Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    11. Svibanj 2019. 22:26

Koka, dobro nam došla 😊 što je bilo s ostalih 8? Nezrele, fragmentirane? Tj. zašto nisu išle u oplodnju?

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

11. Svibanj 2019. 22:27

Nasty draga kod tebe se stvarno dogodilo čudo koje i ja svima prepričavam 😊 koja je kod tebe bila dijagnoza?

• Medo2711
    11. Svibanj 2019. 22:28

Koka0904

Bok, vec duze vas citam ali tek sad sam prosla prvi postupak u petrovoj sa rezultatom koji me bas pogodio. Ja 29,amh 9, on 32, oligo..imala sam stimulaciju 36 ampula gonala, 4 cetrotide. Na punkciji 9 stanica od kojih je samo 1 bila za oplodnju i nije se uspjela oploditi 🙁 cekam sad da mi posalju otpusno pismo i onda razmisliti sto dalje? Kolko treba napravit pauzu za iduci postupak? Da se odmah narucim na konzultacije barem?

Dobro nam dosla,zao mi je sto nije doslo do oplodnje.Idemo dalje🤗...ja sam se odmah narucila na konzultacije za mj dana.Ovisi sta ce ti dr reci.Najbolje se naruci,pa ces sve znati.Oko 3 mj.Kod koje si dr?

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

11. Svibanj 2019. 22:33

Koka0904 Nazalost u ovom su sva kakvo scenariju moguci... Eto Npr moj prvi stimulirani postupak, oboje 31 god mm spg super ja amh, dobila mislim 13 ili cak 14 stanica, od tog su vecinom bile prezrele dakle fulali su dan punkcije i 3 dan sam imala 2 embrija i beta 0..moram priznati ipak da ti je amh za 29god dosta nizi, jesu li ti mjerili fsh prije postupka?
    U novi postupak mozes vec za 3 mjeseca a do Tad ne bi bilo lose odraditi konzultacije da se scenarij ne bi ponovio... Gdje ste bili u postupku? 
    Mozda ti jednostavno ta terapija nije odgovarala ili ti je bio takav ciklus losih stanica.. 
    Ja sam Npr s identičnom stimulacijom 2 puta sasvim drugačije reagirala... 

11. Svibanj 2019. 22:34

marijaiva

Koka0904 Nazalost u ovom su sva kakvo scenariju moguci… Eto Npr moj prvi stimulirani postupak, oboje 31 god mm spg super ja amh, dobila mislim 13 ili cak 14 stanica, od tog su vecinom bile prezrele dakle fulali su dan punkcije i 3 dan sam imala 2 embrija i beta 0..moram priznati ipak da ti je amh za 29god dosta nizi, jesu li ti mjerili fsh prije postupka?
    U novi postupak mozes vec za 3 mjeseca a do Tad ne bi bilo lose odraditi konzultacije da se scenarij ne bi ponovio… Gdje ste bili u postupku?
    Mozda ti jednostavno ta terapija nije odgovarala ili ti je bio takav ciklus losih stanica..
    Ja sam Npr s identičnom stimulacijom 2 puta sasvim drugačije reagirala…

AMH 25

11. Svibanj 2019. 22:36

medo2711

Nikitta

Marijaiva hvala na linku na emisiju, pogledala sam! Nisam znala da su sad državna sredstva za lijekove i postupak odvojena, to će svakako poboljšat situaciju s lijekovima u bolnicama. Alebića nikad nisam ni vidjela ni čula, kakav lik, baš mi je cool. A kod njega planiram ako ispucam sve državne postupke.. 😅
    Medo2711 kakva donacija, do zadnjeg folikula se ide! Ma ja sam sve to istražila, donacija js se isplati ići u Makedoniju. Osobno ne bih… Dokle god postoji šansa za moje 😍

Gledala sam emisiju,dobro je sve znati.Poslusati njihove savjete.Vise bi trebalo biti ovakvih emisija.😎
    Ispucat cu ja postupke ovdje ali ako nema nade idem dalje…Ja sam samo povrsno gledala,kad me bude zanimalo i nadamo se da nece biti potrebno cu istraziti😎….naravno nase je nase🙏💞
    Kolegica mi rekla da je on jako dobar dr(Alebic)poliklinika Podobnik

I ja sam gledala povrsno jer je stvarno dugo no i meni je Alebic bio bas simpa onako imam osjecaj da mozes s njim sjest popit kavicu i sve ce ti laicki objasniti... 

11. Svibanj 2019. 22:38

marijaiva

marijaiva

Koka0904 Nazalost u ovom su sva kakvo scenariju moguci… Eto Npr moj prvi stimulirani postupak, oboje 31 god mm spg super ja amh, dobila mislim 13 ili cak 14 stanica, od tog su vecinom bile prezrele dakle fulali su dan punkcije i 3 dan sam imala 2 embrija i beta 0..moram priznati ipak da ti je amh za 29god dosta nizi, jesu li ti mjerili fsh prije postupka?
    U novi postupak mozes vec za 3 mjeseca a do Tad ne bi bilo lose odraditi konzultacije da se scenarij ne bi ponovio… Gdje ste bili u postupku?
    Ja sam Npr s identičnom stimulacijom 2 puta sasvim drugačije reagirala…

AMH 25

Anha vidim da si napisala da si bila u Petrovoj sorry

• Medo2711
    11. Svibanj 2019. 22:40

marijaiva

medo2711

Nikitta

Marijaiva hvala na linku na emisiju, pogledala sam! Nisam znala da su sad državna sredstva za lijekove i postupak odvojena, to će svakako poboljšat situaciju s lijekovima u bolnicama. Alebića nikad nisam ni vidjela ni čula, kakav lik, baš mi je cool. A kod njega planiram ako ispucam sve državne postupke.. 😅
    Medo2711 kakva donacija, do zadnjeg folikula se ide! Ma ja sam sve to istražila, donacija js se isplati ići u Makedoniju. Osobno ne bih… Dokle god postoji šansa za moje 😍

Gledala sam emisiju,dobro je sve znati.Poslusati njihove savjete.Vise bi trebalo biti ovakvih emisija.😎
    Ispucat cu ja postupke ovdje ali ako nema nade idem dalje…Ja sam samo povrsno gledala,kad me bude zanimalo i nadamo se da nece biti potrebno cu istraziti😎….naravno nase je nase🙏💞
    Kolegica mi rekla da je on jako dobar dr(Alebic)poliklinika Podobnik

I ja sam gledala povrsno jer je stvarno dugo no i meni je Alebic bio bas simpa onako imam osjecaj da mozes s njim sjest popit kavicu i sve ce ti laicki objasniti…

Bome traje 55 min😎...jako simpa covjek.Iskren i posten...vidi se da voli svoj posao🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Vaki
    11. Svibanj 2019. 22:47

Ja se šalim s mužem pa govorim da je naša beba Alebićeva jer mi je on vodio postupak 2013. kad sam ostala trudna.😂
    Nikitta - ne sjećam se koje troši, pitat ću je pa ti javim. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    11. Svibanj 2019. 23:18

Nikita ma meni dr uvijek da novu uputnicu d1 bez ikakvog otpusnog pisma i icega. Zovem sestra pripremi ja uzmem i to je to. Cak ni zabterapije koje sam već nekad donjela nalaz d aki treba kao crinone nista ne moram samo zvat sestru, ako mi uvedu nesto novo od lijkeova to moram donjet nalaz. Mi u ri ni nemamo otpuano pismo, zadnji nalaz je onaj sa transfera.
    Medo 🤞🤞🤞 da bude vasih stanica odličnih za savrsene bebice! 
    Koka dobro dosla. Bas los rezultat na kraju ocito ti nije odgovarala stimulacija bi ja rekla. Nadma se da ce iduci vec biti uspjesan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.