Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    13. Srpanj 2020. 20:28

Evo da se ja javim, kasno popodne me stavila na pregled pa nisam prije javljala ništa. Uglavnom, ja svoju ginekologicu nebi preporučila nikome. Žena je baš hladna, a pojam trudnoće joj se valjda već gadi. Sve je obavila u 3minute. Pozitivno je to što se čuje srce, znači kuca bogu hvala, i ona kaze evo vidim plod ali malo je to jos pa da dodem za 2 tj opet da vidimo sta će biti?! Baš me ubila u pojam. I u prvoj trudnoći, a evo i sad. No, srce kuca, to sam načula kroz njeno mrmljanje i to je bitno. Ono što je lošije je da me vode pod visokorizičnom trudnoćom jer mi je šećer povišen. Sad moram vaditi GUK profil i sve to skupa, paziti dobro šta jedem i tako to. Imala sam u prvoj trudnoći gestacijski dijabetes i stvarno sam mislila da će me sad nekako zaobići... Ali ok, idemo korak po korak. Moram još i krvnu grupu izvaditi. Eto zasad je to  to drage moje. Idemo dan po dan. 🍀🍀🍀

Ninnach
    13. Srpanj 2020. 20:32

E, da, sutra idem jos obaviti i privatno pregled, naručila me besplatno jer me zadnji put prerano naručila pa ću to iskoristiti. Tamo će nadam se biti više ljudskosti i pregled će biti pojašnjen detaljnije pa se javim još i sutra ako bude nešto novo. 

malamarelica
    13. Srpanj 2020. 20:38

Ninach odi obvezno i sutra. Bitno da se cuje srce. Ali idi da ti budes mirnija. Znam kako je kad imas grozne doktore, ja sam uspjela promijeniti 3 u godini dana (svim silama) i sad sam konacno zadovoljna. Puno znaci taj ljudski pristup. A kako znas vec za secer? Jesi vadila vec krv za to?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

MareiKate
    13. Srpanj 2020. 20:56

Ninnach

Evo da se ja javim, kasno popodne me stavila na pregled pa nisam prije javljala ništa. Uglavnom, ja svoju ginekologicu nebi preporučila nikome. Žena je baš hladna, a pojam trudnoće joj se valjda već gadi. Sve je obavila u 3minute. Pozitivno je to što se čuje srce, znači kuca bogu hvala, i ona kaze evo vidim plod ali malo je to jos pa da dodem za 2 tj opet da vidimo sta će biti?! Baš me ubila u pojam. I u prvoj trudnoći, a evo i sad. No, srce kuca, to sam načula kroz njeno mrmljanje i to je bitno. Ono što je lošije je da me vode pod visokorizičnom trudnoćom jer mi je šećer povišen. Sad moram vaditi GUK profil i sve to skupa, paziti dobro šta jedem i tako to. Imala sam u prvoj trudnoći gestacijski dijabetes i stvarno sam mislila da će me sad nekako zaobići… Ali ok, idemo korak po korak. Moram još i krvnu grupu izvaditi. Eto zasad je to to drage moje. Idemo dan po dan. 🍀🍀🍀

Dakle ova tvoja je vrh 😳 pa naravno da je malo, i treba biti malo 🤯 joj grozno, ja evo odem sutra privatno jer ja ne znam gdje da idem a da me ne maltretiraju s glupostima 🙄
    Ninach, super vijesti bez obzira na glupu ginićku! 😇

Saramala
    13. Srpanj 2020. 21:38

Super je srce kuca to je najbitnije , sto se tiče ginekologa jako puno ih je takvo prema malim trudnoćama imam i ja iskustva

• Josipajopi
    14. Srpanj 2020. 04:05

Pozdrav! Priključujem se! Trenutno sam 4+4. Dva pozitivna testa i beta 2500. Čekam još pa ću zvati dr. za pregled jer sam čula sa ne treba prerano ići. Prva trudnoća, a i dalje imam grčeve kao da ću svaki čas dobiti menstruaciju.
    I da, od uzbuđenja ne spavam već dva dana🤭

Ninnach
    14. Srpanj 2020. 05:31

malamarelica

Ninach odi obvezno i sutra. Bitno da se cuje srce. Ali idi da ti budes mirnija. Znam kako je kad imas grozne doktore, ja sam uspjela promijeniti 3 u godini dana (svim silama) i sad sam konacno zadovoljna. Puno znaci taj ljudski pristup. A kako znas vec za secer? Jesi vadila vec krv za to?

Jutro, meni je odmah poslala uputnicu za vaditi krv i urin u labos u dom zdravlja čim sam joj javila da sam trudna i tad mi je dala i termin za jučer šta sam išla. Tako da sam još prošli tjedan jedan dan ujutro otišla samo krv vaditi. Tako je bilo kod mene. 

Ninnach
    14. Srpanj 2020. 05:36

Josipajopi

Pozdrav! Priključujem se! Trenutno sam 4+4. Dva pozitivna testa i beta 2500. Čekam još pa ću zvati dr. za pregled jer sam čula sa ne treba prerano ići. Prva trudnoća, a i dalje imam grčeve kao da ću svaki čas dobiti menstruaciju.
    I da, od uzbuđenja ne spavam već dva dana🤭

Dobro došla! 😊 Ja ti isto slabo spavam hehe. Meni ti je u prvoj trudnoći isto tako bilo, kao da ću dobiti svaki čas ali to je mnogim curama bilo tako. Ne brini. Beta je super! Čestitam od ❤️

• Josipajopi
    14. Srpanj 2020. 07:14

Hvala! Da, i ja sam to čula, ali svejedno se nekako prestrašim kad me ulovi taj grč. Sretno svima 🍀🍀🍀🍀

busybee
    14. Srpanj 2020. 08:32

Josipajopi dobro dosla, ja sam 4+4 danas :)) i meni je tako bilo prvu trudnocu, to ti je normalno.
    Ninach, zanemari glupu dr, to su super vijesti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.