SmileAne bih te plasila ali ponovi obavezno za koji dan da vidis kako pada jer je tri tjedna ipak dugo. Koliko si bila trudna? Meni je ostao komad posteljice i dobila sam 4 injekcije uterotonica za stezanje maternice ali nije pomoglo. Moze biti opasno i ako mozes da odes privatno negdje gdje imaju bolji uzv da vidis jel u pitanju samo krv. .
Meto hvala ti svaki savjet dobro dode, mislila sam otici pon-utorak, privatno ponoviti betu da vidim, jer i meni se cini za 3 tjedna nakon spontanog da je dosta visoka. Iako tjesi me sto sam ovaj put bila kratko trudna 6+2, po njihovom racunanju 5 i nesto, i nije jos bilo ploda, samo gestacijska i zumanjcana i cuda toga su iz mene poispadala kad sam pobacila i kasnije jos, a i bila sam do sad vec 2 puta na ultrazvuku pa valjda bi vidjeli da je nesto ostalo. Iako vise mi je tesko i njima vjerovati, prosli put sam izgubila bebicu u 10 tt i kao samo otislo sve, pa ipak nije, pa za 2 tjedna ipak kiretaza, tako da ne bi me sada previse sokiralo da na kraju kaze za kiretazu..mada je prekjucer na pregledu rekao da ne treba kiretaza da je samo jos malo krvi u maternici..svejedno naravno da sam zabrinuta i psihicki mi nije dobro cim pomislim da nedaj Boze nakon 3 tjedna krvarenja i muke ipak bi bila potrebna kiretaza
🌈💙👣🙏
Curke da vam javim upravo sam sa pregleda sve je uredu Bogu hvala sve se samo očistilo tako da sam izbjegla kiretažu👏 u svemu ovome sam baš sretna barem zbog toga. Taman krenula ovulacija sve se vraća u normalu. 👏
Marta evo da se i ja javim, ja i ti smo u istim vodama, cak ako se dobro sjecam negdje smo u isto vrijeme imale pobacaj..Uglavnom meni je sada 3 tjedan nakon pobacaja i bila sam prekjucer na pregledu i kaze doktor da se samo ocistilo, da ovaj put ne treba kiretaza, da jos ima nesto malo krvi u maternici ali i da ce to otici kroz iscjedak jos ili sljedecom menstrucijom. Pitala sam ga kad da ocekujem menstruaciju pa je rekao da ne zna da zavisi kad mi beta padne skroz i dao uputu sestrama da mi izvade betu. Jucer stigao nalaz beta 1900 😧 pa sam se prepala jer cini mi se visoka, pa je rekao sljedeci tjedan ponoviti. Mene sada brine sta ako beta ne padne sta to znaci..i da ovu noc i dns su me pocele grudi bolji kao u trudnoci ili pred mengu pa sam sva zabrinuta
Hej draga, ja mislim da je meni spontani bio 11.8 bila a trudna sam bila 6t meni nisu ništa rekli za betu ali moja je i onako bila niska, ja se dobro osjećam i ništa me ne boli a i čišćenje nije bilo obilno i bolno trajalo je negdje 6 dana, meni je baš danas nastupila i ovulacija. Kako se ti osjećaš nadam se da će biti to sve ok kod tebe i
sigurno kad se tako malo zadržao krvi. Vjetojatno cure znaju više zašto je beta tako visoka, kolika ti je bila u trudnoći. Kakvi su ti planovi za dalje 🤗
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Curke da vam javim upravo sam sa pregleda sve je uredu Bogu hvala sve se samo očistilo tako da sam izbjegla kiretažu👏 u svemu ovome sam baš sretna barem zbog toga. Taman krenula ovulacija sve se vraća u normalu. 👏
Marta evo da se i ja javim, ja i ti smo u istim vodama, cak ako se dobro sjecam negdje smo u isto vrijeme imale pobacaj..Uglavnom meni je sada 3 tjedan nakon pobacaja i bila sam prekjucer na pregledu i kaze doktor da se samo ocistilo, da ovaj put ne treba kiretaza, da jos ima nesto malo krvi u maternici ali i da ce to otici kroz iscjedak jos ili sljedecom menstrucijom. Pitala sam ga kad da ocekujem menstruaciju pa je rekao da ne zna da zavisi kad mi beta padne skroz i dao uputu sestrama da mi izvade betu. Jucer stigao nalaz beta 1900 😧 pa sam se prepala jer cini mi se visoka, pa je rekao sljedeci tjedan ponoviti. Mene sada brine sta ako beta ne padne sta to znaci..i da ovu noc i dns su me pocele grudi bolji kao u trudnoci ili pred mengu pa sam sva zabrinuta
Hej draga, ja mislim da je meni spontani bio 11.8 bila a trudna sam bila 6t meni nisu ništa rekli za betu ali moja je i onako bila niska, ja se dobro osjećam i ništa me ne boli a i čišćenje nije bilo obilno i bolno trajalo je negdje 6 dana, meni je baš danas nastupila i ovulacija. Kako se ti osjećaš nadam se da će biti to sve ok kod tebe i
sigurno kad se tako malo zadržao krvi. Vjetojatno cure znaju više zašto je beta tako visoka, kolika ti je bila u trudnoći. Kakvi su ti planovi za dalje
Tu smo taman negdje meni je bio 7.8, prvi spontani mi je bio bolan, ali tek ovaj grozno nesto cak sam na hitnoj zavrsila 2 dana nakon radi ogromnih bolova, povracala, gubila svijest, ma uzas..Sad se ok osjecam i mislila sam kako je on i rekao da je sve ok da ne treba kiretaza da ima to jos malo krvi, al me sad naknadno ta beta zabrinula a plus jos tome ovu noc i danas krenule bolne grudi, sad nezz jel su bolne jos od hormona ili krecu kao pred mengu, znale su me prije i od ovulacije do menge boliti, nije mi jasno jer sva ova 3 tjedna nakon pobacaja me nisu bolile i evo sad odjednom..a nema mi druge nego u pon-uto izvaditi ponovno betu pa cu vidjeti🥺
🌈💙👣🙏
Nakon pozitivnog testa beta je bila 560 pa dva dana nakon 2630 i iza toga vise nisam vadila nije bilo potrebe kad je sve bilo u redu. Hm planovi, vjerojatno kao i svima nama sto prije krenut dalje ali eto nejde uvijek lako i kako si mi zamislimo. Nadam se da cu prvu menstruaciju dobiti najkasnije do 15-20.rujna i iza toga raditi sve pretrage koje me doktor uputi, pa onda dalje vidjeti sta i kako. Ja bi najrade opet na FET u 11 ili 12 mjesecu, ali rade su biti strpljivija ne zelim forsati jer nam je ostala samo jos jedna blastica, a i sve zavisi kakvi ce biti svi ovi nalazi. Toplo se nadam da cu u 12 mj moci na FET!🤗 A kakvi su tvoji planovi?ti si isto u Beti plus jelda?jel si bila na pregledu nakon spontanog sta su ti rekli kad bi mogla opet u postupak?ja jos nisam bila kod njih nakon spontanog
🌈💙👣🙏
SmileA najbolje je u istom labosu vaditi betu iako ne bi trebalo biti nekih odstupanja. Beta inace sporije pada, a kod tebe to nesto bas sporo ide. . simptome mozes osjecati bas zbog bete. .
Imas mozda sukrvicu cijelo vrijeme ili ti je stalo sve?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
SmileA najbolje je u istom labosu vaditi betu iako ne bi trebalo biti nekih odstupanja. Beta inace sporije pada, a kod tebe to nesto bas sporo ide. . simptome mozes osjecati bas zbog bete. .
Imas mozda sukrvicu cijelo vrijeme ili ti je stalo sve?
Meto do sad sam uvijek betu vadila u Breyer labosu, a sad ovo su mi u bolnici u Vinogradskoj vadili. Kako radim kod privatnika i stalno izlazim na preglede i sve a neznaju za situaciju, mislila sam sad ici u Breyer prije posla izvaditi pa vidjeti kakva ce biti, ako ne pada onda bi sljedeci dan isla u Vinogradsku ponoviti bas da vidim, a i onda odma s doktorom vidjela sta dalje. Da vidis znaci ocito je da me od bete bole grudi..da imam cijelo vrijeme iscjedak, iako sad u ponedjeljak mi je napokon skroz stalo malo samo svjetlosvjetlo smede
🌈💙👣🙏
Nakon pozitivnog testa beta je bila 560 pa dva dana nakon 2630 i iza toga vise nisam vadila nije bilo potrebe kad je sve bilo u redu. Hm planovi, vjerojatno kao i svima nama sto prije krenut dalje ali eto nejde uvijek lako i kako si mi zamislimo. Nadam se da cu prvu menstruaciju dobiti najkasnije do 15-20.rujna i iza toga raditi sve pretrage koje me doktor uputi, pa onda dalje vidjeti sta i kako. Ja bi najrade opet na FET u 11 ili 12 mjesecu, ali rade su biti strpljivija ne zelim forsati jer nam je ostala samo jos jedna blastica, a i sve zavisi kakvi ce biti svi ovi nalazi. Toplo se nadam da cu u 12 mj moci na FET!🤗 A kakvi su tvoji planovi?ti si isto u Beti plus jelda?jel si bila na pregledu nakon spontanog sta su ti rekli kad bi mogla opet u postupak?ja jos nisam bila kod njih nakon spontanog
Da u Beti sam, početkom 12 mj ćemo krenuti nadam se da će biti sve ok. Javi kad budeš znala koje pretrage ćeš još raditi ja za sad samo željezo jer s njim imam problema i vitamin D. Nadam se da će biti sve uredu javi kad izvadiš betu kakvo je stanje.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
SmileA nisam bila u postupku ali imam iskustva s ponovljenom kiretazom. Ja sam imala spontani sa 11+4, stalo je srce. Išla sam na kiretazu i sve je ok proslo. Rekli su da ima još ugrusaka krvi i naručili me za tri dana na uzv i rekli da cu krvarit no nekako to kod mene išlo slabo. Išla sam svaki drugi dan (3x) na injekcije za stiskanje maternice no opet sam relativno oskudno krvarila. Nakon 10 dana su mi vadili betu i bila je 310. I rekli su da je dosta mučenja da ćemo na vakuumsku kiretazu i tek tada su sve uspjeli rješiti. 1.kiretaza je bila 11.1. A druga 22.1., M sam dobila točno 26dana nakon prve kiretaze ( inače su mi ciklusi 25-26dana,šetali su naredna tri mjeseca 26/16/26). Po meni to je puno prevelika beta za čekati koliko oni žele čekati i mislim da biti to trebali pocistiti čim prije da se nesto ne zakomplicira. Želim ti srecu i da brzo ostvaris urednu trudnoću!
Da u Beti sam, početkom 12 mj ćemo krenuti nadam se da će biti sve ok. Javi kad budeš znala koje pretrage ćeš još raditi ja za sad samo željezo jer s njim imam problema i vitamin D. Nadam se da će biti sve uredu javi kad izvadiš betu kakvo je stanje.
Daj Boze da i da skupa mozemo u 12 mj u novi postupak🤗🥰🙏oprosti ako si vec rekla ali zaboravila sam tebi je ovo bio prvi pobacaj ili?jer mi je cudno da samo to od pretraga moras odraditi..
🌈💙👣🙏
Marta Bogu hvala da je sve čisto i da ne moraš prolaziti dodatne muke. 💕
SmileA ajme jako visoka beta, mene odmah strah vm. Ponovi betu svakako za 2 dana, nekako mi je čudno da se niš ne vidi osim malo krvi, a nalaz tako visok. Dao Bog da sve ode što prije, da završi ta trauma. 💕
Draga Nikita hvala ti🤗🥰i tebi saljem lijepe zelje i u mojim molitvama ste sve stalno🙏da ti budu sto manji bolovi i nades vise rjesenje za tu endometriozu, (ja inace imam uzasno bolne menge, od bolova budem u isto vrijeme na wcu i povracam i padam u nesvijest, tako da ne mogu si zamisliti kako je tek tebi s tim tvojim bolovima) iako ja vjerujem da ces nas i ti ovdje uspjeti iznenaditi lijepim vijestima kad tad❣️🌞
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji