Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    12. Svibanj 2019. 08:59

Grizli hvala ti draga, da samo preko hormona. Tim riječima kao što sam napisala. Meni je osim visokog fsh/ lh bio i smanjen estradiol. Ostalo sve znaš. Znaju oni itekako fulat protokol. 
    U kojoj si ti fazi, čekaš betu? 

Grizli
    12. Svibanj 2019. 09:04

Nasty cekam betu koja mi se cini daaaleko daleko... Tek mi je 4dnt a ja imam osjecaj kao da je bio prije 20 dana. Hehehe. 

Nasty
    12. Svibanj 2019. 09:11

Grizli najvažnije je da se malac čvrsto primi, brzo će to.. Sretno draga, držim čvrsto fige. Ajme kako bi se radovala zbog tebe. Evo sad mi trnci prolaze.. 😘

Grizli
    12. Svibanj 2019. 09:34

Hvala Nasty i mene vec 2 dana trnci prolaze i danas jos Majcin dan ja se rasplakala ko kisna godina jedva mami cestitala, a zasto sam se rasplakala pojma nema. 

• Medo2711
    12. Svibanj 2019. 09:42

Grizli

Hvala Nasty i mene vec 2 dana trnci prolaze i danas jos Majcin dan ja se rasplakala ko kisna godina jedva mami cestitala, a zasto sam se rasplakala pojma nema.

To ti sigurno dobar znak..da mrvica raste u tebi🤗💓

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

isabelagregorijan
    12. Svibanj 2019. 09:42

Bok cure. Meni se javila curka koja je bila s menom na punkciji i transferu, njoj su transfer napravili, meni nisu,  ugl, vratili toj dvije blastice i jucer joj je bio 6dnt i popiskila je plus. Inace ima 36 god. Tak da eto, malo pozitive unasam 😁

[/url

• Medo2711
    12. Svibanj 2019. 09:46

isabelagregorijan

Bok cure. Meni se javila curka koja je bila s menom na punkciji i transferu, njoj su transfer napravili, meni nisu, ugl, vratili toj dvije blastice i jucer joj je bio 6dnt i popiskila je plus. Inace ima 36 god. Tak da eto, malo pozitive unasam 😁

Svaka cas...jako lijepe vijesti.🤗☺

Lh 8.3
    🤞🤗

• Medo2711
    12. Svibanj 2019. 09:47

isabelagregorijan

Bok cure. Meni se javila curka koja je bila s menom na punkciji i transferu, njoj su transfer napravili, meni nisu, ugl, vratili toj dvije blastice i jucer joj je bio 6dnt i popiskila je plus. Inace ima 36 god. Tak da eto, malo pozitive unasam 😁

Zbog cega tebi nije bio transfer?

Lh 8.3
    🤞🤗

12. Svibanj 2019. 09:56

Hvala cure 😊😊 nadam se da je kriva stimulacija,  a ne da su jajne tolko lose kvalitete

• Hani
    12. Svibanj 2019. 11:29

Jenn, je li tvoja generalka upalila? Sigurno je bilo akcije cilu noć😁
    Marija iva, koliko si ti nestrpljiva s tim testovima, pa ti ćeš jednog pišnut odmah nakon transfera kad budeš punog mjehura trčala na🚽😊
    Ema i sunshine, jedva čekam prve dobre vijesti ovaj mjesec, baš su se zaredali minusi
    Leptiric, žao mi je, stvarno. Možeš ti sigurno dobit koju stanicu više sa svojim amh. Sljedeći put će sigurno bit bolje.
    Koka, što su rekli za stanice?
    Mali cvijet, nisam baš najbolje razumjela što se događa kod tebe🤔
    Grizli, 😘 Daj pojasni, molim te, što si mislila s ovom inverzijom fsh/lh kod koke i odgovarajućim protokolom. Koji lijekovi onda? Kod mene je slična situacija pa me zanima.
    Medo, kod tebe prirodni ivf uopce ne dolazi u obzir ili? Zašto ne bi pokusala iskoristit sve postupke pa onda ici na donaciju? Kod nekih dr dovoljna je pauza 1 mj izmedu stimuliranih, tako da se može sve i malo ubrzati. Uglavnom, želim ti uspjeh😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.