Bok cure. Meni se javila curka koja je bila s menom na punkciji i transferu, njoj su transfer napravili, meni nisu, ugl, vratili toj dvije blastice i jucer joj je bio 6dnt i popiskila je plus. Inace ima 36 god. Tak da eto, malo pozitive unasam 😁
Zbog cega tebi nije bio transfer?
Zbog tankog endometrija i velikih jajnika 😏
Zao mi je.nadam se da ce sljedeci postupak se popraviti i jajnik spanjiti🤞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Bas ste se raspisale😃 Uglavnom danas sam vec puno bolje. Ono je ocito bio samo los dan. Mm mi je ooogrooomna podrska i toliko divna i pozitivna osoba tako da nakon malo razgovora i mazenja sam kao mova😊😊
Grizlimarijaiva i Hanihvala na podrsci
Medo2711 ja sam u petrovoj
Nikitta stvarno ne znam kako se zaradi upala jajovoda🤦🏻♀️ jajnici kao sve super, a jajovod prosiren radi upale. U srijedu sam narucena kod mpo gin.pa cu saznati kako, zasto i sto dalje
Skakavac drzim🤞🏼🤞🏼
Koka0904 stvarno mi je zao❤️
Nada88 u mjesec i pol sam dobila 6 kg🙈 na kraju ispalo da imam inzulinsku rezistenciju, sad sam pala 12kg uz terapiju i drugaciju prehranu
Super,kod koje dr si?😎
Doktorica Banović 🔝
Bas ste se raspisale😃 Uglavnom danas sam vec puno bolje. Ono je ocito bio samo los dan. Mm mi je ooogrooomna podrska i toliko divna i pozitivna osoba tako da nakon malo razgovora i mazenja sam kao mova😊😊
Grizlimarijaiva i Hanihvala na podrsci
Medo2711 ja sam u petrovoj
Nikitta stvarno ne znam kako se zaradi upala jajovoda🤦🏻♀️ jajnici kao sve super, a jajovod prosiren radi upale. U srijedu sam narucena kod mpo gin.pa cu saznati kako, zasto i sto dalje
Skakavac drzim🤞🏼🤞🏼
Koka0904 stvarno mi je zao❤️
Nada88 u mjesec i pol sam dobila 6 kg🙈 na kraju ispalo da imam inzulinsku rezistenciju, sad sam pala 12kg uz terapiju i drugaciju prehranu
Super,kod koje dr si?😎
Doktorica Banović 🔝
Super.Kako izgleda ona?
Lh 8.3
🤞🤗
Ja sam se probudila s menga grčevima 😔 nisu jako, ali osjetim pritisak. Zadnji put sam 7dnt prokrvarila, valjda ću bar betu sad dočekati 😔
Što se tiče kg, kilo gore kilo dolje 😂 ja se nisam udebljala, variram kilu-dvije stalno
Koji ti je danas dan od postupka?mene od jucer boli u donjem djelu leda,danas nista bolje,bolovi ne prestaju od jutros.
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
MojeSve, nek si ti nama bolje😘 Na kakvoj si prehrani sada?
Medo, jesi li ti pisala da koristis kao i nasty shatavari i ashwagandu? Di si kupovala?
Lilypie, moglo bi to sada biti dobitna kombinacijanovi protokol, nova dr. Sretno😘
Sunshine, ma zanemari menstrualne grčeve, pa sve cure spominju stalno taj osjećaj, čekamo mi utorak😉
Nikitta🌷🌻🌼🏵🌹😘
Hani https://www.terra-organica.hr/ovdje od Solaray marke.Nasty mi reka da su ti dobri ili ako mozes prah biti jos bolje
Lh 8.3
🤞🤗
Lh 8.3
🤞🤗
Ruška, danas 5dnt..
Hani 💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Hani ove što je Medo napisala od solaraya su ti odlične ako ne podnosiš prah jer imaju odličan kocentrat. Ako možeš prah imaš i ovdje, ja sam ovdje naručivala:
https://ayugarden.com/products/shatavari-premium
Shatavari premium, ashwagandha premium za žene. I Gokskhura premium za muža, ako imate i muški faktor. Čak je i neka akcija, pa vidi.
Nije ti problem ubacit žličicu u jogurt ili mlijeko, sok ili neki smoothie. Piše ti preporučena dn. doza.
Sortiraj odgovore
Najstariji