Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    14. Kolovoz 2019. 17:00

nymeria

skoljka

Cure hvala 😙 nemogu opisat kako sam se uplasila, sad me strah otici na wc
    Nymeria oprosti sto te podsjecam, nemogu se sjetiti kako je kod tebe pocelo, sa svjezom krvi ili sa smedjarenjem

Jedno tjedan dana sam osjećala da nešto nije ok. Na dan drugog uzv počeo je smeđi spotting pomiješan sa utrićima, na uzv je dr vidio da se plod ne razvija i kako sam prestala s utrićima kroz dva dana nakon spottinga krenula krv i spontani.
    Al nemoj se uspoređivat s nama kojima je krenulo krivo…kad sam dr rekla za smećkarenje prvo kaj mi je rekao je da je to normalno i da puno trudnica to ima. Tako da vjerujem da je sve ok kod tebe. ❤ miruj, uzimaj terapiju i budi pozitivna ❤

Nymeria, kad je krenulo krvarenje da li ti je jako curilo, mene je sinoć tak presjeklo i odmah se pojavila krv i malo veći ugrušak,i to me je skroz rastužilo ne ustaje iz kreveta od sinoć,dofuše nije puno krvi izišli ali sam se baš prepala i nekako zdeprimirala😢. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    14. Kolovoz 2019. 17:02

skoljka

Cure 😭odem maloprije na wc, pocelo smedjarenje

Skoljka, ne brini se nadam se da je sve uredu, jesi zvala dr. Odmaraj se i pokušaj se smiriti.😍❤️

skoljka
    14. Kolovoz 2019. 17:15

Malizvrk2

Skoljka ja sam smedjarila negdje od 6-7 tjedna pa sve do 12 tako kabi znala duze stajati doktori nikad nista nisu vidjeli tako da niti sam mjenjala terapiju niti dobila cuvanje trudnoce
    Jesi ti bila na ultrazvuku ja nemogu sve popamtiti
    Bit ce to sve dobro

Ma ja inace ne mirujem, stvarno se ponasam normalno jer se dobro i osjecam. Doduse jucer sam imala odnos, ako se to uopce moze nazvati odnosom jer je bilo toliko sa oprezom bez ikakve energije i iceg. Pa sam pomislila mozda je i od toga 🤷‍♀️
    Bila sam prije 5 dana na uzv sve je bilo super tad mi je bilo tocno 9tt i na uzv je tocno i pokazivalo za 9tt, prekjicer sam i povracala, jucer sam se super osjecala pa sam cistila po kuci, bez forsiranja, farbala se i tak. Mada sam danas dobila jezikovu od mm zbog ciscenja, jer me stalno opominje. Ja se samo molim da plod nije stao sa razvojem😢
    Marta pa i kod tebe a jooj sta ovo rec, jesi zvala dr? Jel te danas boli, meni je rekla ako me pocbe boliti ili malo krvi da odmah idem na gin hitnu.

Marta...
    14. Kolovoz 2019. 17:25

skoljka

Malizvrk2

Skoljka ja sam smedjarila negdje od 6-7 tjedna pa sve do 12 tako kabi znala duze stajati doktori nikad nista nisu vidjeli tako da niti sam mjenjala terapiju niti dobila cuvanje trudnoce
    Jesi ti bila na ultrazvuku ja nemogu sve popamtiti
    Bit ce to sve dobro

Ma ja inace ne mirujem, stvarno se ponasam normalno jer se dobro i osjecam. Doduse jucer sam imala odnos, ako se to uopce moze nazvati odnosom jer je bilo toliko sa oprezom bez ikakve energije i iceg. Pa sam pomislila mozda je i od toga 🤷‍♀️
    Bila sam prije 5 dana na uzv sve je bilo super tad mi je bilo tocno 9tt i na uzv je tocno i pokazivalo za 9tt, prekjicer sam i povracala, jucer sam se super osjecala pa sam cistila po kuci, bez forsiranja, farbala se i tak. Mada sam danas dobila jezikovu od mm zbog ciscenja, jer me stalno opominje. Ja se samo molim da plod nije stao sa razvojem😢
    Marta pa i kod tebe a jooj sta ovo rec, jesi zvala dr? Jel te danas boli, meni je rekla ako me pocbe boliti ili malo krvi da odmah idem na gin hitnu.

Nemoj ti previše zujati, danas mi je ok ali odmaram i baš mi se spava, a i nekako sam tužna od svega tog. Pa stalno neka napetost i strah 🙈.U petak idem kod svoje MPO dr. A što se tiče odnosa da moguće da ti je od tog baš sam čitala da je to normalno čak i malo krvi da se pojavi tako da vjerujem da je sve uredu kod tebe 😍❤️. 

Vaki
    14. Kolovoz 2019. 17:31

Skoljka - moja prijateljica je nakon odnosa isto imala blago krvarenje. Užasno se uplašila i brzo popila duphastone. Još je idući dan malo smeđarila. Sad je klinac 4 godine star i sve je o.k.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Marta...
    14. Kolovoz 2019. 17:32

nymeria

Marta...

Nymeria, kad je krenulo krvarenje da li ti je jako curilo, mene je sinoć tak presjeklo i odmah se pojavila krv i malo veći ugrušak,i to me je skroz rastužilo ne ustaje iz kreveta od sinoć,dofuše nije puno krvi izišli ali sam se baš prepala i nekako zdeprimirala😢.

Meni je smeđe krenulo od petka…i u petak nakon uzv prestala sam s utricima, cijeli vikend je bilo smede i tek u ponedjeljak krenula krv i pravo čišćenje. Zbog utrića nije prije…vjerujem da nisam uzimala utrice krenulo bi krvarenje i ranije.
    Svaka od nas je drugačija ne mora odmah značiti da je kod tebe krenulo isto loše. Najbolje da se javiš svome doktoru čim prije.

Hvala ti draga, u petak imam pregled kod svoje dr a na hitnu da idem čini mi se da nema smisla. Danas mi je hvala Bogu ipak bolje samo malo na papiru ostane krvi. Kako si ti u kojoj si fazi 😘

Marta...
    14. Kolovoz 2019. 17:35

Nikitta

Uh drage nikako mira od tog krvarenja! Marta što se događa, jesi zvala dr?Skoljka svakako bih uzimala utriće oralno, dok se krv ne povuče… lako se ozljediš gurajući ih, a sad kad si spomenula i odnos - lako moguće. Mislila sam da je seks nepreporučljiv do 12 tt. 😬

Nikitta, u petak idem kod svoje dr pa ćemo vidjeti. A da je lako nije stalno strepnja što će biti🙈. Bogu hvala danas je ok, samo odmaram i nadam se najboljem. 

Marta...
    14. Kolovoz 2019. 17:39

nymeria

Marta...

Hvala ti draga, u petak imam pregled kod svoje dr a na hitnu da idem čini mi se da nema smisla. Danas mi je hvala Bogu ipak bolje samo malo na papiru ostane krvi. Kako si ti u kojoj si fazi 😘

Super da nema vise krvi, onda je sve ok 🤞
    Ah ja … krećem s skupljanjem friških nalaza jer su mi svi stari od lani pa onda moramo odlučiti kod kojeg dr ćemo dalje nastaviti. A do tada ćemo pokušavati prirodno i oboje uzimamo matičnu mliječ pa možda pomogne. 🙏

Daj Bože što ti od sveg ❤️ želim vjerujem da ćete uspjeti😘

Lilypie
    14. Kolovoz 2019. 17:39

Ja sam pitala za odnose na prvom ultrazvuku i rekla mi je da nema nikakve prepreke za to i da samo uživamo 😁
    Ali sam citala da se upravo zbog te prokrvljenosti cerviksa može nakon sexa pojaviti par kapi krvi i da je to sasvim normalno.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    14. Kolovoz 2019. 17:54

Uuuh cure daj Boze da je ovo samo reakcija na taj glupi odnos, osluskujem u stomaku i svaki pokret crijeva sve se bojim da ne pocnu bolovi. Isla sam na wc, urin je bio normalne boje, na papiru jedva primjetan tamniji trag
    Hvala vam cure, podrska mnogo znaci🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.