Nasty - jesi li prije bila na "čišćenju organizma" od toksina pa si tek onda počela s pripravcima ili ne?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki nisam ti išla na nikakve detoksikacije. Meni je organizam bio kontaminiran s femostonom, mengu nisam dobila 40dana nakon njega.. Samo sam odmah prešla na shatavari kao očajnik u nadi da će mi zaustavit meno držat ove hormone kolilo toliko pod kontrolom da mogu konačno na postupak. Ti pripravci i djeluju malo detoksikacijski na organizam a i nakon ovih masaža abdomena mi je uvijek terapeutkinja govorila da pijem dosta tekućine da izbacim toksine, jer mi je tretirala i jetru i nadbudrežnu žlijezdu itd.. Tako da ja ne bi posebno radila detox.
Također Paula mi je savjetovala ashwagandhu jer se njoj pokazalo da bolje djeluje na hormone od shatavarija. Meni se shatavari pokazao odličan, ashwagandhu nisam stigla koristiti. Ashwagandhu ću zajedno sa shatavarijem nastaviti nakon prestanka dojenja ako sve bude ok. Rekla mi je da ih mogu i u trudnoći koristiti ako želim. Ali sam odlučila da ipak neću jer pijem duphastone i jednostavno mi se čini da u trudnoći ipak se treba držat zdrave prehrane i neki prenatal i da hormoni sami djeluju pozitivno pa ih ne treba dodatno balansirati.
Drage sve! Prosljeđujem link sa stranicom gdje je pobliže objašnjena metoda abdomenalne masaže i kako ju možete same raditi. Možda nekome pomogne, pa makar kao metoda opuštanja i upoznavanja vlastitog tijela (iako smo sve već jako dobro svjesne i upoznate sa svojim jajnicima, maternicom, cervikom i svime skupa 🙂)
https://www.19twentythree.com/features/massage-your-organs-to-increased-fertility-and-abdominal-health/
Nasty, tvoja mi priča daje nadu da je sve moguće i da je ponekad dobro poslušati i vlastitu intuiciju.
Sto se tiče uzimanja biljnih pripravaka uz terapije meni je moj mpo doktor rekao da između postupaka mogu piti shatavari iako sam na femostonu. Takoder je rekao da dok sam u stimulaciji ne uzimam nikakve pripravke kako nebi utjecali na lijek.
Pratim vas iako sam trenutno u fazi čekanja i svakoj želim punoo sreće u kojoj god fazi bila. 🍀🍀🍀🍀
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Vaki nisam ti išla na nikakve detoksikacije. Meni je organizam bio kontaminiran s femostonom, mengu nisam dobila 40dana nakon njega.. Samo sam odmah prešla na shatavari kao očajnik u nadi da će mi zaustavit meno držat ove hormone kolilo toliko pod kontrolom da mogu konačno na postupak. Ti pripravci i djeluju malo detoksikacijski na organizam a i nakon ovih masaža abdomena mi je uvijek terapeutkinja govorila da pijem dosta tekućine da izbacim toksine, jer mi je tretirala i jetru i nadbudrežnu žlijezdu itd.. Tako da ja ne bi posebno radila detox.
Ja sam pila za ciscenje organizma caj od koprive i limun na dan popiti litru.Jako se osjeti razlika🤗Kopriva je jako dobar za izbacivanje toksina iz organizma.Pogotovo bi trebalo piti poslje postupka😎
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Hejbaburibu hvala ti draga, i ja tebi od 💗 želim da upali! Slažem se, u vrijeme stimulacije i postupka prekid sa svime! Te masaže se mogu naučit i samoprimjenjivati što je jako dobra stvar.
Medo pa da, vjerujem da je ipak dobro izbacit malo toksine, jer u postupku se primi puno lojekova i organizam je opterečen. A koliko dugo si pila taj čaj od koprive s limunom nakon postupka?
Ja nisam bila u postupku pa mi nije nužan bio detox, ali da curama nakon full stim je detoks sigurno dobar.
Bok, vec duze vas citam ali tek sad sam prosla prvi postupak u petrovoj sa rezultatom koji me bas pogodio. Ja 29,amh 9, on 32, oligo..imala sam stimulaciju 36 ampula gonala, 4 cetrotide. Na punkciji 9 stanica od kojih je samo 1 bila za oplodnju i nije se uspjela oploditi 🙁 cekam sad da mi posalju otpusno pismo i onda razmisliti sto dalje? Kolko treba napravit pauzu za iduci postupak? Da se odmah narucim na konzultacije barem?
Slicna situacija..ja 30napunila prije par dana,mm 34,amh 6,8..6dana Ovaleap 300,jedan Orgalutran,2folikula,jedan bio prazan..dobila mengu jucer,sutra beta..postupak u Petrovoj..i mene zanima koliko se ceka
Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
Petrova
Medo pa da, vjerujem da je ipak dobro izbacit malo toksine, jer u postupku se primi puno lojekova i organizam je opterečen. A koliko dugo si pila taj čaj od koprive s limunom nakon postupka?
Nisam jos.Jedamput mj se pije cijeli dan 1 l.Ali sam prije postupka pila🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sortiraj odgovore
Najstariji