Javljam da su izvadili 12 folikula,ali odgadamo transfer jel je endo jako tanak 🙄...vezano za kiretazu,ja sam bila u 8 tt,srce prestalo kucati,nisu pocistili sve i beta je divljalja,ali su rekli da se obicno samo ocisti sa sljedecom mengom i tako je i bilo,samo je otislo sa mengom ,naravno uzrok spontanog se nezna i ne salju do treceg puta na nikakve pretrage
E da, meni je odmah poslije spontanog (prvi, nadam se i jedini) dr. dao popis pretraga koje trebam raditi prije iduceg postupka.
Soc. gin mi je bez problema ispisala uputnice i jos rekla ako mi sta treba da se samo javim. .
Hejbaburibu mozes, meni je sestra u klinici tako napravila da mi za kuci ostane citava doza da se ja ne mucim. .🤞
Nikittane trebas mi zahvaljivati, sitnica🤗
Nadam se da si se probudila kao nova i da si uspjela otici na put da malo zabb prethodnih par dana. .
Meto koje pretrage si radila
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Javljam da su izvadili 12 folikula,ali odgadamo transfer jel je endo jako tanak 🙄…vezano za kiretazu,ja sam bila u 8 tt,srce prestalo kucati,nisu pocistili sve i beta je divljalja,ali su rekli da se obicno samo ocisti sa sljedecom mengom i tako je i bilo,samo je otislo sa mengom ,naravno uzrok spontanog se nezna i ne salju do treceg puta na nikakve pretrage
Super za brojčicu 12👏👏ne znam jesi gledala sok od cikle i ananas bi trebala za debljinu enda.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Brita super za brojku! Bolje polako al sigurno, nego vracati na vrat na nos...sretno🍀🍀
Balonka zao mi je za neuspjeh!
Brita super za toliko js! Drzim fige da ih se sto vise razvije do blastica pa da imas lijepu zalihu. A onda iduci ciklus lijepo krenes odmah nakon menge sa ciklom i bit ce to super onda. Bolje i da s e tijelo odmori, u vecini slucajeva FEt je uspješniji od svjezeg transfera.
Balonka zao mi je za neuspjeh!
Brita super za toliko js! Drzim fige da ih se sto vise razvije do blastica pa da imas lijepu zalihu. A onda iduci ciklus lijepo krenes odmah nakon menge sa ciklom i bit ce to super onda. Bolje i da s e tijelo odmori, u vecini slucajeva FEt je uspješniji od svjezeg transfera.
Hvala cure:)
Nema predaje,svima ce nam kad tada uspjeti,samo se zvjezdice trebaju posloziti i sigurna sam da budu
Nikata mamo jednu curicu koja bi kao i mi jako htjela seku ili brata. A mene njene molbe jako bole jer i mi smo jako htjeli još djece. Uvijek sam zamišljala suprug, troje djece i ja, zagrljeni u šetnji. Ali isto tako neizmjerno smo zahvalni na njoj. Nadam se da ćeš i ti i sve trudilice dobiti svoju sreću (srećice). Ja sam već sinoć jako krvarila, ali iz crijeva. Tako da osim neuspjelog pokušaja, mislim da mi je endometrioza došla na crijeva.. I baš zbog nje budemo stali jer nam je svaki put sve gore. Endometrioza napreduje jako sa svakom stimulacijom, a šanse su nam sve manje. Kvaliteta i kvantiteta padaju. A prirodni neće nitko ni raditi zbog nalaza. Hvala i svim curama na podršci. Sretno vam svima!
Nikita mila nemas se sta zahvaljivat. Bilo bi mi veoma veoma drago da se to stanje rijesi ubrzo i da te vise ne boli. Pa da i ubrzo jedan mrvicak bude u pupi. I daj Boze da to tako i bude.
Balonka meni se krv iz crijeva pojavila u 10 mjesecu prošle godine, i sluz, sve sam pretrage napravila što se tiče kks i stolice, sve je negativno. Tako da mislim da me čeka kolonoskopija, ali prvo ću pričekati da vidim hoću li ići riješavati endometriozu crijeva laparoskopski. Mislim da je sve to nekako povezano, katastrofa. Budeš li sad uzimala neku terapiju? Tipa pilule? Ja ću morati, dok ne vidim šta dalje. Bogu hvala da imate barem jednu curicu. Žao mi je što ne ide dalje za bracu ili seku, ne znam zašto ta bolest tako uništava snove, ne znam otkud nam ta bolest, a najviše boli činjenica da ne znaju ni kako nastaje niti imaju lijek. 😩 malagarava 💕
Moram si prvo naći nekok dobrog dr. Moj se odselio u Rijeku. Počet ću s čajevima od Botane. Jedino njihov čaj je popravio mužu spermiogram i to jako. I mala mi ima dermatitis i njoj je sad dobro. Ja imam sreće jer imam dosta slabe menstruacije, pa ni bolest tako ne napreduje. Osim sad je od stimulacija katastrofa. A za nastanak su mi rekli da je genetska, ko i za sve kaj ne znaju uzrok ni pravi lijek. Problem je tome da se ona više manje uvijek vraća. I možda odem na biorezonancu. To mi ju je prošli put do kraja uništilo (tako su barem dr potvrdili).
Balonka meni se krv iz crijeva pojavila u 10 mjesecu prošle godine, i sluz, sve sam pretrage napravila što se tiče kks i stolice, sve je negativno. Tako da mislim da me čeka kolonoskopija, ali prvo ću pričekati da vidim hoću li ići riješavati endometriozu crijeva laparoskopski. Mislim da je sve to nekako povezano, katastrofa. Budeš li sad uzimala neku terapiju? Tipa pilule? Ja ću morati, dok ne vidim šta dalje. Bogu hvala da imate barem jednu curicu. Žao mi je što ne ide dalje za bracu ili seku, ne znam zašto ta bolest tako uništava snove, ne znam otkud nam ta bolest, a najviše boli činjenica da ne znaju ni kako nastaje niti imaju lijek. 😩 malagarava 💕
Moram si prvo naći nekok dobrog dr. Moj se odselio u Rijeku. Počet ću s čajevima od Botane. Jedino njihov čaj je popravio mužu spermiogram i to jako. I mala mi ima dermatitis i njoj je sad dobro. Ja imam sreće jer imam dosta slabe menstruacije, pa ni bolest tako ne napreduje. Osim sad je od stimulacija katastrofa. A za nastanak su mi rekli da je genetska, ko i za svkaj ne znaju uzrok ni pravi lijek. Problem je tome da se ona više manje uvijek vraća. I možda odem na biorezonancu. To mi ju je prošli put do kraja uništilo (tako su barem dr potvrdili).
Balonka molim te, mozes li mi reci kakvi su to cajevi sto su popravili spermiogram tvome muzu??
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji