Ninnach drago mi je da srčeko kuca <3
MareiKate sretno danas čekamo lijepe vijesti :)
Josipajopi čestitam i dobrodošla
Instalirala sam onaj Pegnancy+ i vidim veličina bubamare preslatko
Pozdrav cure, evo i mene k vama, ja sam isto sad frisko saznala da sam trudna , prvi uzv mi je tek 27.07. do tad cu valjda prosvikat, radila sam dvije bete jer sam isla na IVF, bitno da se poduplalo i sad cekamo pregled. Po mojoj racunici termin bi trebao biti 23.03.2021. Sto se tice simptoma, osjecam dolje stezanje tu i tamo, ne smijem se zakasljat jer me grc uhvati , cicke su malo vece , al ne bole, vise su me u pms-u bolile. #:÷ u svemu dobro se osjecam 🙂 Svima velika pusa ❤
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita sjećam te se sa druge teme i drago mi je da si tu sada :)
Super za duplanje bete <3 uživaj
Rita sjećam te se sa druge teme i drago mi je da si tu sada :)
Super za duplanje bete <3 uživaj
Hvala 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Instalirala sam onaj Pegnancy+ i vidim veličina bubamarepreslatko
Ne moras po bubama pratiti 😂, imas opciju da nastimas da ti prikazuje bas bebu.
Imaju 3 opcije,da ti prikazuje kao zivotinjice, voce ili treca opcija da ri prikazuje bebu, pa pokusaj naci, najzanimljivija je :)
Not that fensi, ekšli..
Instalirala sam onaj Pegnancy+ i vidim veličina bubamarepreslatko
Zapravo pogrijesila sam, to je sasvim druga opcija 😂 uglavnom kad kliknes na onu pocetnu sliku "bebe" imas opciju da i nju prikaze u stvarnoj velicini, i to mi je bas interesantno 🥰
Not that fensi, ekšli..
Dobrodošle Rita88 i Josipajopi! Čestitke na trudnoći!
Ninach, super što kuca srce!
Pitanje ja nisam nikad vadila tu betu prije pregleda. Uglavnom u svakoj od trudnoća sam isla na prvi pregled i onda me ona uputila dalje ono vađenje krvne grupe itd. To za betu idete na svoju ruku ili vas ginekolog pošalje?
Pozdrav, nisam se dugo javljala, pa cisto da se javim.
Docekala sam konacno prvi pregled, obavljen jucer. Sve je dobro proslo, vide se otkucaji srca 🥰 sada sam 7+2.
Dobila uputnice za daljnje testove i analize, od standardnih analiza krvi, određivanja krvne grupe i rh, do provjere hormona TSH i TORCH analize.
Od simptoma do sada nisam imala nest posebno, samo osjetljive bradavice i tu i tamo blage grceve...ali kako sam napunila 7 tjedan pocele su mucnine i vrtoglavice. Tako da sad moram malo pripazit sto jedem i cesce izmjerit tlak jer mi je znao biti dosta nizak.
Novim curama zelim dobrodoslicu 🥰, a ostalima zelim puno strpljenja i da ne gube nadu ❤.
Sortiraj odgovore
Najstariji