Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    11. Svibanj 2019. 23:23

Nada88

Nasty draga kod tebe se stvarno dogodilo čudo koje i ja svima prepričavam 😊 koja je kod tebe bila dijagnoza?

Draga Nado još je sve vrlo neizvjesno, ali dobro sve napreduje i najiskrenije se nadam da će beba bit rođena i zdrava. Inače ne vjerujem u neka čuda i poprilično sam realna, ali volim istraživati. Naša zapadna medicina je takva kakva je, postoje i druge opcije, kineska medicina, istočnjački, tajlandski način liječenja, ayuravedski način liječenja itd,itd.. Nekad treba isprobati ono što većina nije i vjerovat svojoj intuiciji. Ja sam se samo dobro pripremala za taj mpo koji sam čekala mjesecima jer sam realno znala da neću imati baš puno prilika. Naravno nisam vjerovala da mogu prirodno ostati trudna jer su mi naši doktori rekli da su mi šanse za mpo trudnoću iznimno minimalne da imam anovulacijske cikluse i hormone žene od 45 god. Samo na temelju hormonske slike i bez uzv-a i brojenja antralaca. Možda je tu bila kvaka. To sad ne mogu znat. Od Cita i Šparca nikad nisam dobila odgovor na mailove koje sam im poslala sa nalazima. Pa sad, razumljivo je za našu medicinu da je čudo. Ja sam pošteno istraživala sve što mi je bilo dostupno i odabrala nešto što mi se činilo ok za mene. Moja dijagnoza je smanjena ovarijska rezerva uzrokovana endometriozom, visok fsh, nizak amh, preuranjena predmenopauza. Muževa je oligoastenozoospermia.
    Najiskrenije svakoj ženi na ovom forumu želim da ostane trudna na koji god način, odradi školsku trudnoću i dobije zdravo dijete. 

11. Svibanj 2019. 23:26

A rekla je biologica da su propale,  da ih je bas zacudilo to,  da je samo ta jedna bila iskoristiva za oplodnju . Ja sam bila malo pod sokom nisam ni upamtila sve sta mi je rekla 😅 najbolje da se narucim ovih dana za konz pa da vidim sta dr kaze.. E i po nalazima mi je Fsh 6.5, lh 8.5... Ma ciyam kroz sto vi sve prolazite i znam da je tu puno muke i neuspjeha ali pogodi svejedno 

• Medo2711
    11. Svibanj 2019. 23:36

Grizli

Nikitama meni dr uvijek da novu uputnicu d1 bez ikakvog otpusnog pisma i icega. Zovem sestra pripremi ja uzmem i to je to. Cak ni zabterapije koje sam već nekad donjela nalaz d aki treba kao crinone nista ne moram samo zvat sestru, ako mi uvedu nesto novo od lijkeova to moram donjet nalaz. Mi u ri ni nemamo otpuano pismo, zadnji nalaz je onaj sa transfera.
    Medo🤞🤞🤞 da bude vasih stanica odličnih za savrsene bebice!
    Koka dobro dosla. Bas los rezultat na kraju ocito ti nije odgovarala stimulacija bi ja rekla. Nadma se da ce iduci vec biti uspjesan.

Hvala puno...🤗🙏🤞

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

12. Svibanj 2019. 00:13

Koka0904

A rekla je biologica da su propale, da ih je bas zacudilo to, da je samo ta jedna bila iskoristiva za oplodnju . Ja sam bila malo pod sokom nisam ni upamtila sve sta mi je rekla 😅 najbolje da se narucim ovih dana za konz pa da vidim sta dr kaze.. E i po nalazima mi je Fsh 6.5, lh 8.5… Ma ciyam kroz sto vi sve prolazite i znam da je tu puno muke i neuspjeha ali pogodi svejedno

Dobar ti je fsh.. Ocito ti ili nije odgovarala terapija ili nije pogodjen dan punkcije, bit ce bolje drugi put sad znaju na cemu moraju pripaziti

• Kengurica
    12. Svibanj 2019. 01:37

Evo me u nocnoj. Hani 😂😂😂😂, imas odlican smisao za humor, bas kako volim. 

12. Svibanj 2019. 05:22

Kengurica

Evo me u nocnoj. Hani 😂😂😂😂, imas odlican smisao za humor, bas kako volim.

Evo i mene u ranojutarnjoj
    Ja jos cekam mengu,, 😜😂😂😂

• Ema1987
    12. Svibanj 2019. 06:57

Hani moja ja ti u prosjeku dođem jednom dnevno tu na forum i onda Mr toliko toga dočeka da se sva pogubnim.
    Meni je danas 10 dnt blastica, dobro je jer još nisam procurila.   Simptomi .. 8 dnt se malo ispuhale grudi ali   još ih osjećam, povremeno grčevi, onako nekoliko puta u danu ko da ću dobiti. Već dva dana me boli cijela utroba  najviše od želudac i to onako na dodir pa do dole, čudna bol ali me ometa i osjećam dok hodam tako da sam ova dva dana laganini  Ostalo ništa da bi primijetila drugačije. Nisam hrabra za test ali sutra vadim betu, nekako se dobro osjećam i nadam se da me neće sutra beta pljusnuti i ubiti u pojam... Javim vam se! 

Grizli
    12. Svibanj 2019. 07:50

Nasty malo sam sokirana cinjenicom da su ti rekli da su male sanse za mpo trudnocu a odredili samo hormone. I znas sta bas mi je drago da si im dokazala da grijese i da je to mozda bio samo moment takav. Inace meni prije godinu dana npr omjer izmjedju fsh:lh bio 3.5:1 bili su u granicama normalne oba al mi je omjer bio veliki, a kao preko 3 ukazuje da folikuli ne dozrijevaju pravilno jer nemam dovoljno lh. I oni mene na prvu stimulaciju temeljem toga napucali na menopur koji ima fsh i lh. Rezultat u konacnici ko da nisam imala stimulaciju folikuli nisu rasli iako sam na prvom uzv imala dosta potencijalnih. Sad kad sam ponavljala nalaze fsh: lh omjer 1.8:1. Dakle potpuno druga situacija stimulacija elonvom cisti fsh i super rezultat. Tako da vjerujem da je kod Koke fulana stimulacija jer nalaz ukazuje na nepovoljan omjer fsh i lh. Nadam se da ce ti iduca biti pogodjena, jer u mpo je sve lutrija.
    Ema sa nestrpljenjem cekam sutra da javis pozitivnu betu! 🤞🤞🤞🤞 

• Leptiric2019
    12. Svibanj 2019. 08:24

Cure..samo da javim,nakon smedarenja jucer,jutros stigla prava menga...sutra beta.Eto...zao mi je samo sto sam dobila tako malo folikula(2,a od toga 1js),pa nisam mogla zamrznuti nista...nadam se da na sljedeci postupak necu morati predugo cekati.

Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
    1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
    2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
    3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
    Petrova

Grizli
    12. Svibanj 2019. 08:29

Leptiric zao mi je da si dobila mengu. Nadam se da ce drugi put biti vise srece. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.