Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    12. Svibanj 2019. 22:03

Lilypie

medo2711

Lilypie

Kad smo već kod tih sto su zatrudnile a da ginekologa vidjele nisu 😁 Prije dva tri mjeseca, ja kod svoje doktorice opće prakse, trebam uputnice za muža. I tako, pričam ja sa sestrom, kaže ona evo još samo ova gospođica ispred vas. I čavrljamo mi, kaže njoj sestra a sto vama treba bolovanje? Kaže trudna sam!
    Mi obje u smijeh, kaze joj sestra; pa morate svom ginekologu.
    Ona nema pojma, kaže nema ginekologa 🙄
    Da ne povjeruješ 😂😂😂
    Sunshinepa nije valjda da nećeš pisnuti ni jednog prije bete? Pa dajte cure… to nam je hrana 😂😂😂

To je presmjesno..dobro da je znala kak se radi dijete🤣🤣🤣🤣🤣🤣…kako i zna da je trudna ako je niko nije pogledao🤣🤣🤣

Kako je to ona samo sramežljivo prosaputala; trudna sam 😁
    Mislim si u sebi; sretnice, u mene nema tko živ nije zavirio 😂

Joj kako slatko🤣🤣jos se srami...To je istina,nema ko me nije gledao😂😂😂..jos da budem sramezljiva😎

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Vaki
    12. Svibanj 2019. 22:47

Cure - imam FET ovaj ciklus. Neću onda ništa piti, mada mislim da neću ništa uzimati od lijekova. Pila sam sad sodu i limun. 😂
    Jedino ako mi ubaci estrofeme, ne znam još. Ova mjesečnica mi je izrazito bolna, a i čitav tjedan prije nje. Čudno mi je to što nakon stimulacije nije bila drugačija nego inače, a sad baš komatozna. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Medo2711
    12. Svibanj 2019. 22:53

Vaki

Cure - imam FET ovaj ciklus. Neću onda ništa piti, mada mislim da neću ništa uzimati od lijekova. Pila sam sad sodu i limun. 😂
    Jedino ako mi ubaci estrofeme, ne znam još. Ova mjesečnica mi je izrazito bolna, a i čitav tjedan prije nje. Čudno mi je to što nakon stimulacije nije bila drugačija nego inače, a sad baš komatozna.

Zelim ti puno srece🤞🤗...da nam javis i ti plusic i ostale koje cekaju
    Da mozemo polako zatvarati grupu sa plusicima💞

Lh 8.3
    🤞🤗

• Medo2711
    12. Svibanj 2019. 22:55

Inace soda i limunov sok su za mamurlok dobri🤣🤣...tako da znate sta ce vasa bolja polovica piti polje objave plusica🤞🤣🤣

Lh 8.3
    🤞🤗

• Medo2711
    12. Svibanj 2019. 22:56

"Poslje

Lh 8.3
    🤞🤗

Grizli
    13. Svibanj 2019. 07:48

Hahaha bogami u nas gledala cijel horda ginekologa vec. A da ne spominjem specijalizante koji dodju pa prckaju sa onom sondom dole ko da je rudnik dijamanata.
    Vaki mozda bolje ako ides sad u fet da ne eksperimentiras sa biljcicama. Sretno!
    Sunshine doslovno te pratim i meni danas se smanjili grcici u jajnicima i manji mi prtisak u trbuhu nego jucer. Tako da cu te slijediti i u testicima. Budem nabacila jednog u srijedu ja. He he... 

TinaZgb
    13. Svibanj 2019. 09:12

Trebam pomoc...sad sam bila na uzv i folikuli su mi na 10mm a samo jedan na 12mm..s tim da su u subotu svi bili na 10mm..doktor kaze da mu se to ne svida..planirala se u srijedu stoperica.I sad mi nije nista vise jasno..Primam Gonal 150 od subote.Od 7-10.5 sam primala od 100 Gonal.Sad mi je 9dc.

skakavac
    13. Svibanj 2019. 09:15

Evo me, punkcija prošla relativno bezbolno, sve samo u lokalnoj, s tim da mi je lijevi visoko i blizu crijeva, ali doktor je vrhunski 😊
    Imamo 7 jajnih stanica. 😍❤️
    Sunshine, držim fige da su ti to implatacijiski bolovi. 
    Grizli i svi koji cekaju betu sretno. 😘😘
    Vaki neka ovaj put bude sa najsretnijim ishodom. 💋
    Sve koje sam preskočila zelim uspjeh u postupcima. ❤️

Grizli
    13. Svibanj 2019. 09:21

Skakavac super broj js i odlicno da je punkcija dobro prosla. Sretno i da ih se sto vise uspjesno oplodi.
    TinaM pa zasto ti jos nisu pojacali dozu onda? Ocito su preblagu dozu u startu dali. Koliki ti ja amh? Ne znam sto bi ti rekla iskreno osim sretno i nadam se da ce biti uspjesno na kraju. 

Grizli
    13. Svibanj 2019. 09:23

Doduse meni je sad ovaj ciklus 7dc folikul bio na 10/11, a 9dc 16mm. U prirodnom ciklusu i imala ovulaciju 15 dan. Tako da jos stignu narast ako te to brine. Samo cudno da ti nisu pojacali stimulaciju kad je tako spor rast. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.