Kad smo već kod tih sto su zatrudnile a da ginekologa vidjele nisu 😁 Prije dva tri mjeseca, ja kod svoje doktorice opće prakse, trebam uputnice za muža. I tako, pričam ja sa sestrom, kaže ona evo još samo ova gospođica ispred vas. I čavrljamo mi, kaže njoj sestra a sto vama treba bolovanje? Kaže trudna sam!
Mi obje u smijeh, kaze joj sestra; pa morate svom ginekologu.
Ona nema pojma, kaže nema ginekologa 🙄
Da ne povjeruješ 😂😂😂
Sunshinepa nije valjda da nećeš pisnuti ni jednog prije bete? Pa dajte cure… to nam je hrana 😂😂😂
To je presmjesno..dobro da je znala kak se radi dijete🤣🤣🤣🤣🤣🤣…kako i zna da je trudna ako je niko nije pogledao🤣🤣🤣
Kako je to ona samo sramežljivo prosaputala; trudna sam 😁
Mislim si u sebi; sretnice, u mene nema tko živ nije zavirio 😂
Joj kako slatko🤣🤣jos se srami...To je istina,nema ko me nije gledao😂😂😂..jos da budem sramezljiva😎
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Cure - imam FET ovaj ciklus. Neću onda ništa piti, mada mislim da neću ništa uzimati od lijekova. Pila sam sad sodu i limun. 😂
Jedino ako mi ubaci estrofeme, ne znam još. Ova mjesečnica mi je izrazito bolna, a i čitav tjedan prije nje. Čudno mi je to što nakon stimulacije nije bila drugačija nego inače, a sad baš komatozna.

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure - imam FET ovaj ciklus. Neću onda ništa piti, mada mislim da neću ništa uzimati od lijekova. Pila sam sad sodu i limun. 😂
Jedino ako mi ubaci estrofeme, ne znam još. Ova mjesečnica mi je izrazito bolna, a i čitav tjedan prije nje. Čudno mi je to što nakon stimulacije nije bila drugačija nego inače, a sad baš komatozna.
Zelim ti puno srece🤞🤗...da nam javis i ti plusic i ostale koje cekaju
Da mozemo polako zatvarati grupu sa plusicima💞
Lh 8.3
🤞🤗
Inace soda i limunov sok su za mamurlok dobri🤣🤣...tako da znate sta ce vasa bolja polovica piti polje objave plusica🤞🤣🤣
Lh 8.3
🤞🤗
"Poslje
Lh 8.3
🤞🤗
Hahaha bogami u nas gledala cijel horda ginekologa vec. A da ne spominjem specijalizante koji dodju pa prckaju sa onom sondom dole ko da je rudnik dijamanata.
Vaki mozda bolje ako ides sad u fet da ne eksperimentiras sa biljcicama. Sretno!
Sunshine doslovno te pratim i meni danas se smanjili grcici u jajnicima i manji mi prtisak u trbuhu nego jucer. Tako da cu te slijediti i u testicima. Budem nabacila jednog u srijedu ja. He he...

Trebam pomoc...sad sam bila na uzv i folikuli su mi na 10mm a samo jedan na 12mm..s tim da su u subotu svi bili na 10mm..doktor kaze da mu se to ne svida..planirala se u srijedu stoperica.I sad mi nije nista vise jasno..Primam Gonal 150 od subote.Od 7-10.5 sam primala od 100 Gonal.Sad mi je 9dc.
Evo me, punkcija prošla relativno bezbolno, sve samo u lokalnoj, s tim da mi je lijevi visoko i blizu crijeva, ali doktor je vrhunski 😊
Imamo 7 jajnih stanica. 😍❤️
Sunshine, držim fige da su ti to implatacijiski bolovi.
Grizli i svi koji cekaju betu sretno. 😘😘
Vaki neka ovaj put bude sa najsretnijim ishodom. 💋
Sve koje sam preskočila zelim uspjeh u postupcima. ❤️

Skakavac super broj js i odlicno da je punkcija dobro prosla. Sretno i da ih se sto vise uspjesno oplodi.
TinaM pa zasto ti jos nisu pojacali dozu onda? Ocito su preblagu dozu u startu dali. Koliki ti ja amh? Ne znam sto bi ti rekla iskreno osim sretno i nadam se da ce biti uspjesno na kraju.

Doduse meni je sad ovaj ciklus 7dc folikul bio na 10/11, a 9dc 16mm. U prirodnom ciklusu i imala ovulaciju 15 dan. Tako da jos stignu narast ako te to brine. Samo cudno da ti nisu pojacali stimulaciju kad je tako spor rast.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji