Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    14. Srpanj 2020. 20:43

Pozdrav curke,

Evo i ja s prvog ultrazvuka.
    Zadnja mestruacija je bila  5.6., svi kalkulatori mi pokazuju da sam u 6 tjednu, međutim ginekologinja kaže 5+4.
    Kaže za sada sve ok, da na ultrazvuku vidi ono što odgovara toj brojci, idući posjet za dva tjedna.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Josipajopi
    14. Srpanj 2020. 23:00

busybee

Josipajopi dobro dosla, ja sam 4+4 danas :)) i meni je tako bilo prvu trudnocu, to ti je normalno.
    Ninach, zanemari glupu dr, to su super vijesti!

Baš mi je drago!  Imaš li ti kakve simptome? Ja ništa osim povremenih grčeva. 

• Josipajopi
    14. Srpanj 2020. 23:03

Ninnach

Danas je privatni pregled prošao sasvim ok. Nebo i zemlja naspram onog jučer u domu zdravlja. Srce sam čula i vidla kako kuca i dobila slikicu. Veliki smo cijelih 7mm😊🍀🍀🍀 ali koliko sam shvatila, sve te rane trudnoće ginekolozi gledaju s oprezom jer nitko ti ne može garantirati što i kako će biti. Mi se možemo samo nadati najboljem i vjerovati da će biti sve ok.

Divne vijesti! Čestitam! 

Fancy
    15. Srpanj 2020. 06:16

ružica

Pozdrav curke,

Zadnja mestruacija je bila 5.6., svi kalkulatori mi pokazuju da sam u 6 tjednu, međutim ginekologinja kaže 5+4.
    Kaže za sada sve ok, da na ultrazvuku vidi ono što odgovara toj brojci, idući posjet za dva tjedna.

Slusaj doktoricu, upravu je 🙃 moja mens je bila 03.06., dakle 2 dana ranije, i danas sam 6+0 :)

Not that fensi, ekšli..

busybee
    15. Srpanj 2020. 08:45

Josipajopi, nista, doslovno. Uzivam dok je tako :)

• ružica
    15. Srpanj 2020. 08:59

ružica

Pozdrav curke,

Zadnja mestruacija je bila 5.6., svi kalkulatori mi pokazuju da sam u 6 tjednu, međutim ginekologinja kaže 5+4.

Slusaj doktoricu, upravu je 🙃 moja mens je bila 03.06., dakle 2 dana ranije, i danas sam 6+0 :)

Znači nas dvije se pratimo☺️.
    Simtpomi?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• MissGraz
    15. Srpanj 2020. 09:22

ružica

ružica

Pozdrav curke,

Znači nas dvije se pratimo☺️.
    Simtpomi?

I ja sam tocno tako!! Tocno 6 danas, zadnja menga bila 3.6. 😇

Fancy
    15. Srpanj 2020. 09:36

ružica

Pozdrav curke,

Ali da ne bude zabune, sa 5+4 ti jesi u sestoj sedmici :) a ja sam sa 6+0 sada punih 6 i ulazim u sedmu sedmicu :)

Not that fensi, ekšli..

15. Srpanj 2020. 10:56

Upravo došla od ginekologa, vidi se plod i srce kuca. Danas sam 6+2, plod je velik 0,63cm. Sretna sam, ali se ne zanosim previše jer je i prošla 2 puta kucalo srce pa je stalo,eto idemo korak po korak... Nadam se da ste sve dobro i da cete se javiti sa sretnim vijestima 😍

Fancy
    15. Srpanj 2020. 11:10

Iva990

Upravo došla od ginekologa, vidi se plod i srce kuca. Danas sam 6+2, plod je velik 0,63cm. Sretna sam, ali se ne zanosim previše jer je i prošla 2 puta kucalo srce pa je stalo,eto idemo korak po korak… Nadam se da ste sve dobro i da cete se javiti sa sretnim vijestima 😍

😰 u kojoj sedmici si hubila trudnoce i je li ustanovljen razlog? Koristis li utrogestan ili nesto sada?

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.