Evo da se ja javim, kasno popodne me stavila na pregled pa nisam prije javljala ništa. Uglavnom, ja svoju ginekologicu nebi preporučila nikome. Žena je baš hladna, a pojam trudnoće joj se valjda već gadi. Sve je obavila u 3minute. Pozitivno je to što se čuje srce, znači kuca bogu hvala, i ona kaze evo vidim plod ali malo je to jos pa da dodem za 2 tj opet da vidimo sta će biti?! Baš me ubila u pojam. I u prvoj trudnoći, a evo i sad. No, srce kuca, to sam načula kroz njeno mrmljanje i to je bitno. Ono što je lošije je da me vode pod visokorizičnom trudnoćom jer mi je šećer povišen. Sad moram vaditi GUK profil i sve to skupa, paziti dobro šta jedem i tako to. Imala sam u prvoj trudnoći gestacijski dijabetes i stvarno sam mislila da će me sad nekako zaobići... Ali ok, idemo korak po korak. Moram još i krvnu grupu izvaditi. Eto zasad je to to drage moje. Idemo dan po dan. 🍀🍀🍀
E, da, sutra idem jos obaviti i privatno pregled, naručila me besplatno jer me zadnji put prerano naručila pa ću to iskoristiti. Tamo će nadam se biti više ljudskosti i pregled će biti pojašnjen detaljnije pa se javim još i sutra ako bude nešto novo.
Ninach odi obvezno i sutra. Bitno da se cuje srce. Ali idi da ti budes mirnija. Znam kako je kad imas grozne doktore, ja sam uspjela promijeniti 3 u godini dana (svim silama) i sad sam konacno zadovoljna. Puno znaci taj ljudski pristup. A kako znas vec za secer? Jesi vadila vec krv za to?
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Evo da se ja javim, kasno popodne me stavila na pregled pa nisam prije javljala ništa. Uglavnom, ja svoju ginekologicu nebi preporučila nikome. Žena je baš hladna, a pojam trudnoće joj se valjda već gadi. Sve je obavila u 3minute. Pozitivno je to što se čuje srce, znači kuca bogu hvala, i ona kaze evo vidim plod ali malo je to jos pa da dodem za 2 tj opet da vidimo sta će biti?! Baš me ubila u pojam. I u prvoj trudnoći, a evo i sad. No, srce kuca, to sam načula kroz njeno mrmljanje i to je bitno. Ono što je lošije je da me vode pod visokorizičnom trudnoćom jer mi je šećer povišen. Sad moram vaditi GUK profil i sve to skupa, paziti dobro šta jedem i tako to. Imala sam u prvoj trudnoći gestacijski dijabetes i stvarno sam mislila da će me sad nekako zaobići… Ali ok, idemo korak po korak. Moram još i krvnu grupu izvaditi. Eto zasad je to to drage moje. Idemo dan po dan. 🍀🍀🍀
Dakle ova tvoja je vrh 😳 pa naravno da je malo, i treba biti malo 🤯 joj grozno, ja evo odem sutra privatno jer ja ne znam gdje da idem a da me ne maltretiraju s glupostima 🙄
Ninach, super vijesti bez obzira na glupu ginićku! 😇
Super je srce kuca to je najbitnije , sto se tiče ginekologa jako puno ih je takvo prema malim trudnoćama imam i ja iskustva
Pozdrav! Priključujem se! Trenutno sam 4+4. Dva pozitivna testa i beta 2500. Čekam još pa ću zvati dr. za pregled jer sam čula sa ne treba prerano ići. Prva trudnoća, a i dalje imam grčeve kao da ću svaki čas dobiti menstruaciju.
I da, od uzbuđenja ne spavam već dva dana🤭
Ninach odi obvezno i sutra. Bitno da se cuje srce. Ali idi da ti budes mirnija. Znam kako je kad imas grozne doktore, ja sam uspjela promijeniti 3 u godini dana (svim silama) i sad sam konacno zadovoljna. Puno znaci taj ljudski pristup. A kako znas vec za secer? Jesi vadila vec krv za to?
Jutro, meni je odmah poslala uputnicu za vaditi krv i urin u labos u dom zdravlja čim sam joj javila da sam trudna i tad mi je dala i termin za jučer šta sam išla. Tako da sam još prošli tjedan jedan dan ujutro otišla samo krv vaditi. Tako je bilo kod mene.
Pozdrav! Priključujem se! Trenutno sam 4+4. Dva pozitivna testa i beta 2500. Čekam još pa ću zvati dr. za pregled jer sam čula sa ne treba prerano ići. Prva trudnoća, a i dalje imam grčeve kao da ću svaki čas dobiti menstruaciju.
I da, od uzbuđenja ne spavam već dva dana🤭
Dobro došla! 😊 Ja ti isto slabo spavam hehe. Meni ti je u prvoj trudnoći isto tako bilo, kao da ću dobiti svaki čas ali to je mnogim curama bilo tako. Ne brini. Beta je super! Čestitam od ❤️
Hvala! Da, i ja sam to čula, ali svejedno se nekako prestrašim kad me ulovi taj grč. Sretno svima 🍀🍀🍀🍀
Josipajopi dobro dosla, ja sam 4+4 danas :)) i meni je tako bilo prvu trudnocu, to ti je normalno.
Ninach, zanemari glupu dr, to su super vijesti!
Sortiraj odgovore
Najstariji