Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    01. Rujan 2019. 12:14

Marta...

Meto

marta nece nesto ili ne znam 🙈
    Ugl. ogtt, HbA1 C, stitnjaca, Torch, brisevi, Vitamin D, Folna, Faktori || i V (Leiden), MTHFR, PAI-1, ACE, LAC, Antitrombin |||, Protein C, Protein S, Homocistein, Antikardiolipinska antitijela, Anti-beta-2 glikoproteinska antitijela

Hvala ti puno 😘

I sve ti je u putnice dala tvoja socijalna gin

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Meto
    01. Rujan 2019. 13:30

Marta uvijek😗
    Mpo dr mi je dao papir s tim i soc. gin je napisala uputnice. Moze ti nesto dati i dr. opce prakse ako tvoj gin bude negodovao. . Moja soc. ginicka je stvarno super, sta god moze to mi i napravi. .

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    01. Rujan 2019. 18:33

Balonka jako mi je zao sta zod da recem nece umanjit to tupilo i tugu ali moras biti jaka i nastavit dalje!!
    Ja sam evo dobila 4 dana ranije sutra moram zvati da sam dobila tek sutra ce mi se kontat pervi dan jer ako dobijemo iza 17h   tek sutra se konta prvi dana ne danas i onda od Utorka pijem taj fermare hormon 3×1 pa sad eto nadam se ovo mi je 3 put prva dva stimulirana sad prirodno uz femare pa  nadam se i molim 🙏🤗❤ da ce biti bar jedna stanica i vrijedna!
    S obzirom da sam sa inekcijam u oba dva slabo reagirala jedna il dvi najvise! 
    Kreecemoo borit se💪💪❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    01. Rujan 2019. 18:44

darliv

Jedno pitanje za ženice koje su uzimale matičnu mliječ, a istovremeno i euthyrox, na koji ste nacin kombinirale, posto citam da se maticna preporuca pod jezik cak i prije pranja zuba, onda tabletu nakon toga ili?

Bravo to i mene zanima i dali se smi uzimat maticna dok se uzima eutroxs jer ja evo taman tila jos napisat da sam dobila 26 dan ciklusa 4 dana ranije sta nikak nikad nisam i sise me rasturaju bole a maticnu sam pocela uzimat ima tjedan dana po gram , dva?? Dali je moguce da je radi togaa iako mislim da nebi smiloo??
     Sta vi kazetee???

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Balonka
    01. Rujan 2019. 21:20

Belaaa

Balonka jako mi je zao sta zod da recem nece umanjit to tupilo i tugu ali moras biti jaka i nastavit dalje!!
    Ja sam evo dobila 4 dana ranije sutra moram zvati da sam dobila tek sutra ce mi se kontat pervi dan jer ako dobijemo iza 17h tek sutra se konta prvi dana ne danas i onda od Utorka pijem taj fermare hormon 3×1 pa sad eto nadam se ovo mi je 3 put prva dva stimulirana sad prirodno uz femare pa nadam se i molim 🙏🤗❤ da ce biti bar jedna stanica i vrijedna!
    S obzirom da sam sa inekcijam u oba dva slabo reagirala jedna il dvi najvise!
    Kreecemoo borit se💪💪❤

Hvala i sretno!

• maringa
    02. Rujan 2019. 06:30

Cure, zanima me da li su vasi muzevi uzimali zajedno maticnu mlijec i Profertil, ili se u istom razdoblju smije koristiti samo jedno od toga? Hvala

• ninna1804
    02. Rujan 2019. 07:05

Balonka znam da te sad nitko ne moze utjesiti  jakoo mi je zao. Nadam se da ces hladne glave razmisliti i skupiti snage za novu borbu, ne odbacuj nikako prirodnjake, nemas sto izgubiti. Sretnooo!!
    Isabelgregorijan kako si draga?? Neopisivo sam sretna sto si cula svoje malo junacko srce....vidis da se cuda događaju!!!! 
    Nikitta draga moja  ovo sto ti trpis je u najmanju ruku za medalju.....moj velikiii naklon  moram ti reci da mi bude jakoo neugodno kad pomislim kukati zbog sitnica (produzennn mi ciklus, napuhana sam....uffff, zamisli) jer su uspoređujuci s ovim sto ti prolazis zanemarivi. Znam da sve prolazimo slicnu psihicku bol, ali ti nazalost trpis i ovu fizicku 
    Iskreno ti zelim da budes nagrađena i da svoju 'medaljicu' nosis u narucju!!! 

🌼TiKi🌼
    02. Rujan 2019. 08:59

Pozdrav svima... 
    Ovako ukratko, muz zdrav, ja pcos, IR, blaga endometrioza, anovulatorni ciklusi, nizak progesteron...
    Trenutno smo u BetaPlus poliklinici. Obavili jedan stimulirani AIH, neuspjesno. Danas idemo na nulti uzv za stimulirani IVF. Nadam se da ce IVF uroditi plodom. Jedino cega se bojim je sama punkcija i hiperstimulacija zbog mog pcos-a... Vidjet cemo ishod. Drzite fige. 🙄

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• thinkpink1
    02. Rujan 2019. 09:35

darliv

Jedno pitanje za ženice koje su uzimale matičnu mliječ, a istovremeno i euthyrox, na koji ste nacin kombinirale, posto citam da se maticna preporuca pod jezik cak i prije pranja zuba, onda tabletu nakon toga ili?

Ja se mogu osvrnuti jedino na th.euthyroxom. Rečeno mi da ju obavezno i isključivo uzimam nataše, tek 30min-1h mogu nesto drugo konzumirat. Sa maticnom mlijeci nemam iskustva.
    Nove curke dobrodosle, jos brze otisle🍀
    Curke sretno sa stimulacijama i postupcima, i ima da do Nove sve napustite ovaj forum sa sretnim vijestima🥰🥰❤❤

Ena1989
    02. Rujan 2019. 10:02

Curke javljam samo da Vuk Vrhovac još nije počeo sa postupcima, rekli zvati poslje 10.9. a ja taman u petak trebam dobit tako da ovaj mjesec ništa od postupka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.