Nasty, postala si legenda na odjelu! Priča o tvom slučaju je ohrabrenje prije transfera, a dobitni pripravci i masaže skoro da ulaze u službeni protokol😂 sad kad mi je embriologica savjetovala da probam s alternativom, nema mi druge, tako da se službeno priključujem tvom kultu👸😉
Jučer sam čak počela malo surfat o donaciji jajne stanice. Jeste li razmišljale o takvoj opciji?
Hani, ma daj.. Ma embriologica i sestre su bile stvarno super prema meni i kad sam im vraćala lijekove naravno pitale su me što sam radila pa sam im ispričala i dala link, dva. I tada je bila jedna cura koja je bila na folikulometriji čini mi se i odmah su je zvale da dođe, pa sam i njoj rekla što sam radila. Al nisam baš mislila da će emriologica i dalje preporučivati drugim ženema te masaže i alternativu. A gle, skupo nije (bar ne još) a između postupaka se stvarno isplati pokušat pa i kao pripremu za postupak. Ja sam isto prije razmišljala o donaciji. Ali nisam proučavala previše.
❤❤❤❤❤
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Ako sad nebude nista jajnih stanica,onda sigurno idem na donaciju..🤞
Ma bit će js..
Medo nisi ti u preuranjenoj meno, bit će, mora bit. O čem pričamo.
😎🤣🤣..fala,ja sam si otvorila sve opcije u glavi.Na sve covjek mora biti spreman🤗
Lh 8.3
🤞🤗
Dosla sam vam mahnuti i vidjet ima li kakvih plusica 😊😊😊 ja se uhvatila generalnog spremanja danas poslje posla. Za danas dosta, moram jos sebe generalno spremiti pa mozda bude i neke akcije kasnije 😂😂😂
Ma nece nitko piskit test a ja nikak procurit da dodjem do transfera i popisam test cetvrti dan😂😂😂😂
Ja sam prije 2 tjedna narucila testove sa ebay-a, kada dodje vrijeme piskit cu od 6.dana na dalje 😂😂
Imam jos i ovulacijskih trakica cca 20kom, ako kojoj treba rado prosljedim dalje 🙂
Ja još 2 imam pa štedim 😂 ali u utorak ću jedan pišnut pa kak bude 🤔
Hvala curke na lijepim željama, vrijeme da zaredamo sve plusiće ovdje!!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Bok, vec duze vas citam ali tek sad sam prosla prvi postupak u petrovoj sa rezultatom koji me bas pogodio. Ja 29,amh 9, on 32, oligo..imala sam stimulaciju 36 ampula gonala, 4 cetrotide. Na punkciji 9 stanica od kojih je samo 1 bila za oplodnju i nije se uspjela oploditi 🙁 cekam sad da mi posalju otpusno pismo i onda razmisliti sto dalje? Kolko treba napravit pauzu za iduci postupak? Da se odmah narucim na konzultacije barem?
Marijaiva hvala na linku na emisiju, pogledala sam! Nisam znala da su sad državna sredstva za lijekove i postupak odvojena, to će svakako poboljšat situaciju s lijekovima u bolnicama. Alebića nikad nisam ni vidjela ni čula, kakav lik, baš mi je cool. A kod njega planiram ako ispucam sve državne postupke.. 😅
Medo2711 kakva donacija, do zadnjeg folikula se ide! Ma ja sam sve to istražila, donacija js se isplati ići u Makedoniju. Osobno ne bih… Dokle god postoji šansa za moje 😍
Gledala sam emisiju,dobro je sve znati.Poslusati njihove savjete.Vise bi trebalo biti ovakvih emisija.😎
Ispucat cu ja postupke ovdje ali ako nema nade idem dalje...Ja sam samo povrsno gledala,kad me bude zanimalo i nadamo se da nece biti potrebno cu istraziti😎....naravno nase je nase🙏💞
Kolegica mi rekla da je on jako dobar dr(Alebic)poliklinika Podobnik
Lh 8.3
🤞🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji