SmileA nisam bila u postupku ali imam iskustva s ponovljenom kiretazom. Ja sam imala spontani sa 11+4, stalo je srce. Išla sam na kiretazu i sve je ok proslo. Rekli su da ima još ugrusaka krvi i naručili me za tri dana na uzv i rekli da cu krvarit no nekako to kod mene išlo slabo. Išla sam svaki drugi dan (3x) na injekcije za stiskanje maternice no opet sam relativno oskudno krvarila. Nakon 10 dana su mi vadili betu i bila je 310. I rekli su da je dosta mučenja da ćemo na vakuumsku kiretazu i tek tada su sve uspjeli rješiti. 1.kiretaza je bila 11.1. A druga 22.1., M sam dobila točno 26dana nakon prve kiretaze ( inače su mi ciklusi 25-26dana,šetali su naredna tri mjeseca 26/16/26). Po meni to je puno prevelika beta za čekati koliko oni žele čekati i mislim da biti to trebali pocistiti čim prije da se nesto ne zakomplicira. Želim ti srecu i da brzo ostvaris urednu trudnoću!
Ajmee 😱😱sad sam tek u panici! Boze pomozi 🙏svakako cu ovaj tjedan nakon sto izvadim betu i ako vidim da ne pada traziti da nesto poduzmu, nedaj Boze da se nesto ne zakomplicira! Hvala na lijepim zeljama🥰vjerujem da i mene moja srecica ceka♥️ a tebi zelim lijepu i skolsku trudnocu do kraja!🤗😘
🌈💙👣🙏
Nakon pozitivnog testa beta je bila 560 pa dva dana nakon 2630 i iza toga vise nisam vadila nije bilo potrebe kad je sve bilo u redu. Hm planovi, vjerojatno kao i svima nama sto prije krenut dalje ali eto nejde uvijek lako i kako si mi zamislimo. Nadam se da cu prvu menstruaciju dobiti najkasnije do 15-20.rujna i iza toga raditi sve pretrage koje me doktor uputi, pa onda dalje vidjeti sta i kako. Ja bi najrade opet na FET u 11 ili 12 mjesecu, ali rade su biti strpljivija ne zelim forsati jer nam je ostala samo jos jedna blastica, a i sve zavisi kakvi ce biti svi ovi nalazi. Toplo se nadam da cu u 12 mj moci na FET!🤗 A kakvi su tvoji planovi?ti si isto u Beti plus jelda?jel si bila na pregledu nakon spontanog sta su ti rekli kad bi mogla opet u postupak?ja jos nisam bila kod njih nakon spontanog
Da u Beti sam, početkom 12 mj ćemo krenuti nadam se da će biti sve ok. Javi kad budeš znala koje pretrage ćeš još raditi ja za sad samo željezo jer s njim imam problema i vitamin D. Nadam se da će biti sve uredu javi kad izvadiš betu kakvo je stanje.
Daj Boze da i da skupa mozemo u 12 mj u novi postupak🤗🥰🙏oprosti ako si vec rekla ali zaboravila sam tebi je ovo bio prvi pobacaj ili?jer mi je cudno da samo to od pretraga moras odraditi..
Da prvi pokušaj i trudnoća i spontani 😥iskreno i meni je čudno da ne traže dodatne pretrage zato bi sama tražila a ne znam kaj ☹️kod koga si ti u Beti nekako mi se čini da oni taj spontani doživljavaju kao rutinu.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
SmileA nisam bila u postupku ali imam iskustva s ponovljenom kiretazom. Ja sam imala spontani sa 11+4, stalo je srce. Išla sam na kiretazu i sve je ok proslo. Rekli su da ima još ugrusaka krvi i naručili me za tri dana na uzv i rekli da cu krvarit no nekako to kod mene išlo slabo. Išla sam svaki drugi dan (3x) na injekcije za stiskanje maternice no opet sam relativno oskudno krvarila. Nakon 10 dana su mi vadili betu i bila je 310. I rekli su da je dosta mučenja da ćemo na vakuumsku kiretazu i tek tada su sve uspjeli rješiti. 1.kiretaza je bila 11.1. A druga 22.1., M sam dobila točno 26dana nakon prve kiretaze ( inače su mi ciklusi 25-26dana,šetali su naredna tri mjeseca 26/16/26). Po meni to je puno prevelika beta za čekati koliko oni žele čekati i mislim da biti to trebali pocistiti čim prije da se nesto ne zakomplicira. Želim ti srecu i da brzo ostvaris urednu trudnoću!
Ajmee 😱😱sad sam tek u panici! Boze pomozi 🙏svakako cu ovaj tjedan nakon sto izvadim betu i ako vidim da ne pada traziti da nesto poduzmu, nedaj Boze da se nesto ne zakomplicira! Hvala na lijepim zeljama🥰vjerujem da i mene moja srecica ceka♥️ a tebi zelim lijepu i skolsku trudnocu do kraja!🤗😘
Nisam te htjela zabrinuti samo ti reći da mi se nije jednom dogodilo da su mr olako shvatili, treba njih forsirati ponekad :/ Bit će sve ok, najbitnije je da se ti dobro osjećaš. Da je nešto loše ne bi bila dobro sigurno! Hvala ti! 🥰😘😘😘
Marta Bogu hvala da je sve čisto i da ne moraš prolaziti dodatne muke. 💕
SmileA ajme jako visoka beta, mene odmah strah vm. Ponovi betu svakako za 2 dana, nekako mi je čudno da se niš ne vidi osim malo krvi, a nalaz tako visok. Dao Bog da sve ode što prije, da završi ta trauma. 💕
Draga moja kako mi je žao da prolaziš sve to u mojim si molitvama🙌,a i sretno na putu 😘
Nakon pozitivnog testa beta je bila 560 pa dva dana nakon 2630 i iza toga vise nisam vadila nije bilo potrebe kad je sve bilo u redu. Hm planovi, vjerojatno kao i svima nama sto prije krenut dalje ali eto nejde uvijek lako i kako si mi zamislimo. Nadam se da cu prvu menstruaciju dobiti najkasnije do 15-20.rujna i iza toga raditi sve pretrage koje me doktor uputi, pa onda dalje vidjeti sta i kako. Ja bi najrade opet na FET u 11 ili 12 mjesecu, ali rade su biti strpljivija ne zelim forsati jer nam je ostala samo jos jedna blastica, a i sve zavisi kakvi ce biti svi ovi nalazi. Toplo se nadam da cu u 12 mj moci na FET!🤗 A kakvi su tvoji planovi?ti si isto u Beti plus jelda?jel si bila na pregledu nakon spontanog sta su ti rekli kad bi mogla opet u postupak?ja jos nisam bila kod njih nakon spontanog
Da u Beti sam, početkom 12 mj ćemo krenuti nadam se da će biti sve ok. Javi kad budeš znala koje pretrage ćeš još raditi ja za sad samo željezo jer s njim imam problema i vitamin D. Nadam se da će biti sve uredu javi kad izvadiš betu kakvo je stanje.
Daj Boze da i da skupa mozemo u 12 mj u novi postupak🤗🥰🙏oprosti ako si vec rekla ali zaboravila sam tebi je ovo bio prvi pobacaj ili?jer mi je cudno da samo to od pretraga moras odraditi..
Da prvi pokušaj i trudnoća i spontani 😥iskreno i meni je čudno da ne traže dodatne pretrage zato bi sama tražila a ne znam kaj ☹️kod koga si ti u Beti nekako mi se čini da oni taj spontani doživljavaju kao rutinu.
mi je da znam da je koma, i mi bili sretni prvi pokusaj odma uspjelo, al sam od pocetka krvarila malo po malo pa jace, pa hematom, pa te svi tjese sve ce to biti ok i na kraju u 10 tt spontani i kiretaza, i sad evo opet FET iz prve uspio i odma spontani u 6 tt. Da oni ti (opcenito svi doktori, ne samo u Beti) ako je jedan spontani smatraju ok desava se, i ja sam ti prvi put nakon spontanog samo briseve radila, nitko te ne salje i ne uputi na nista drugo, tek nakon 2 i vise pobacaja, ali evo i tad sad tu ispitujem cure googlam i snalazim se..Ja sam ti u Beti kod Dmitrović, ona mi bas vodi postupak, a nekad na folikulimetrije i neke dr stvari znam ic i kod Bracun, ako nema termina kad meni pase. A kolko ti imas jos blastica i kod koga si ti?
🌈💙👣🙏
Isto kod D a nemam ništa od blastica idem u postupak sa stimulacijom,danas sam bila kod B predraga mi je ona,kad ti planiraš kod njih ,ja ću krenuti sa matičnom mlječi možda mi budu kvalitetnije js i trčati i skidati kg i nadati se najboljem 😍.
Isto kod D a nemam ništa od blastica idem u postupak sa stimulacijom,danas sam bila kod B predraga mi je ona,kad ti planiraš kod njih ,ja ću krenuti sa matičnom mlječi možda mi budu kvalitetnije js i trčati i skidati kg i nadati se najboljem 😍.
Ja sam isto u ova 2 postupka bila sa stimulacijom ali blagom..Da tamo su stvarno svi super :) ja se sad nista ne usudim uzimati dok ne dobim prvu mengu, i krenem sam tim pretragama, tako da mi rezultati budu stvarni kakvi jesu a ne pod nekim vitaminima ili nezz cim..Dobro da ti mozes krenuti polako se pripremati kako kazes da budu js bolje, kod mene je malo drugacija situacija i moram cekati sve ove pretrage i nalaze pa vidjeti sta i kako dalje!A kod njih cu ici nakon prve menge nemam sta sad prije, i ovako cu ove sve pretrage raditi u bolnici nemaju oni to sve, a nesto ako ce trebati cu privatno i tako nadam se da cu do kraja 11 imati vec vecinu nalaza. Htjela bih ovaj put da znam da sam napravila sve sta sam mogla od pretraga pa Boze pomozi, vjerujem da ce biti treca sreca😃♥️🙏
🌈💙👣🙏
Nikitta dje ces tako daleko autom? Naravno ako zelis napisati uopce. Neobicno da vozis tako daleko.
Dobila lijekove... Ovaj put me dr. vratio na Gonale s početnom dozom od 250IU.
Znate li da li se doza može dati u dva puta? Naime imam dva pena i u oba će mi ostati po 150IU. Mogu li se jedan dan onda piknuti dva puta (150 iz jednog + 100 iz drugog pena)?
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Nikita zao mi je ako moras nesto propustat zbog bolesti. To je uvijek najgora opcija kad te nesto ovako sprijecava barem da radis sto volis pa ti onda i to odagna misli. Mi isto na poslu kad nas putuje vise volimo ici kombijem ako nista zbog zabave, naravno ako put nije predug.
Hejbaburibu mislim da mozes, jer sam ja u zadnjoj stimulaciji dobila pen i iskoristila samo 150, a ostalo vratila na kbc i odmah nakon mene dali curi tu ampulu uz jos jednu. Tako da vjerujem da je to ok, jer ti ces i tako dozu primit koju moras.
Sortiraj odgovore
Najstariji