Da ne govorim da sam joj najavila da piškim i po 10 minuta, jer mi stalno ide isprekidan mlaz, i odem piškit i ona mi kao luđakinja lupa na wc - kao ajde, dosta je! 😤 Sad sam došla doma i pišat ću sat vremena do mile volje sjedit na školjci. Budaletina. Pa da sam zdrava, ne bih tamo dolazila da me gleda! 😑
Anyway, zvala sam dr. Kecksteina u Villach, radi endometrioze. dobila sam termin tek u studenom, konzultacije i pregled. Cijena od 250 do 300€. Jedva čekam 😡
A draga moja baš mi je žao, 🙈😔😔ne znam kako da te utješim nadam se da ćeš na tim konzultacijama barem nešto korisno saznati, mene danas ubija ljevi jajnik 😞pa jebote dok dođem do cilja bit ću za Mirogoj kako je krenulo 🙈
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Najava mini ranta: Bila sam jutros na uzv abdomena radi problema sa crijevima i mjehurom, i jebote ispizdila sam. Morala sam biti punog mjehura, na tašte i postiti 2 dana (juhe, prepečenac i čaj). Da bi mi na kraju rekla da se odem popiškit, pa da onda opet pogleda mjehur - i pazi sad - ona ga nemre više vidjeti od sjena koje radi zrak u crijevima! Pa masirajte trbuh, pa ne ide i ne ide! Kao da sam ja kriva za taj zrak! To mi stalno govore svi, pa i mpo gin., ali kako sam ja tome kriva?! Niti jedem brzo. Niti pričam dok jedem. Niti sam pila gazirano, unazad 15 dana nisam. Tako da mi nije jasno! Pa došla sam radi silnih tegoba sa stolicom, jer nakon svakog obroka moram kakati, u stolici krv i sluz, imam problema s piškenjem, nemrem se do kraja ispiškiti. Taj problem mi se javio nakon aspiracije js u 9 mjesecu prošle godine. Pekao me mjehur i uretra za poludit i od tad problemi s mokrenjem. Tako sam sad nervozna, sva sam kompletno sjebana. Rovari mi žena po trbuhu s uzv 45 min, a ja umirem jer mi je endometrioza po svuda u utrobi, a ona mi drži predavanja! 😡 Zaključak: cista na desnom bubregu i “par kamenčića” na lijevom. Krasno. Uza sva sranja u mojoj utrobi, čudim se kako uopće funkcioniram. Ispalit ću na živce.
Znam da nije utješno, ali meni ti se čini ko da ti se endometrioza proširila na druge organe. Barem meni to tak izgleda. Ni meni nisu vidjeli jer se kao ne mogu do kraja ispišati.
ajme nikita, pa kaj ti proživljavaš, to je strašno :(
Nadam se da ćeš kod dr. Kecksteina u Villachu čuti dobre vijesti i riješiti sve probleme koje imaš.
Cure, ja sam vam baš pod stresom, i to radi same sebe. Nemrem se nikak opustit i smirit, stalno mi se vrte scenariji od prije i da će sve završit loše :( i to sve jer nemam simptome trudnoće, Znam da to sad nije neki pokazatelj,al ni u jednoj trudnoći nisam ih imala i svaka je loše završila, zato me strah...Nit mi se spava, nit sam gladna, nit mi se kaj gadi, nit mi smrdi, nit bljuje, nit me sise bole, ništa...a do pregleda je još 10 dana...al ako dragi bog da da bude dobro, dok ne prođe 12 tjedana i dok ne napravim nifty, neću se smiriti...
Ne znam kaj da napravim, htjela bi svaki dan na uzv da vidim jel ok.
Čak sam toliko očajna da sam razmišljala otić na hitnu i reć da me boli trbuh samo da me pregledaju :( znam, užasna sam
[/url
Sad čitam da u Beti plus rade One stop shop uzv. Imate iskustva s takvom pretragom? Ovak mi se čini da sve obuhvaća i da daje baš dobru sliku o stanju reproduktivnih organa.
ajme nikita, pa kaj ti proživljavaš, to je strašno :(
Nadam se da ćeš kod dr. Kecksteina u Villachu čuti dobre vijesti i riješiti sve probleme koje imaš.
Cure, ja sam vam baš pod stresom, i to radi same sebe. Nemrem se nikak opustit i smirit, stalno mi se vrte scenariji od prije i da će sve završit loše :( i to sve jer nemam simptome trudnoće, Znam da to sad nije neki pokazatelj,al ni u jednoj trudnoći nisam ih imala i svaka je loše završila, zato me strah…Nit mi se spava, nit sam gladna, nit mi se kaj gadi, nit mi smrdi, nit bljuje, nit me sise bole, ništa…a do pregleda je još 10 dana…al ako dragi bog da da bude dobro, dok ne prođe 12 tjedana i dok ne napravim nifty, neću se smiriti…
Ne znam kaj da napravim, htjela bi svaki dan na uzv da vidim jel ok.
Čak sam toliko očajna da sam razmišljala otić na hitnu i reć da me boli trbuh samo da me pregledaju :( znam, užasna sam
znam da nije neki savjet, ali popij normabel... Bolje i to nego da se stresiras. Inače ni ja nisam imala nikakvih simptoma u trudnoći i sve je bilo super. I nemoj puno čitati kaj bi moglo poći po krivu. Nađi nekog da te uvjeri (kome 100% vjeruješ (muž)) da je sve dobro jer i je i moraš, jednostavno moraš u to poćeti vjerovati.
Balonka meni se to čini okej, obični pregled uzv s vaginalnom sondom, samo imaju bolji uređaj (2.3,4D i color doppler) + obave HSG odnosno provjere prohodnost jajovoda. To mi se čini dobro za one cure koje su na početku obrade neplodnosti, za mene to recimo mislim da nije, i da ne bih mogla fizički izdržati tu bol. Mene boli obični uzv koji traje nekoliko minuta. Razmišljaš o tome da to obaviš? Misliš da su ti neprohodni jajovodi?
Ja nisam nikad radila prohodnost jajovoda zbog lošeg spermiograma. Mislila sam to obaviti, mada skoro 95% sam sigurna da su neprohodni od endometrioze. Ja sam ju kasno poćela lječiti tak da se bila proširila na sve strane. Išla bi kod njih radi endometrioze pa sam naišla na tu pretragu. Činila mi se ok. Prošli put u prirodnjaku mi nisu htjeli radit inseminaciju jer nije bila napravljena prohodnost. Za svaki slučaj ak se odlučimo na prirodni ciklus.
Balonka meni se to čini okej, obični pregled uzv s vaginalnom sondom, samo imaju bolji uređaj (2.3,4D i color doppler) + obave HSG odnosno provjere prohodnost jajovoda. To mi se čini dobro za one cure koje su na početku obrade neplodnosti, za mene to recimo mislim da nije, i da ne bih mogla fizički izdržati tu bol. Mene boli obični uzv koji traje nekoliko minuta. Razmišljaš o tome da to obaviš? Misliš da su ti neprohodni jajovodi?
Ja nisam nikad radila prohodnost jajovoda zbog lošeg spermiograma. Mislila sam to obaviti, mada skoro 95% sam sigurna da su neprohodni od endometrioze. Ja sam ju kasno poćela lječiti tak da se bila proširila na sve strane. Išla bi kod njih radi endometrioze pa sam naišla na tu pretragu. Činila mi se ok. Prošli put u prirodnjaku mi nisu htjeli radit inseminaciju jer nije bila napravljena prohodnost. Za svaki slučaj ak se odlučimo na prirodni ciklus.
Ako budeš išla u Betu traži dr Bračun
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Bokic curke, evo da vas obavjestim 😊 jutros sam bila na pregledu sve ok bebii je 12+2, nuhalni nabor uredan, kombinirani stigao maloprije na mail 😊
Dob trudnice 1:345
Na downov sindrom 1:10000
Na trisomiju 13 i 18 1:100000
Dr. mi se javila veli sve super po kombiniranom, pa bas sam happy 😊🥰
Nikitta uzasno je to sto prolaziš 😔 Mora negdje postojati rješenje za tvoju muku jer to je zaista strašno. Iskreno se nadam da je to taj liječnik u Villachu. Mora biti 🤞
Isabela draga, tako mi je i samoj. Svaki dan živim sa strahom. Ja imam blizance pa tako rano nisam imala nikakvih izraženih simptoma zato ne nerviraj se zbog njih. Bit će sve u redu, vidjet ćeš! Pa to je jedna beba borac ❤️
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Skoljka ove brojke ne kužim uopće, vjerojatno su to nekakve vjerojatnosti da je nešto loše? Ja sam mislila da sa sigurnošću se dobije neki rezultat, a ne vjerojatnosti? Pojasni please 😃 Uglavnom čestitam, drago mi je da je sve ok 💕
Ovo su statisticki podatci
To znaci npr. 1:10000 za downica, recimo da ostvarim 9999 trudnoca one ce biti uredne a ona jedna bi mozda bila sa sindromom
Sortiraj odgovore
Najstariji