Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    12. Svibanj 2019. 20:36

Sunshine nije to menga koja je ostala od te koju si imala samo 2 dana nego je stvar da kod stimulacije tijelo pocne luciti progesteron nekoliko dana prije ovulacije a inace u prirodnim ciklusima tek dan nakon i zato je logicno da je i imolantacijski prozor u tim slucajevima pomaknut na ranije nego sto bi inace bio, zato se i dobi menga prije. Nadam se da obe cemo napokon dozivjet taj plus i betu i bebu i sve... 

Lilypie
    12. Svibanj 2019. 21:03

Kad smo već kod tih sto su zatrudnile a da ginekologa vidjele nisu 😁 Prije dva tri mjeseca, ja kod svoje doktorice opće prakse, trebam uputnice za muža. I tako, pričam ja sa sestrom, kaže ona evo još samo ova gospođica ispred vas. I čavrljamo mi, kaže njoj sestra a sto vama treba bolovanje? Kaže trudna sam!
    Mi obje u smijeh, kaze joj sestra; pa morate svom ginekologu.
    Ona nema pojma, kaže nema ginekologa 🙄 
    Da ne povjeruješ 😂😂😂
    Sunshine pa nije valjda da nećeš pisnuti ni jednog prije bete? Pa dajte cure... to nam je hrana 😂😂😂

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Medo2711
    12. Svibanj 2019. 21:14

Lilypie

Kad smo već kod tih sto su zatrudnile a da ginekologa vidjele nisu 😁 Prije dva tri mjeseca, ja kod svoje doktorice opće prakse, trebam uputnice za muža. I tako, pričam ja sa sestrom, kaže ona evo još samo ova gospođica ispred vas. I čavrljamo mi, kaže njoj sestra a sto vama treba bolovanje? Kaže trudna sam!
    Da ne povjeruješ 😂😂😂
    Sunshine pa nije valjda da nećeš pisnuti ni jednog prije bete? Pa dajte cure… to nam je hrana 😂😂😂

To je presmjesno..dobro da je znala kak se radi dijete🤣🤣🤣🤣🤣🤣...kako i zna da je trudna ako je niko nije pogledao🤣🤣🤣

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

sunshine25
    12. Svibanj 2019. 21:27

Grizli, nisam znala 🙄 kako god, neka ne dođe 😁
    Lilypie, jednoj takvoj sam uskoro kuma u svatovima 😂 kaže, što će ići kad ju ništa boli 🙄
    Krećem od utorka piškati, 7dnt, normalno da neću čekati betu 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Lilypie
    12. Svibanj 2019. 21:27

medo2711

Lilypie

Da ne povjeruješ 😂😂😂
    Sunshine pa nije valjda da nećeš pisnuti ni jednog prije bete? Pa dajte cure… to nam je hrana 😂😂😂

To je presmjesno..dobro da je znala kak se radi dijete🤣🤣🤣🤣🤣🤣…kako i zna da je trudna ako je niko nije pogledao🤣🤣🤣

Kako je to ona samo sramežljivo prosaputala; trudna sam 😁
    Mislim si u sebi; sretnice, u mene nema tko živ nije zavirio 😂

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Nasty
    12. Svibanj 2019. 21:37

Evo jedna biljčica koja ublažava endometriozu, regulira rad štitnjače, djeluje na policistične jajnike i dobra je za detox.. Pa koga zanima nek baci oko: https://ayugarden.com/collections/endometrioza-i-policisticni-jajnici/products/kanchanar-guggulu-premium

Nasty
    12. Svibanj 2019. 21:39

Lilypie

medo2711

Lilypie

Da ne povjeruješ 😂😂😂
    Sunshinepa nije valjda da nećeš pisnuti ni jednog prije bete? Pa dajte cure… to nam je hrana 😂😂😂

To je presmjesno..dobro da je znala kak se radi dijete🤣🤣🤣🤣🤣🤣…kako i zna da je trudna ako je niko nije pogledao🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣 A jesam se nasmijala, kameno doba! 

12. Svibanj 2019. 21:43

Vaki ja inače vrkutu i stolisnik pijem do mjesečnice i onda stanem, a za zelenu glinu nisam sigurna ( možda ipak ne), posebno sad ako ces u postupak taj period ja nista osim vitamina ne uzimam nije bas pametno!

• Luca87
    12. Svibanj 2019. 21:53

Lilypie

medo2711

Lilypie

Da ne povjeruješ 😂😂😂
    Sunshinepa nije valjda da nećeš pisnuti ni jednog prije bete? Pa dajte cure… to nam je hrana 😂😂😂

Zavirkali su i mnogi u mene, haha, baš si me nasmijala. 

• Luca87
    12. Svibanj 2019. 21:54

Jel imala ijedna od vas cura iskustva s homeopatijom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.