Nikita, Nasty Znate li mogu li koristiti shatavari zajedno sa maca prahom i čajevima od vrkutu i stolisnika, s obzirom da djeluju na iste stvari, pa me strah da ne pretjeram?
Nikita, Nasty Znate limogu li koristiti shatavari zajedno sa maca prahom i čajevima od vrkutu i stolisnika, s obzirom da djeluju na iste stvari, pa me strah da ne pretjeram?
Ja pijem sve skupa,samo sto je sve u tabletama.
Nesto pije ujutro nesto prije rucka.Tako sam si podjelila.😊...
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Ako mozete piti u prahu.Ima bas za zene crvena maca.Citam da je jako dobra,ali sam nasla samo u prahu.Koga zanima😎
Lh 8.3
🤞🤗
Nado dok se pridržavaš doze shatavaria nema nikakve indikacije sa drugim lijekovima, jedino da želiš pojačati dozu onda bi trebalo se savjetovat sa nekim ayurvedskim terapeutom. Tako da žene shatavari nekad piju i sa lijekovima ako ih moraju pit samo ne u isto vrijeme. Vjerujem onda da ne bi trebalo biti indikacije ni sa drugim biljnim pripravcima u pravilnim dozama. Ja nisam koristila maca prah pa ne znam kako ono djeluje sa drugim kombinacijama.
Bok cure. Meni se javila curka koja je bila s menom na punkciji i transferu, njoj su transfer napravili, meni nisu, ugl, vratili toj dvije blastice i jucer joj je bio 6dnt i popiskila je plus. Inace ima 36 god. Tak da eto, malo pozitive unasam 😁
Zbog cega tebi nije bio transfer?
Zbog tankog endometrija i velikih jajnika 😏
Zao mi je.nadam se da ce sljedeci postupak se popraviti i jajnik spanjiti🤞
Hvala, cekam m sad pa cemo kad prode vidit kakva je situacija i nadam se fetu u 6.mj 😍
[/url
Nado od biljaka s našeg podneblja meni je Paula također preporučila- konopljiku, vrkutu, crvenu djetelinu, cimicifuga bio&bio tinktura.. Za iste tegobe. S obzirom da sam počela sa shatavarijem onda ovo dalje nisam proučavala. Ali mislim što god da odabereš će ti povoljno djelovati na hormone. Možda da potrošiš prvo macu i ove čajeve što piješ, pa onda probaš shatavari. Iako mislim da sve to povoljno utječe na hormone i reproduktivni suatav. Probaj s masažama abdomena chi nei tsang ili neke slične masaže ako ih netko radi tu gdje živiš. Meni su one bile pun pogodak.
Sad ste me zainteresirale sa tim biljcicama 😊Pronasla sam da se ashvaganda i maca ne koriste ako se pije euthyrox. A shatavari, moze li on?
To je i kod mene problem. Pijem euthyrox pa se ne usudim ništa drugo uzimati...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Koka za shatavari negdje piše da se treba posavjetovati sa liječnikom ukoliko se piju neki lijekovi, a negdje se može naći gdje piše da nema indikacije sa lijekovima jer se shatavari vodi kao dodatak prehrani. Znam sigurno jednu curu sa rodinog foruma koja ga je koristila zajedno sa lijekovima ali u drugo doba dana je pila. A sa kojim lijekovima nisam sigurna. Mislim da je bio femoston u pitanju ili neki lijek koji izaziva menstruaciju. Jedna je isto nedavno počela koristit i lijekove i shatavari. I baš joj je ova prva savjetovala da može. Meni je moja ayurvedska terapeutkinja isto rekla da se može kombinirati sa lijekovima ali se ne smije prekoračiti dnevna doza koja je prema njenim riječima mala da bi utjecala na djelovanje lijeka. Ja osobno shatavari nisam pila sa femostonom nego sam počela piti shatavari nakon što sam prestala uzimati femoston. Kod ovih biljnih pripravaka ti nema pravila, sam istražuješ i isprobaješ na sebi kao pokusni kunić.
Bok cure. Meni se javila curka koja je bila s menom na punkciji i transferu, njoj su transfer napravili, meni nisu, ugl, vratili toj dvije blastice i jucer joj je bio 6dnt i popiskila je plus. Inace ima 36 god. Tak da eto, malo pozitive unasam 😁
Zbog cega tebi nije bio transfer?
Zbog tankog endometrija i velikih jajnika 😏
Zao mi je.nadam se da ce sljedeci postupak se popraviti i jajnik spanjiti🤞
Hvala, cekam m sad pa cemo kad prode vidit kakva je situacija i nadam se fetu u 6.mj 😍
Drzim ti fige☺🤞
Lh 8.3
🤞🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji