Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Svibanj 2019. 11:32

Curice kakvo je vaše stanje sa tjelesnom težinom nakon postupaka?! Ja sam od stimuliranog 2 mjesecu i nakon toga odmah FET dobila 3 kg koja nikako da skinem, usprkos zdravoj prehrani i treningu zalijepili se i ne idu dole 😂

12. Svibanj 2019. 11:33

Hani

Jenn, je li tvoja generalka upalila? Sigurno je bilo akcije cilu noć😁
    Marija iva, koliko si ti nestrpljiva s tim testovima, pa ti ćeš jednog pišnut odmah nakon transfera kad budeš punog mjehura trčala na🚽😊
    Ema i sunshine, jedva čekam prve dobre vijesti ovaj mjesec, baš su se zaredali minusi
    Leptiric, žao mi je, stvarno. Možeš ti sigurno dobit koju stanicu više sa svojim amh. Sljedeći put će sigurno bit bolje.
    Koka,što su rekli za stanice?
    Mali cvijet, nisam baš najbolje razumjela što se događa kod tebe🤔
    Grizli, 😘 Daj pojasni, molim te, što si mislila s ovom inverzijom fsh/lh kod koke i odgovarajućim protokolom. Koji lijekovi onda? Kod mene je slična situacija pa me zanima.
    Medo, kod tebe prirodni ivf uopce ne dolazi u obzir ili? Zašto ne bi pokusala iskoristit sve postupke pa onda ici na donaciju? Kod nekih dr dovoljna je pauza 1 mj izmedu stimuliranih, tako da se može sve i malo ubrzati. Uglavnom, želim ti uspjeh😘

OMG... Jel ti to dnevnik vodis ili kak sve ovo popamtis?? 😜😂😂

12. Svibanj 2019. 11:34

Nada88

Curice kakvo je vaše stanje sa tjelesnom težinom nakon postupaka?! Ja sam od stimuliranog 2 mjesecu i nakon toga odmah FET dobila 3 kg koja nikako da skinem, usprkos zdravoj prehrani i treningu zalijepili se i ne idu dole 😂

Ista kao i prije.. Napusem se tokom simulacije to s mengom ode i to je to.. 4 god Mpo ni kilu nisam dobila... 

• Medo2711
    12. Svibanj 2019. 11:41

Nada88

Prije postupka su mi kg padali,sad sam dobila 1kg vise poslje.

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Medo2711
    12. Svibanj 2019. 11:46

Hani

Jenn, je li tvoja generalka upalila? Sigurno je bilo akcije cilu noć😁
    Marija iva, koliko si ti nestrpljiva s tim testovima, pa ti ćeš jednog pišnut odmah nakon transfera kad budeš punog mjehura trčala na🚽😊
    Ema i sunshine, jedva čekam prve dobre vijesti ovaj mjesec, baš su se zaredali minusi
    Leptiric, žao mi je, stvarno. Možeš ti sigurno dobit koju stanicu više sa svojim amh. Sljedeći put će sigurno bit bolje.
    Koka,što su rekli za stanice?
    Mali cvijet, nisam baš najbolje razumjela što se događa kod tebe🤔
    Grizli, 😘 Daj pojasni, molim te, što si mislila s ovom inverzijom fsh/lh kod koke i odgovarajućim protokolom. Koji lijekovi onda? Kod mene je slična situacija pa me zanima.
    Medo, kod tebe prirodni ivf uopce ne dolazi u obzir ili? Zašto ne bi pokusala iskoristit sve postupke pa onda ici na donaciju? Kod nekih dr dovoljna je pauza 1 mj izmedu stimuliranih, tako da se može sve i malo ubrzati. Uglavnom, želim ti uspjeh😘

Mislim da ne zbog niskog amh.Ali sam ja njoj htijela reci da zelim pokusati i prirodnim putom.Nikad se nezna.Ostavit cu si koji za van otici preko hzzo....hvala ti puno💓

Lh 8.3
    🤞🤗

• Hani
    12. Svibanj 2019. 11:54

Ni ja se ne debljam. Samo sam toliko napuhnuta taj tjedan kad su punkcija i transfer da hodam uokolo otkopčanih hlača i molim boga da ne padnu (dok ne napravim generalku ko jenn)Evo jutros sam  uspjela zakopčat, malo pritiska ima, ali vratila sam se na staro
    Marija iva, imam ja tu negdje zabilježeno nešto o svakom, čisto zato što mi je stalo (do demografske obnove😁), a nemoguće je sve popamtiti, ali trudim se zapamtit što se sa svakom događa. Kad pišem poruku, samo komentiram zadnjih par pročitanih stranica. Doduše, pročitam ih dva puta, a sigurno nekog zaboravim

sunshine25
    12. Svibanj 2019. 12:16

Ja sam se probudila s menga grčevima 😔 nisu jako, ali osjetim pritisak. Zadnji put sam 7dnt prokrvarila, valjda ću bar betu sad dočekati 😔
    Što se tiče kg, kilo gore kilo dolje 😂 ja se nisam udebljala, variram kilu-dvije stalno

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

12. Svibanj 2019. 12:31

Bas ste se raspisale😃 Uglavnom danas sam vec puno bolje. Ono je ocito bio samo los dan. Mm mi je ooogrooomna podrska i toliko divna i pozitivna osoba tako da nakon malo razgovora i mazenja sam kao mova😊😊
    Grizli  marijaiva i  Hani hvala na podrsci
    Medo2711  ja sam u petrovoj
    Nikitta stvarno ne znam kako se zaradi upala jajovoda🤦🏻‍♀️ jajnici kao sve super, a jajovod prosiren radi upale. U srijedu sam narucena kod mpo gin.pa cu saznati kako, zasto i sto dalje
    Skakavac drzim🤞🏼🤞🏼
    Koka0904 stvarno mi je zao❤️
    Nada88 u mjesec i pol sam dobila 6 kg🙈 na kraju ispalo da imam inzulinsku rezistenciju, sad sam pala 12kg uz terapiju i drugaciju prehranu

• Medo2711
    12. Svibanj 2019. 12:33

MojeSve

Bas ste se raspisale😃 Uglavnom danas sam vec puno bolje. Ono je ocito bio samo los dan. Mm mi je ooogrooomna podrska i toliko divna i pozitivna osoba tako da nakon malo razgovora i mazenja sam kao mova😊😊
    Grizlimarijaiva i Hanihvala na podrsci
    Medo2711 ja sam u petrovoj
    Nikitta stvarno ne znam kako se zaradi upala jajovoda🤦🏻‍♀️ jajnici kao sve super, a jajovod prosiren radi upale. U srijedu sam narucena kod mpo gin.pa cu saznati kako, zasto i sto dalje
    Skakavac drzim🤞🏼🤞🏼
    Koka0904 stvarno mi je zao❤️
    Nada88 u mjesec i pol sam dobila 6 kg🙈 na kraju ispalo da imam inzulinsku rezistenciju, sad sam pala 12kg uz terapiju i drugaciju prehranu

Super,kod koje dr si?😎

Lh 8.3
    🤞🤗

isabelagregorijan
    12. Svibanj 2019. 12:37

medo2711

isabelagregorijan

Bok cure. Meni se javila curka koja je bila s menom na punkciji i transferu, njoj su transfer napravili, meni nisu, ugl, vratili toj dvije blastice i jucer joj je bio 6dnt i popiskila je plus. Inace ima 36 god. Tak da eto, malo pozitive unasam 😁

Zbog cega tebi nije bio transfer?

Zbog tankog endometrija i velikih jajnika 😏

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.