Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    31. Kolovoz 2019. 20:41

Balonka 😱tako mi je zao. Vidim da si napisala da je beta bila 1,2. Netko mi je jednom rekao da sve sto je iznad 0,5 znak da se nesto pocelo desavati, da se poceo embrij razvijati pa stao. Mozda da si ipak date sansu pa opet pokusate kad rijesis endo. Saljem ti zagrljaj🤗💜

• Balonka
    31. Kolovoz 2019. 21:26

skoljka

Balonka 😱tako mi je zao. Vidim da si napisala da je beta bila 1,2. Netko mi je jednom rekao da sve sto je iznad 0,5 znak da se nesto pocelo desavati, da se poceo embrij razvijati pa stao. Mozda da si ipak date sansu pa opet pokusate kad rijesis endo. Saljem ti zagrljaj🤗💜

Hvala, a više ni sama ne znam. Danas mi je svašta prošlo kroz glavu. Htjela bi možda probat sa prirodnim, ali to su takve minimalne šanse da je neisplativo.  Veli moj muž da možda budemo pametniji kroz par dana. Već sam poćela i sebe krivit da sam nešt krivo napravila.. Na to sam čak i špotance dobila. 

• Balonka
    31. Kolovoz 2019. 21:30

peggy95

Balonka

Nikitta

Balonka meni se krv iz crijeva pojavila u 10 mjesecu prošle godine, i sluz, sve sam pretrage napravila što se tiče kks i stolice, sve je negativno. Tako da mislim da me čeka kolonoskopija, ali prvo ću pričekati da vidim hoću li ići riješavati endometriozu crijeva laparoskopski. Mislim da je sve to nekako povezano, katastrofa. Budeš li sad uzimala neku terapiju? Tipa pilule? Ja ću morati, dok ne vidim šta dalje. Bogu hvala da imate barem jednu curicu. Žao mi je što ne ide dalje za bracu ili seku, ne znam zašto ta bolest tako uništava snove, ne znam otkud nam ta bolest, a najviše boli činjenica da ne znaju ni kako nastaje niti imaju lijek. 😩 malagarava 💕

Moram si prvo naći nekok dobrog dr. Moj se odselio u Rijeku. Počet ću s čajevima od Botane. Jedino njihov čaj je popravio mužu spermiogram i to jako. I mala mi ima dermatitis i njoj je sad dobro. Ja imam sreće jer imam dosta slabe menstruacije, pa ni bolest tako ne napreduje. Osim sad je od stimulacija katastrofa. A za nastanak su mi rekli da je genetska, ko i za svkaj ne znaju uzrok ni pravi lijek. Problem je tome da se ona više manje uvijek vraća. I možda odem na biorezonancu. To mi ju je prošli put do kraja uništilo (tako su barem dr potvrdili).
    Balonka molim te, mozes li mi reci kakvi su to cajevi sto su popravili spermiogram tvome muzu??

Pogledaj na botana.hr, moj muž je pio čaj i kapi. Treba oko 6 mj da poćne djelovati. I puno peršina grickati. 200 kn mjesecno. Njemu je jedino to pomoglo. Pio je preko godinu dana.  

Marta...
    31. Kolovoz 2019. 22:21

Balonka

skoljka

Hvala, a više ni sama ne znam. Danas mi je svašta prošlo kroz glavu. Htjela bi možda probat sa prirodnim, ali to su takve minimalne šanse da je neisplativo. Veli moj muž da možda budemo pametniji kroz par dana. Već sam poćela i sebe krivit da sam nešt krivo napravila.. Na to sam čak i špotance dobila.

Molim te nemoj sebe kriviti, ja sam tak jučer komentirala u ordinaciji sa sestrama pa su rekle nee mogli ste na glavi dubiti ako je dobro bit će dobro, tako da draga nemoj se mučiti. Odmori sad malo od svega pa možda da još jednom pokušate, znam nije lako ali moramo se boriti.,🤗

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    31. Kolovoz 2019. 22:44

Nikitta

Marta isto mislimo, dubljenje na glavi očito nikom ne bi pomoglo 😂

To je u nama ženama da stalno sebe preispitujemo i mučimo 🙄 nekako se nadam da će nas dragi Bog nagraditi za sve ove poteškoće i patnje da će na kraju to sve biti ok. 🤗 

• Balonka
    01. Rujan 2019. 10:37

Nikitta

Balonka i ja sam sklona stalno sebe okrivljavati, pogotovo kad je riječ o godinama neuspjeha. Ali svjesna sam da to nema nikakvog smisla, nisam Bog da se mene išta pita. Ako je suđeno da postanem mama - budem, ako nije / mogu dubit na glavi i neću postati… Htjela sam te još pitati zašto otpisuješ prirodnjake? Meni su dapače to predložili nakon onog stimuliranog kad nisam ni do transfera dogurala. Ja ću svakako ispucat 2 prirodnjaka, minimalna je invazija na jajnike… razmisli, nemaš što izgubiti u prirodnjaku, osim malo živaca. Ja sam 2x pokušala prirodnjak između ova zadnja dva stimulirana, oba puta pobjegla ovulacija😱 😂

Dr. su nam rekli da imamo preteške dijagnoze za prirodni ciklus, a ja sam htjela probati baš radi endometrioze. S tim da mi nikad ne dobimo puno stanica. 4 max. Možda kad pokušam rješiti endometriozu ili barem solidno smanjim, nađem nekog tko bi nas poslao na prirodnjak. Bili smo na 1 između stimulacija, al nam je ovulacija prošla. 

darliv
    01. Rujan 2019. 10:37

Jedno pitanje za ženice koje su uzimale matičnu mliječ, a istovremeno i euthyrox, na koji ste nacin kombinirale, posto citam da se maticna preporuca pod jezik cak i prije pranja zuba, onda tabletu nakon toga ili? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Meto
    01. Rujan 2019. 11:24

%5Burl=https://postimg.cc/Rq3VJ0H3%5D%5Bimg%5Dhttps://i.postimg.cc/Rq3VJ0H3/IMG-3742.jpg%5B/img%5D%5B/url%5D 
    Marta ovdje sam slikala 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    01. Rujan 2019. 11:32

marta nece nesto ili ne znam 🙈
    Ugl. ogtt, HbA1 C, stitnjaca, Torch, brisevi, Vitamin D, Folna, Faktori || i V (Leiden), MTHFR, PAI-1, ACE, LAC, Antitrombin |||, Protein C, Protein S, Homocistein, Antikardiolipinska antitijela, Anti-beta-2 glikoproteinska antitijela

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Marta...
    01. Rujan 2019. 12:12

Meto

marta nece nesto ili ne znam 🙈
    Ugl. ogtt, HbA1 C, stitnjaca, Torch, brisevi, Vitamin D, Folna, Faktori || i V (Leiden), MTHFR, PAI-1, ACE, LAC, Antitrombin |||, Protein C, Protein S, Homocistein, Antikardiolipinska antitijela, Anti-beta-2 glikoproteinska antitijela

Hvala ti puno 😘 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.