Ma meni su nakon prvog spontanog rekli, dogada se, iduci put bu sve dobro, drugi spontani, ma to je lósa sreca, nema potrebe za dodatnim pretragama, treci, ovo vam se racuna ko drugi jer prva trudnoca nije bila potvrdena, tek nakon treceg idemo u detaljnu obradu. Ja sam svoju socijalnu uspjela nagovorit za kariogram i trombofiliju. Al uzas je to zdravstvo, trebaju nas skroz fizicki unistit i psihicki pa eto onda mogu detaljnije pretrage. Fuj fuj fuj!! Ako mi i ova trudnoca lose zavrsi, spremna sam za vrapče.
[/url
SmileA zasto nisi kod njih u Betu otisla na kontrolu?
Ja sam odmah zvala svog dr. i rekao da odmah dodjem i nakon toga imala par kontrola. Drzao me je kao sto sam rekla dva tjedna s tim unutra i rekao da ne smije vise zbog sepse i svasta nesto. . Takodjer imala vakuum kiretazu u lokalnoj, nista me nije bolilo. . Ja bih na tvom mjestu otisla u Betu na kontrolu Kod dr koja ti je vodila postupak jer je ona jos uvijek odg za tebe.
Super je da te ne boli i nadam se da ce tako i ostati ali molim te nemoj se igrati sa tim. Sretno! 😊
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Pozdrav svima, nova sam tu. Lemon tebe trebam, spremam se na odlazak u Belgiju, trenutno sam u dugom protokolu, poslala sam ti mail prije nekoliko dana. Vjerovatno nisi vidjela, pa ne odgovoraš. Imam dosta pitanja, pa ako nije problem da nekako stupimo u kontakt.
E da, meni je odmah poslije spontanog (prvi, nadam se i jedini) dr. dao popis pretraga koje trebam raditi prije iduceg postupka.
Soc. gin mi je bez problema ispisala uputnice i jos rekla ako mi sta treba da se samo javim. .
Hejbaburibu mozes, meni je sestra u klinici tako napravila da mi za kuci ostane citava doza da se ja ne mucim. .🤞
Nikitta ne trebas mi zahvaljivati, sitnica🤗
Nadam se da si se probudila kao nova i da si uspjela otici na put da malo zabb prethodnih par dana. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Isabela dok nije svježa krv nije panika. Ako su grcici slabi onda se rasteže sve dolje, glavno da nisu jaki i bolni. Nije ugodno vidjeti nešto smeđe ali ne mora biti ništa. Meni je skoro 2 tjedna bilo smeđe svaki dan i prošlo.
Pozdrav svima, nova sam tu. Lemon tebe trebam, spremam se na odlazak u Belgiju, trenutno sam u dugom protokolu, poslala sam ti mail prije nekoliko dana. Vjerovatno nisi vidjela, pa ne odgovoraš. Imam dosta pitanja, pa ako nije problem da nekako stupimo u kontakt.
Cure moja beta 1.2. To je kraj moje MPO priče. Nadam se da ćete vi imati više sreće! Sretno svima!
Grizli i Meto hvala na odgovoru
Balonka žao mi je... Zagrli dragog, odtugujte i probaj skupiti snage za dalje...
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Cure moja beta 1.2. To je kraj moje MPO priče. Nadam se da ćete vi imati više sreće! Sretno svima!
Žao mi je Balonka ako možeš skupi snage za dalje 🤗
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Balonka zao mi je. . 😞
Ne mogu te utjesiti ali nikad nemoj prestati vjerovati. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Balonka zao mi je...😔😔😔
Odtuguj, isplaci se i razmisli hladne glave o odustajanju, to mozes uvijek, a vratiti vrijeme ne mozes...drzi nam se❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji