Bok, vec duze vas citam ali tek sad sam prosla prvi postupak u petrovoj sa rezultatom koji me bas pogodio. Ja 29,amh 9, on 32, oligo..imala sam stimulaciju 36 ampula gonala, 4 cetrotide. Na punkciji 9 stanica od kojih je samo 1 bila za oplodnju i nije se uspjela oploditi 🙁 cekam sad da mi posalju otpusno pismo i onda razmisliti sto dalje? Kolko treba napravit pauzu za iduci postupak? Da se odmah narucim na konzultacije barem?
Slicna situacija..ja 30napunila prije par dana,mm 34,amh 6,8..6dana Ovaleap 300,jedan Orgalutran,2folikula,jedan bio prazan..dobila mengu jucer,sutra beta..postupak u Petrovoj..i mene zanima koliko se ceka
Odmah se naruci na konzultacije.Tako sam ja poslje postupka.Guzva je dosta,ja dobila za mj termin😊
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Vaki ja sam bila na čišćenju 2 tjedna sa zelenom glinom i raznim zelenim Smoothiima (ne znam jel dovoljno) i prije par dana sam počela sa svim mogućim čajevima, pripravcima i vitaminima, al pazim nekako da to sve pase jedno uz drugo 😱 moj Boze, šta mi sve radimo da bi se konačno ostvarile kao majke, a znam mnoge koje ne vode brigu ni računa o ničemu i nikakvih problema nemaju, pa Di je pravda u svemu tome!
Vaki ja sam bila na čišćenju 2 tjedna sa zelenom glinom i raznim zelenim Smoothiima (ne znam jel dovoljno) i prije par dana sam počela sa svim mogućim čajevima, pripravcima i vitaminima, al pazim nekako da to sve pase jedno uz drugo 😱 moj Boze, šta mi sve radimo da bi se konačno ostvarile kao majke, a znam mnoge koje ne vode brigu ni računa o ničemu i nikakvih problema nemaju, pa Di je pravda u svemu tome!
Naravno.cista nepravda😪..susjeda moja jedna mlada cura nije nikad bila kod ginekologa prije trudnoce.Koliko neodgovornih ima,a mi koje se brinemo za sebe eto samo muke i muke🙄
Lh 8.3
🤞🤗
http://www.velvetpepperstudio.hr/kontakt/ oni se bave ti masazama u Zagrebu.
Lh 8.3
🤞🤗
Nado - ja danas trebam dobiti mjesečnicu. Smijem li to piti za vrijeme njenog trajanja?
Medo - isto pitanje za čaj od koprive s limunom. Mnogi čajevi se piju tek nakon mjesečnice pa nisam sigurna...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nado - ja danas trebam dobiti mjesečnicu. Smijem li to piti za vrijeme njenog trajanja?
Medo - isto pitanje za čaj od koprive s limunom. Mnogi čajevi se piju tek nakon mjesečnice pa nisam sigurna…
Bolje poslje ili prije.Nikad nisam pila za vrijeme mjesecnice.
Lh 8.3
🤞🤗
Naravno.cista nepravda😪..susjeda moja jedna mlada cura nije nikad bila kod ginekologa prije trudnoce.Koliko neodgovornih ima,a mi koje se brinemo za sebe eto samo muke i muke🙄
Ohhh kako poznato.. Doduse i nije bila tako mlada no eto cim je pozeljela Zatrudnil je i onda je brzo Isla trazit tj. Upisat se kod slobodnog gin jer prije tog NIKAD do svoje 28god nije bila nigdje eto...
I bila luda jer morala ici na preglede to su bile komedije, bilo ju sram.. Gin nije mogao vjerovat da nije nikad prije nigdje bila...
A pazila naravno nikad nist nije
Hani meni su rekli ako je veliki omjer izmedju fsh i lh a inace idealan bi trebao biti da je fsh 1.5 puta veci od lh i da su pri tome oba unutar referentnih vrijednosti onda koliko sam shvatila moze bilo koja stimulacija onda se gl3daju drugi parametri. Ako je lh veci onda se ide stimulaciju sa injekcijama koje imaju samo fsh, al ako imas nizi lh onda je bolje da se ide sa tipa menopurom koji ima oboje. U mom slucaju je lh bio prije na donjoj granici al ocito je to bilo trenutno stanje ne stvarno jet kasnije mi je lh uvijek bio u nekim srednjim vrijednostima.
Sunshine menga grcevi su i u ranoj trudnoci tako da zanemari. Jesi prosli put bila u stimulaciji kad si prokrvarila 7dnt?
Vaki jel to znaci da kreces u postupak? 😁
Joj cure, rado bih se uključila u raspravu, ali o alternativi nemam pojma 🙄 domet mi je bila vrkuta koju sam pila 2 dana 😂
Grizli, pa da.. prvo krenulo kao smeđarenje (što nikad nisam imala u normalnim ciklusima) i onda baš krv. Rekla sam dr. da sam sigurna da je to zbog stimulacije, menga mi je stala 2dc kako sam počela s lijekovima, i sigurna sam da su to bili zaostaci nedovršene menge. Rekla je da je moguće, ali poznajem ja svoje tijelo. U životu mi nije kasnila M ni sat vremena, tako da, ako ne dođe u petak - hrabro u ponedjeljak na betu 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nikitta da, grozdasta šparoga penjačica koja raste u Nepalu, Indiji i Šri Lanki. Jestivi su korijen i listovi. Sadrži beta sitosteroide, vitamin c, cink, bakar, mangan, željezo i kobalt, rutin, inulin i još neke tvari. Aktivne supstance shatavarija djeluku kao fitohormoni koji imaju i antibakterijski učinak u poboljšanju imunosustava. Svašta još piše. Ali najviše se preporučuje ženama jer blagotvorno djeluje na reproduktivne organe, maternicu, balans hormona i pospješuje plodnost, nuspojave u menopauzi, proizvodnju mlijeka kod dojilja. Ali je nedovoljno znanstveno istražen način djelovanja. Za Paulu ti ne znam do kada je u Zg. Mislim da ovaj mj. putuje negdi van, zaboravila sam gdje.
Sortiraj odgovore
Najstariji