Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Balonka
    30. Kolovoz 2019. 16:33

Poćeli su mi menstrualni bolovi...... 😭

• Balonka
    30. Kolovoz 2019. 16:35

Nikita mene je operirao dr. Maričić, ali on je sad u MPO vodama. 

Meto
    30. Kolovoz 2019. 17:15

Nikitta Smanjio mi je terapiju na pola. Bas sam na pauzi i upalim fb i prvo sto mi iskoci "Zuto uze" 
    http://www.zutouze.com/

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Marta...
    30. Kolovoz 2019. 17:57

Grizli

Brita po mom nekom saznanju taj embrio glu je obicno bacanje novac, al to je individualno sigurno ce ti cure koje su ga tu koristil3 ti bolje rec. Endo ako nije barem 7mm mozes ti i uhu ljepilo staviti nece se uhvatiti. Eto meni bio 5.4 8dc do 15 dc narasao full, tako da topla preporuka je da krenes sa ciklom. Nekima nije ukusna, meni najbolji je bio od biote sok iz frizidera, popila tih 5 litara i na kraju urodilo plodom. I da jos aam pila andol 100 uz to. Uglavnom sve je to za cirkulaciju sta ppboljsava rad krvnih zila pa i endo raste lijepse. Od cikle se nemoj uplasiti ako ti kokraca dodje crvena ili stolica to je normalno nestat ce u roku 24 h kad prestanes unositi ciklu.

Grizli koliko si vremenski dugo koristila ciklu i andol, da li cikla mora biti svježa dok ili može i salata. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    30. Kolovoz 2019. 18:50

Curke da vam javim upravo sam sa pregleda sve je uredu Bogu hvala sve se samo očistilo tako da sam izbjegla kiretažu👏 u svemu ovome sam baš sretna barem zbog toga. Taman krenula ovulacija sve se vraća u normalu. 👏

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Grizli
    30. Kolovoz 2019. 19:23

Balonka nadam se d aje lazna uzbuna!
    Skoljka ja sam andol 100 pocela pit taj 8dc kad su vidili da je endo tanak. I poslije sam ga pila do 9 tjedna trudnoce onda su me prebacili na injekcije Fragmina. Ciklus sa isto tako pocela i pila bas velike doze dok nisam ovulirala, a onda sam do transfera nastavila svaki dan 2dcl + 100 gr ananasa. A tih 6 dana prije ovulacije sam doslovno 1 bocu biotina sola pila + salata od cikle ili svjeze naribane ili kisele + ananasa pola ploda. Prakticki bila sam toliko nazderana od toga svega da sam dan prije transfera imala 2 kg vise nego inace, al isplatilo se. Sok je dobar taj kupovni jer je u biti koncentrat, teško mozes toliko svijeze cikle potamaniti u jednom danu. 

Grizli
    30. Kolovoz 2019. 19:23

Marta kad je vec moralo zavrsiti nek je barem na najlaksi nacin za tebe. 

skoljka
    30. Kolovoz 2019. 20:01

Nikita draga od sinoc kad sam procitala tvoj post mislim na tebe, ali nisam nista pisala jer nemam sto pametno. Znas da sam ti jednom napisala kako bi voljela da ti prije svih nas zatrudnis jer to jako zasluzujes s obzirom kroz sta prolazis. Neznam da li si popratila da sam ja bila na jednoj operaciji prije godinu dana, upitanju je bio sactosalpinks, medjutim kad me otvorila nije bilo samo to, kompletne jajnike, maternicu, crijeva, jetru meni je bili prepuno nekakvih zutih tijela koje je proizvela neka bestija koju nisam osjetila da sam imala par godina unazad. Imala sam godinama probleme i bolove sa stomakom, i uvijek mislila da je problem u ishrani. Da sam ja na tvom mjestu ja bi prvo to sve odklonila, pa onda poradila na pumpanju jajnih stanica pa tek onda stimulacija, tako bi ja. Taj problem kod tebe, sto se vise siri tebe vise unistava, i jajne stanice i tebe psihicki. Saljem ti ogroman zagrljaj, ti odluci sta je za tebe najbolje i najispravnije, ali nemoj se vise patiti plizz😘🤗

• SmileA
    30. Kolovoz 2019. 21:18

Marta...

Curke da vam javim upravo sam sa pregleda sve je uredu Bogu hvala sve se samo očistilo tako da sam izbjegla kiretažu👏 u svemu ovome sam baš sretna barem zbog toga. Taman krenula ovulacija sve se vraća u normalu. 👏

Marta evo da se i ja javim, ja i ti smo u istim vodama, cak ako se dobro sjecam negdje smo u isto vrijeme imale pobacaj..Uglavnom meni je sada 3 tjedan nakon pobacaja i bila sam prekjucer na pregledu i kaze doktor da se samo ocistilo, da ovaj put ne treba kiretaza, da jos ima nesto malo krvi u maternici ali i da ce to otici kroz iscjedak jos ili sljedecom menstrucijom. Pitala sam ga kad da ocekujem menstruaciju pa je rekao da ne zna da zavisi kad mi beta padne skroz i dao uputu sestrama da mi izvade betu. Jucer stigao nalaz beta 1900 😧 pa sam se prepala jer cini mi se visoka, pa je rekao sljedeci tjedan ponoviti. Mene sada brine sta ako beta ne padne sta to znaci..i da ovu noc i dns su me pocele grudi bolji kao u trudnoci ili pred mengu pa sam sva zabrinuta

🌈💙👣🙏

Meto
    30. Kolovoz 2019. 21:38

SmileA ne bih te plasila ali ponovi obavezno za koji dan da vidis kako pada jer je tri tjedna ipak dugo. Koliko si bila trudna? Meni je ostao komad posteljice i dobila sam 4 injekcije uterotonica za stezanje maternice ali nije pomoglo. Moze biti opasno i ako mozes da odes privatno negdje gdje imaju bolji uzv da vidis jel u pitanju samo krv. .

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.