barem da ne prolazis taj proces ako vec dodje do situacije da nema otkucaja. Iako kazem, nije jos kasno!
Pa rekao je da mogu sacekat ako krene samo ali sto se duze ceka veca je sansa da cu ipak zavrsit na kiretazi jer tesko da ce sve izac ako se duze ceka.
Ali ja cu iduci tjedan pripremit nalaze da imam, da mi se ne dogodi ako zavrsim u bolnici da mi to rade na zivo jer na to ne bi pristala nema sanse
Zao mi je sto moras prolazit kroz sav stres...nije mi jasno ak je zadnji put tako bilo, sta ti sad nije dao neke tablete duphaston ili nesto i jos jedan pregled :( isla si kod istog ginek? bas me ljuti sto samo tako olako napisu te uputnice
Pa rekao je da mogu sacekat ako krene samo ali sto se duze ceka veca je sansa da cu ipak zavrsit na kiretazi jer tesko da ce sve izac ako se duze ceka.
Ali ja cu iduci tjedan pripremit nalaze da imam, da mi se ne dogodi ako zavrsim u bolnici da mi to rade na zivo jer na to ne bi pristala nema sanse
na zivo?!?! :( u soku sam...onda pripremi sve sta treba, ako treba da sve prode najbolje po tebe...drzim srecice da ce sve biti kako treba <3
Zao mi je sto moras prolazit kroz sav stres…nije mi jasno ak je zadnji put tako bilo, sta ti sad nije dao neke tablete duphaston ili nesto i jos jedan pregled :( isla si kod istog ginek? bas me ljuti sto samo tako olako napisu te uputnice
Dao mi je Duphaston cim sam napravila test jer sam ga zvala... medutim nakon prvog pregleda u ponedjeljak kad nije bilo otkucaja rekao mi je da ih odmah prestanem piti
Pa zar ne mozes traziti medikametozni pobacaj? Ja sam bila na kiretazi u 10.mj, opca anestezija, trajalo 20 min i isti dan isla doma. Nisam nista osjetila nit me poslije boljelo nit sam krvarila, ali ako cu ovaj put trebati pobacaj, trazit cu taj tabletom. Mislim da je struganje i kiretaza njima normalno, a nama bas i nije. Ja se ipak nadam i vjerujem da ti nece nijedno od ovoga trebati i da ce sve biti u redu! ❤
Ja mislim da ti trebaš izvaditi betu i tražiti mišljenje jos jednog liječnika nije mi bas realno da odma tako šalje na kiretažom stvarno trebaš napraviti ovo sto sam ti rekla
Sortiraj odgovore
Najstariji