Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    11. Svibanj 2019. 20:22

Nasty

Hani

Nasty, postala si legenda na odjelu! Priča o tvom slučaju je ohrabrenje prije transfera, a dobitni pripravci i masaže skoro da ulaze u službeni protokol😂 sad kad mi je embriologica savjetovala da probam s alternativom, nema mi druge, tako da se službeno priključujem tvom kultu👸😉
    Jučer sam čak počela malo surfat o donaciji jajne stanice. Jeste li razmišljale o takvoj opciji?

Hani, ma daj.. Ma embriologica i sestre su bile stvarno super prema meni i kad sam im vraćala lijekove naravno pitale su me što sam radila pa sam im ispričala i dala link, dva. I tada je bila jedna cura koja je bila na folikulometriji čini mi se i odmah su je zvale da dođe, pa sam i njoj rekla što sam radila. Al nisam baš mislila da će emriologica i dalje preporučivati drugim ženema te masaže i alternativu. A gle, skupo nije (bar ne još) a između postupaka se stvarno isplati pokušat pa i kao pripremu za postupak. Ja sam isto prije razmišljala o donaciji. Ali nisam proučavala previše.

❤❤❤❤❤

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Nasty
    11. Svibanj 2019. 20:29

medo2711

Ako sad nebude nista jajnih stanica,onda sigurno idem na donaciju..🤞

Ma bit će js.. 

Nasty
    11. Svibanj 2019. 20:32

Medo nisi ti u preuranjenoj meno, bit će, mora bit. O čem pričamo. 

• Medo2711
    11. Svibanj 2019. 20:43

Nasty

Medo nisi ti u preuranjenoj meno, bit će, mora bit. O čem pričamo.

😎🤣🤣..fala,ja sam si otvorila sve opcije u glavi.Na sve covjek mora biti spreman🤗

Lh 8.3
    🤞🤗

• Jenn
    11. Svibanj 2019. 20:51

Dosla sam vam mahnuti i vidjet ima li kakvih plusica 😊😊😊 ja se uhvatila generalnog spremanja danas poslje posla. Za danas dosta, moram jos sebe generalno spremiti pa mozda bude i neke akcije kasnije 😂😂😂

11. Svibanj 2019. 21:09

Ma nece nitko piskit test a ja nikak procurit da dodjem do transfera i popisam  test cetvrti dan😂😂😂😂

• Jenn
    11. Svibanj 2019. 21:36

Ja sam prije 2 tjedna narucila testove sa ebay-a, kada dodje vrijeme piskit cu od 6.dana na dalje 😂😂
    Imam jos i ovulacijskih trakica cca 20kom, ako kojoj treba rado prosljedim dalje 🙂

sunshine25
    11. Svibanj 2019. 21:45

Ja još 2 imam pa štedim 😂 ali u utorak ću jedan pišnut pa kak bude 🤔 
    Hvala curke na lijepim željama, vrijeme da zaredamo sve plusiće ovdje!! 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

11. Svibanj 2019. 22:15

Bok, vec duze vas citam ali tek sad sam prosla prvi postupak u petrovoj sa rezultatom koji me bas pogodio. Ja 29,amh 9, on 32,  oligo..imala sam stimulaciju 36 ampula gonala,  4 cetrotide. Na punkciji 9 stanica od kojih je samo 1 bila za oplodnju i nije se uspjela oploditi 🙁 cekam sad da mi posalju otpusno pismo i onda razmisliti sto dalje? Kolko treba napravit pauzu za iduci postupak? Da se odmah narucim na konzultacije barem? 

• Medo2711
    11. Svibanj 2019. 22:22

Nikitta

Marijaiva hvala na linku na emisiju, pogledala sam! Nisam znala da su sad državna sredstva za lijekove i postupak odvojena, to će svakako poboljšat situaciju s lijekovima u bolnicama. Alebića nikad nisam ni vidjela ni čula, kakav lik, baš mi je cool. A kod njega planiram ako ispucam sve državne postupke.. 😅
    Medo2711 kakva donacija, do zadnjeg folikula se ide! Ma ja sam sve to istražila, donacija js se isplati ići u Makedoniju. Osobno ne bih… Dokle god postoji šansa za moje 😍

Gledala sam emisiju,dobro je sve znati.Poslusati njihove savjete.Vise bi trebalo biti ovakvih emisija.😎
    Ispucat cu ja postupke ovdje ali ako nema nade idem dalje...Ja sam samo povrsno gledala,kad me bude zanimalo i nadamo se da nece biti potrebno cu istraziti😎....naravno nase je nase🙏💞
    Kolegica mi rekla da je on jako dobar dr(Alebic)poliklinika Podobnik

Lh 8.3
    🤞🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.